• تاریخ انتشار : 1395/07/19 - 15:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 19
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با اعلام حمایت از ابعاد بین‌المللی دوازدهمین کنگره سالانه مرکز تحقیقات نفرولوژی

شورای مدیران معاونت بین‌الملل برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با طرح حمایت از ابعاد بین‌المللی دوازدهمین کنگره سالانه مرکز تحقیقات نفرولوژی و بحث و بررسی پیرامون شاخص‌های ارتقاء محتوای کیفی وب‌سایت انگلیسی دانشکده‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 17 مهر، با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر گتمیری، معاون آموزشی مرکز تحقیقات نفرولوژی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برپا شد.
دکتر گتمیری در ابتدا، موضوع دعوت از پروفسور روزیوال از اساتید شناخته شده نفرولوژی مجارستان جهت حضور در دوازدهمین کنگره سالانه مرکز تحقیقات نفرولوژی را مطرح کرد و گفت: مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه تهران و قطب علمی و آموزشی نفرولوژی کشور (بیمارستان امام خمینی (ره)) علاقه مندی خود را جهت حضور این استاد برجسته اعلام کرده‌اند.
معاون آموزشی مرکز تحقیقات نفرولوژی تصریح کرد: پروفسور روزیوال استاد وابسته دانشگاه و دارای بیش از 160 مقاله در حوزه‌های مختلف، در حال حاضر رئیس انجمن نفرولوژی مجارستان است.
وی ادامه داد: این استاد هم اکنون در بخش پیوند اعضاء بیمارستان سملوایز حضوری فعال دارد و بیش از 20 دوره Summer School با موضوع نفرولوژی را با سطح علمی و کیفی مناسب برگزار کرده است.
دکتر گتمیری همچنین با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات نفرولوژی طی 12 سال گذشته سمیناری سالیانه برگزار می‌کند، اظهار داشت: هر ساله دو جلد کتاب از مقالات این گردهمایی به چاپ می‌رسد.
وی افزود: برای برنامه سال جاری که اوایل آذرماه برگزار می‌شود، پیش‌بینی سه سخنران خارجی شده است.
معاون آموزشی مرکز تحقیقات نفرولوژی با بیان اینکه پروفسور روزیوال موضوعاتی را جهت سخنرانی در این سمینار به مرکز تحقیقات نفرولوژی پیشنهاد داده است، گفت: همچنین در تعامل با گروه داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) پیش‌بینی برپایی گردهمایی با حضور دانشجویان رزیدنت و پروفسور روزیوال با موضوعی متفاوت شده است.
دکتر گتمیری به تجربه پروفسور روزیوال در زمینه پیوند اعضاء نیز اشاره کرد و افزود: یکی از موضوعاتی که در کنگره نفرولوژی ارائه خواهد شد، تجربه مجارستان در زمینه پیوند کلیه است که می‌تواند زمینه فعالیت مشترک دو کشور را فراهم کند.
وی در پایان توضیحات خود درخواست مرکز تحقیقات نفرولوژی در خصوص حمایت از حضور پروفسور روزیوال را مطرح کرد.
دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با اشاره اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سال‌های اخیر همکاری با حوزه آموزش پزشکی مجارستان را آغاز کرده است، بیان داشت: با توجه به بازدید هیأت دانشگاه از امکانات دانشگاهی این کشور و حضور تیمی از مجارستان در برنامه بزرگداشت مقام پروفسور سملوایز و ابن‌سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران، طرفین نسبت به توانمندی‌های یکدیگر آشنایی کافی دارند.
وی پروفسور روزیوال را یکی از حامیان تعاملات دانشگاه‌های بوداپست با دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایجاد شعبه بین‌الملل دانشگاه در مجارستان معرفی کرد و بیان داشت: فرصت ایجاد شده می‌تواند همکاری‌های علمی میان دو کشور را وارد فصل تازه‌ای کند.
در پایان این بخش ضمن اعلام حمایت معاونت بین‌الملل از حضور پروفسور روزیوال، با پیشنهاد حاضران برنامه‌ریزی برای دیدار وی با مسئولان دانشگاه و شرکت در یکی از کلاس‌های درس دانشجویان خارجی در دستور کار قرار گرفت.
در ادامه، مهندس عبدالهی با اشاره به اینکه مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل طی سال‌های اخیر با همراهی سایر مدیریت‌ها نسبت به تدوین شاخص‌های ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها اقدام کرده است، اظهار داشت: با طی مراحل مختلف در نهایت 52 شاخص کلان و زیرشاخه‌های آن استخراج شد و در راستای ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل افزود: طبق مصوبه سیزدهم خرداد سال جاری شورای IT دانشگاه، مقرر شد شاخص‌های ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها از سوی معاونت بین‌الملل به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام شود و این مدیریت، ارزیابی محتوایی و فنی شاخص‌ها را بر عهده گیرد.
مهندس عبدالهی افزود: بر همین اساس از مرداد سال جاری این مقوله وارد فاز جدیدی شد و پس از استعلام از مدیریت‌های مختلف معاونت بین‌الملل، تعداد شاخص‌ها به 84 عدد رسید.
در پایان، مروری بر تعدادی از  این شاخص‌ها انجام شد و حاضران به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
همچنین مقرر شد پس از جمع‌بندی تمامی موارد، طی روزهای آتی شاخص‌های ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ارسال شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 63245
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین