• تاریخ انتشار : 1398/11/06 - 12:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با تأکید بر گسترش همکاری‌ها با دانشگاه‌ها و مراکز علمی پاکستان

رایزن فرهنگی سفارت پاکستان در ایران با معاون بین‌الملل دانشگاه دیدار کرد

بیرج لال دوسانی، رایزن فرهنگی سفارت پاکستان در ایران با دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که شنبه 5 بهمن 98 انجام شد، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دکتر امیرحسین معماری، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز حضور داشتند.
در آغاز، بیرج لال دوسانی، رایزن فرهنگی سفارت پاکستان در ایران، افزایش ارتباطات و تعاملات آموزشی و بیان بخشی از مسائل دانشجویان پاکستانی مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را مهم‌ترین محورهای مدنظر برای طرح در این نشست دانست.
وی با اشاره به اینکه در پاکستان علاقه‌مندی بسیاری برای تحصیل در خارج از کشور وجود دارد، اظهار داشت: اغلب والدین مایلند فرزندانشان به ویژه دخترانشان به دلیل امنیت و اشتراکات فرهنگی و دینی، برای ادامه تحصیل به ایران بیایند.
رایزن فرهنگی سفارت پاکستان در ایران افزود: این در حالی است که طی سال‌های گذشته ترکیه، مجارستان، جمهوری آذربایجان و حتی چین در کنار ایران، مقصد دانشجویان پاکستانی بوده‌اند.
بیرج لال دوسانی فیلد مورد علاقه متقاضیان این کشور را پزشکی و مهندسی اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون دانشجویان پاکستانی در دانشگاه‌هایی چون تهران، فردوسی مشهد، سمنان، شیراز و علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل هستند.
وی با ابراز تمایل برای افزایش تعاملات آموزشی با دانشگاه علوم پزشکی تهران و تسهیل شرایط برای تحصیل دانشجویان پاکستانی در این مجموعه، به تشریح مسائل پیش روی این دانشجویان از جمله هزینه‌های تحصیلی و نحوه تخصیص بورسیه‌های تحصیلی پرداخت.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با معرفی اجمالی این مجموعه به عنوان قدیمی‌ترین و برترین دانشگاه علوم پزشکی کشور و جایگاه آن در سیستم‌های رتبه‌بندی بین‌المللی، بیان داشت: سالانه بهترین رتبه‌های کنکور سراسری ایران به علوم پزشکی تهران راه می‌یابند و باید پذیرفت تحصیل در این دانشگاه کار راحتی نیست.
وی با بیان اینکه به صورت عادی شهریه دانشجویان خارجی سالانه تغییر نمی‌کند، افزود: البته با توجه به نمرات کسب شده دانشجویان در هر ترم تحصیلی، شرایط اعطای بورسیه به آن‌ها دستخوش تغییراتی می‌شود.
دکتر کردی با تکیه بر مسائل مطرح شده، پیشنهاد برگزاری نشستی مشترک با نمایندگان دانشجویان پاکستان در دانشگاه علوم پزشکی تهران (یک نماینده از هر رشته) و رایزن فرهنگی سفارت این کشور در ایران را مطرح کرد که مورد استقبال قرار گرفت.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: همچنین می‌توان فرصت دیدار دانشجویان پاکستانی و طرح مسائل و دغدغه‌های آن‌ها با دکتر معماری، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل را نیز ایجاد کرد.
وی در ادامه نسبت به گسترش ارتباطات و همکاری با دانشگاه‌های کشور پاکستان ابراز علاقه‌مندی کرد و بیان داشت: امکان پذیرش متقاضیان این کشور در دوره‌های متنوع دکترای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود دارد ضمن اینکه می‌توان برای اجرای دوره‌های مشترک آموزشی، مشابه همکاری با تعدادی از دانشگاه‌های کشور عراق، برنامه‌ریزی کرد.
دکتر کردی همچنین پیشنهاد بازدید نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی پاکستان از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران و بالعکس را نیز مطرح کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به سفر مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل به پاکستان طی هفته‌های آتی، از رایزن فرهنگی سفارت این کشور در ایران خواست شرایط بازدید دکتر معماری از مراکز علمی پاکستان و ملاقات با روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونان بین‌الملل آن‌ها را تسهیل کند.
سپس دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل گفت: در صورتی که متقاضیان پاکستانی به صورت گروهی ثبت‌نام کنند، اعطای بورس تحصیلی به آن‌ها راحت‌تر انجام خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی پذیرش دانشجویان پاکستانی در رشته مقاطع مختلف را دارد، تصریح کرد: می‌توان شرایط برگزاری نشستی از طریق اسکایپ با مسئولان دانشگاه‌ها و حتی وزارت بهداشت پاکستان را فراهم کرد تا با آگاهی از نیاز این کشور نسبت تعریف دوره‌ها و مقاطع اقدام کنیم.
مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین به معرفی بخشی از توانمندی‌های آموزشی دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: دوره‌های تخصصی جراحی قلب، کلیه و مغز و همچنین دکترای تخصصی پرستاری، داروسازی، فیزیوتراپی، پزشکی ورزشی، تغذیه و 12 رشته دندانپزشکی از جمله ظرفیت‌های موجود برای جذب متقاضیان هستند.
دکتر نکوفر همچنین بر اهمیت همکاری جدی‌تر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی علوم پزشکی پاکستان تأکید کرد.
دکتر معماری، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران هر ساله در ماه‌های سپتامبر و فوریه دانشجو می‌پذیرد بنابراین با شناسایی نیازها در پاکستان می‌توان نسبت به تعریف دوره‌ها اقدام کرد.
وی همچنین از رایزن فرهنگی سفارت پاکستان در ایران خواست شرایط تبلیغ دوره‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در این کشور را فراهم کند.
در پایان بیرج لال دوسانی فعالیت سفارتخانه و هفت کانون فرهنگی ایران در پاکستان را بستر بسیار خوبی برای معرفی ظرفیت‌های دانشگاه و دوره‌ها و مقاطع مختلف دانست.
وی همچنین در خصوص ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی پاکستان با دانشگاه علوم پزشکی تهران قول مساعد همکاری داد.

 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 272898
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین