شورای مدیران معاونت بینالملل با گزارش تازهترین فعالیتهای بینالمللی دانشگاه برگزار شد
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارشی از تازهترین فعالیتهای بینالمللی و آخرین دستاوردهای حوزه نوآوری دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر ترابی، دبیر ستاد نوآوری دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، دکتر سلیقه راد، عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس ها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل در این نشست که شنبه 16 آبان برپا شد، حضور داشتند.
این نشست با ارائه گزارش دکتر سلیقه راد در خصوص همکاری گروه فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی و مرکز تحقیقات تصویربرداری سلولی و مولکولی با پروفسور فردریک بیکمن، رئیس بخش تشخیص و تصویربرداری پزشکی دانشگاه صنعتی Delft هلند آغاز شد.
وی تصریح کرد: طی مکاتبات و برنامهریزی انجامشده پروفسور بیکمن جهت همکاری در حوزه Medical Imaging اعلام آمادگی کرده است.
عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی برگزاری کارگاههای آموزشی، دورههای کوتاه مدت، انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک و در صورت موافقت طرفین انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک را از جمله زمینههای توافق شده برای تعاملات آتی اعلام کرد.
دکتر سلیقه راد با اشاره به اینکه تفاهمنامه مذکور در سطح مراکز تحقیقاتی خواهد بود، اظهار داشت: اهمیت عملیاتی شدن تفاهمنامههای همکاری بینالمللی در دانشگاه علوم پزشکی تهران پیش از این برای پروفسور بیکمن تشریح و وی موافقت ضمنی خود را اعلام کرده است.
وی تصریح کرد: پروفسور بیکمن طی ماههای آینده با سفر به ایران میهمان دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود که در این راستا خواستار حمایت معاونت بینالملل دانشگاه هستیم.
دکتر عرب خردمند در جمعبندی این بخش با تأکید بر اهمیت توسعه همکاریهای بینالمللی، گفت: معاونت بینالملل دانشگاه طبق روال قبلی زمینه ترانسفر داخلی و اقامت پروفسور فردریک بیکمن را در زمان حضور در ایران فراهم خواهد کرد.
معاون بینالملل دانشگاه در ادامه این نشست به حضور معاونان بینالملل دانشکدهها در دانشگاه سانتیاگو د کومپستلا اسپانیا طی هفتههای آتی اشاره کرد و گفت: برنامهریزی و هماهنگیهای لازم جهت اختصاص روزی به نام ایران در زمان حضور آنها در این دانشگاه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: زمینههای همکاری با دانشگاه سانتیاگو د کومپستلا اسپانیا پیرو حضور دانشگاه در پروژه مرحبا به عنوان یکی از پروژههای کنسرسیوم همکاریهای اتحادیه اروپا (اراسموس) ایجاد شده است.
دکتر عرب خردمند با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی تهران و ایران، صنعتی شریف، دانشگاه تهران و صنعتی امیر کبیر به همراه 9 دانشگاه اروپایی از کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلستان، پرتغال، اسپانیا، بلغارستان و لهستان در این پروژه همکاری میکنند، گفت: تاکنون تنها دانشگاه علوم پزشکی تهران از میان دانشگاههای ایرانی نامبرده موفق شده سه نفر از دانشجویانش را با بورس مرحبا راهی دانشگاههایی از اروپا کند.
معاون بینالملل دانشگاه تصریح کرد: با هماهنگی معاونت آموزشی دانشگاه مقرر شد تحصیل این دانشجویان در دانشگاههای اروپایی مذکور به عنوان دوران تحصیل آنها محسوب شود.
دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه نیز با اشاره به اینکه گروهی از دانشگاه علوم پزشکی تهران 26 تا 29 آبان به عراق سفر خواهند کرد، افزود: دانشگاه الحسین واقع در شهر کربلا در خصوص تعاملات علمی و پژوهشی با دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز علاقمندی کرده است.
وی ادامه داد: یکی از بیمارستانهای شهر نجف نیز مکاتباتی برای همکاریهای مشترک داشته است که طی این سفر بازدیدی نیز از امکانات آن خواهد شد.
مدیر شعب بینالملل دانشگاه خاطرنشان کرد: همچنین از سوی وزارت آموزش عالی عراق نیز درخواستهایی برای توسعه تعاملات مشترک داشتهایم که زوایای این همکاری نیز بررسی میشود.
ارائه گزارش آخرین دستاوردهای حوزه نوآوری دانشگاه توسط دکتر ترابی و بحث و تبادلنظر در این باره پایان بخش این نشست از شورای مدیران معاونت بینالملل بود./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان