• تاریخ انتشار : 1403/05/17 - 16:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 274
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

سی و نهمین نشست شورای بین‌الملل با قدردانی از عملکرد سه ساله فعالان حوزه بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

سی و نهمین نشست شورای بین‌الملل دانشگاه با قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های سه ساله اعضای این شورا و ارائه گزارش فعالیت‌های نوآورانه اختصاصی پنج دانشکده در راستای بین‌المللی سازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این نشست که دوشنبه 15 مرداد 1403 در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر آزاده شادمهر، مشاور معاون بین‌الملل و دبیر شورای بین‌الملل دانشگاه، دکتر جبرئیل نسل سراجی، مشاور معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، روسای دانشکده‌های پردیس بین‌الملل، مدیران و معاونان حوزه بین‌الملل دانشگاه و معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها حضور داشتند.
دکتر آیتی در ابتدا با اشاره به آغاز به کار دولت چهاردهم و احتمال تغییر و تحولات در سطح بدنه دولت و از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران، این نشست را فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ و مشارکت سازنده اعضای شورای بین‌الملل دانست.
معاون بین‌الملل دانشگاه اظهار داشت: خداوند بزرگ را شاکرم که فرصت خدمتگزاری در این عرصه را به همه ما عنایت کرد و از صمیم قلب قدردان زحمات و فعالیت‌های اثربخش معاونان و مدیران پردیس و معاونت بین‌الملل، روسای دانشکده‌های پردیس بین‌الملل و معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها برای پیشبرد اهداف بین‌المللی سازی دانشگاه و ارتقای جایگاه این مجموعه هستم.
وی با اشاره به اینکه قبول مسئولیت در حوزه بین‌الملل همراه با دیگر وظایف و فعالیت همکاران در دانشکده‌ها به طبع با سختی‌هایی همراه است، بیان داشت: به لطف پروردگار اتفاقات بسیار خوبی طی سه سال گذشته رخ داده که نتیجه زحمات شما عزیزان است، هرچند تا رسیدن این مجموعه به جایگاه حقیقی خود راه طولانی در پیش است.
دکتر شادمهر نیز با تشکر از حمایت‌های معاون بین‌الملل دانشگاه و زحمات اعضای شورای بین‌الملل در طول سه سال گذشته، گفت: پایه‌گذاری صحیح حوزه بین‌الملل دانشگاه از ابتدای امر سبب شده که سیاست‌های این عرصه طی بیش از یک دهه فعالیت، کمتر دستخوش تغییر شود. 
دبیر شورای بین‌الملل دانشگاه افزود: بسیاری از فرآیندهایی که 10 سال پیش آغاز شده امروز به مرحله کمال و پختگی رسیده که این نشان از ریل‌گذاری درست از یک سو و برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری بر مبنای عقل و خرد و صلاح از سوی دیگر است.
در ادامه، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های طب ایرانی، داروسازی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، توانبخشی و پرستاری و مامایی فعالیت‌های نوآورانه اختصاصی این دانشکده‌ها در راستای مقوله بین‌المللی سازی را تشریح کردند.
دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین‌الملل دانشکده طب ایرانی به چاپ کتاب Therapeutic Medicinal Plants in Traditional Persian Medicine با همکاری ۴۰ نویسنده از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، ارتش، شاهد، شیراز، مشهد، بابل، کرمانشاه، شهرکرد و دانشگاه‌های شهید بهشتی، فیلیپس ماربورگ آلمان و لانگ آیلند نیویورک آمریکا، به عنوان فعالیت نوآورانه این دانشکده اشاره کرد.
وی با بیان اینکه کتاب مذکور پس از حدود سه سال کار و تلاش جدی این گروه به مرحله چاپ رسید، گفت: این کتاب توسط دکتر روجا رحیمی، استاد داروسازی سنتی و رئیس دانشکده طب ایرانی و اینجانب به عنوان استادیار گروه داروسازی سنتی و معاون بین‌الملل دانشکده طب ایرانی ویرایش شد و  انتشارات CRC Press, Taylor and Francis آن را به چاپ رساند.
معاون بین‌الملل دانشکده طب ایرانی با بیان اینکه مقدمه کتاب Therapeutic Medicinal Plants in Traditional Persian Medicine توسط دکتر آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه و دانشیار گروه طب سنتی دانشکده طب ایرانی نگارش شده است، افزود: این کتاب با توجه به کمبود منابع مرجع در حیطه طب ایرانی، کاری نوین و ارزشمند محسوب می‌شود.
دکتر بهرام سلطانی اضافه کرد: فصل اول کتاب به معرفی مکتب طب سنتی ایرانی و فصل دوم به تاریخچه استفاده از گیاهان دارویی در طول شکل‌گیری و گسترش طب سنتی ایرانی اختصاص پیدا کرده است همچنین در فصول بعدی، 40 نمونه از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب ایرانی در قالب یک مونوگراف معرفی شده است.
معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی نیز پروژه ارتقا و بهسازی مجموعه بین‌المللی هرباریوم و هربوراتوم را معرفی کرد و گفت: در بخشی از این پروژه که هم‌اکنون در حال پیگیری است، با ایجاد زیرساخت هرباریوم مجازی به دو زبان فارسی و انگلیسی، دانشجویان و محققان سراسر دنیا می‌توانند به صورت مجازی به نمونه‌های گیاهی ارزشمند موجود دسترسی پیدا کنند. 
دکتر نیایش محبی افزود: همچنین اصلاح فیزیکی هربوراتوم دانشکده داروسازی و معرفی اطلاعات گیاهان دارویی به زبان انگلیسی می‌تواند زمینه آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان بین‌الملل را با کاربرد گیاهان دارویی در داروسازی فراهم کند.
سپس معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی شعار این دانشکده طی سال جاری در حوزه بین‌الملل را "نهادینه‌سازی همکاری‌های بین‌المللی به عنوان یک ضرورت" دانست و بیان داشت: با این رویکرد درصدد ارتقای شبکه بین‌المللی سازی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی هستیم.
دکتر خدیجه میرزایی با اشاره به برنامه‌های جدید این دانشکده در سال 1403، اظهار داشت: حضور یکی از اعضای هیأت‌علمی دانشکده در کنگره انجمن تغذیه بالینی آمریکا (ASPEN) و مذاکرات پس از آن، زمینه‌ساز ایجاد پایگاهی برای دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در این انجمن شد. همچنین پیگیر تجربه ای مشابه با انجمن تغذیه بالینی اروپا (ESPEN) با شرکت دو نفر از اساتید دانشگاه در کنگره این انجمن طی شهریور ماه سال جاری هستیم.
 وی از همکاری دانشکده با دو استاد مدعو بین‌المللی از University of North Florida کشور آمریکا و موسسه Sant Longowal Institute of Engineering & Technology Longowal کشور هند خبر داد و اضافه کرد: در راستای افزایش جذب دانشجویان بین‌المللی، برنامه آموزشی کارشناسی ارشد رشته تغذیه کودکان مصوبه کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی را به دست آورد.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی تصریح کرد: همچنین برنامه‌های آموزشی صنایع غذایی (مقطع کارشناسی)، تغذیه ورزشی و تغذیه سالمندی (مقطع کارشناسی ارشد) و دکترای حرفه‌ای تغذیه نیز برای بررسی به معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل ارسال شده است.
دکتر منصوره عادل قهرمان، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی نیز در تشریح فعالیت‌های نوآورانه، به بین‌المللی سازی فضای این دانشکده اشاره کرد و گفت: با توجه به قدیمی بودن ساختمان دانشکده توانبخشی، بازسازی برخی فضاها آغاز و راه‌اندازی اتاق کنفرانس دانشجویان بین‌الملل از مدتی پیش کلید خورد.
وی افزود: همچنین دو زبانه کردن تابلوهای راهنمای دانشکده و طراحی لوح فلزی تاریخچه دانشکده توانبخشی به دو زبان فارسی و انگلیسی و نصب آن در ورودی این مجموعه نیز در دستور کار قرار دارد.
معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی نیز با اشاره به سه مورد از جدیدترین فعالیت‌های این دانشکده در حوزه بین‌الملل، بیان داشت: دوره پرستاری قلب برای جمعی از پرستاران کربلا تعریف و در مرحله تصویب است و هم‌اکنون مشغول چینش تیم تدریس هستیم.
دکتر آرپی مانوکیان با بیان اینکه درصدد راه‌اندازی دوره کارشناسی ارشد مامایی در دانشگاه سبطین هستیم، تصریح کرد: تعریف برنامه آموزشی کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس برای دانشجویان بین‌الملل در دست اقدام است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین پیشنهاداتی توسط دانشگاه سبطین برای تعریف و راه‌اندازی چهار برنامه‌های آموزشی جدید مطرح شده است.
معاون بین‌الملل دانشگاه درجمع بندی این نشست توضیحاتی در خصوص تشکیل واحد روابط عمومی بین‌المللی در معاونت بین‌الملل ارائه کرد.
دکتر آیتی افزود: اهمیت نمایش فعالیت‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه در تمامی حوزه‌ها و مقوله رؤیت پذیری (Visibility) و مدیریت شهرت این مجموعه در داخل و خارج از کشور، ضرورت تشکیل واحد مذکور را ایجاد کرد.
وی با تکیه بر ارائه فعالیت‌های نوآورانه بین‌الملل دانشکده‌ها در این نشست، از معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها خواست از ظرفیت واحد روابط عمومی بین‌المللی برای تولید محتوای مرتبط با فعالیت‌های انجام شده و اطلاع‌رسانی در خارج از مرزها و برای مخاطبان غیرایرانی استفاده کنند.
معاون بین‌الملل دانشگاه در پایان با اعطای لوح تقدیر و هدیه ای از اعضای شورای بین‌الملل قدردانی کرد.
  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 273527
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین