• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 14:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 22
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین الملل با موضوع میزبانی دانشگاه از کمیته برگزیدگان نهایی پروژه مرحبا- اراسموس برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش حضور نمایندگان دانشگاه در نمایشگاه پنجره‌ای به سوی ایران به میزبانی مالزی و بررسی زمینه‌های تشکیل کمیته برگزیدگان نهایی پروژه مرحبا- اراسموس در دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این جلسه شنبه 25 اردیبهشت با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و دکتر عزیزی، رئیس واحد زبان کالج بین‌الملل دانشگاه برپا شد.
این نشست با بحث و بررسی پیرامون بازدید نمایندگان دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی کشور از معاونت بین‌الملل و بهره مندی از تجربیات بین‌المللی سازی دانشگاه آغاز شد.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل در این باره گفت: لزوم تدوین برنامه‌ای مدون برای انتقال تجربیات بین‌المللی سازی به دانشگاه‌های علاقمند احساس می‌شود.
معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با تأکید بر اهمیت تدوین این برنامه تصریح کرد: به نظر می‌رسد تجربیات دانشگاه در فعالیت‌های اجرایی چون اطلاع‌رسانی، چگونگی اخذ ویزا و ایجاد زمینه‌های دریافت گواهی اعتباربخشی بین‌المللی نیز می‌تواند برای سایر دانشگاه‌ها مفید باشد.
در ادامه، رئیس بخش زبان کالج بین‌الملل دانشگاه موضوع سفر به مالزی و حضور در نمایشگاه پنجره‌ای به سوی ایران را عنوان کرد و گفت: بنا بر دعوت رایزن علمی ایران در مالزی امکان حضور در این نمایشگاه و در حاشیه آن بازدید از دانشگاه‌های این کشور به وجود آمد.
دکتر عزیزی به ملاقات با دبیر کل آموزش عالی مالزی به عنوان یکی از اقدامات مثبت سفر به این کشور یاد کرد و بیان داشت: هم اکنون به رسمیت شناخته شدن رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه توسط آموزش عالی و Management Medical Council مالزی با رویکرد گسترش همکاری‌های مشترک به ویژه تبادل اساتید و دانشجویان حائز اهمیت است.
وی از بازدید این گروه از دانشگاه UITM و ساراواک (UniMas) مالزی خبر داد و گفت: همچنین فرصت حضور در دانشگاه‌های لیم کوک وینگ، UKM، UTM و UPM نیز فراهم شد.
رئیس بخش زبان کالج بین‌الملل با بیان اینکه حضور در این دانشگاه‌ها با ارائه پیشنهاداتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه بود، افزود: برگزاری دوره‌های کوتاه مدت برای دانشجویان علاقمند از مالزی، اجرای برنامه‌های مشترک، برپایی دوره‌های آموزشی مشترک و تبادل اساتید و دانشجویان از جمله پیشنهادات مطرح شده است.
معاون بین‌الملل دانشگاه در پایان این بخش با تأکید بر پتانسیل‌های موجود برای همکاری‌های مشترک دانشگاهی با مالزی یادآور شد: تعامل مناسب با سفارت ایران در مالزی به ویژه رابط علمی این سفارتخانه، افق‌های تازه‌ای را به روی دانشگاه خواهد گشود.
در ادامه، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل موضوع تشکیل کمیته برگزیدگان نهایی پروژه مرحبا- اراسموس را مطرح کرد و گفت: این کمیته شنبه اول خرداد در ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل خواهد شد.
دکتر نکوفر تصریح کرد: نمایندگانی از اتحادیه اروپا، دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلا، مجموعه کنسرسیوم دانشگاه‌های اروپا، دانشگاه سلیمانیه عراق و دانشگاه‌های ایرانی حاضر در پروژه در این کمیته حضور دارند.
گفتنی است مرحبا پروژه‌ای سه ساله است که از سال 93 آغاز شده و امکان تبادل 125 کارشناس، دانشجو و هیأت‌علمی را میان دانشگاه‌ها و مراکز علمی تعدادی از دانشگاه‌های ایران، عراق، یمن و 9 دانشگاه از هشت کشور اروپایی فراهم می‌کند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 60344
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین