• تاریخ انتشار : 1395/01/24 - 19:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار هیأت دانشگاه ملبورن استرالیا و معاون بین‌الملل دانشگاه در راستای گسترش تعاملات آموزشی و پژوهشی

نشست هیأت دانشگاه ملبورن استرالیا و معاون بین‌الملل دانشگاه با موضوع توسعه همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی در ستاد مرکزی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، پروفسور Thomas Kvan، معاون توسعه بین‌المللی دانشگاه ملبورن، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی، Timothy Lvins، مدیر بخش اداری، پروفسور عباس رجبی فرد، مدیر گروه مهندسی زیرساخت و دکتر Muthupandian Ashokkumar ، استاد دانشکده شیمی دانشگاه ملبورن در این نشست که سه شنبه 24 فروردین برپا شد، حضور داشتند.
پروفسور Thomas Kvan در آغاز به معرفی دانشگاه ملبورن پرداخت و بیان داشت: این دانشگاه در سال 1863 میلادی آغاز به کار کرده و به عنوان دومین دانشگاه قدیمی استرالیا مطرح است.
وی مجموع دانشجویان دانشگاه ملبورن را 42 هزار 663 نفر تخمین زد و گفت: نیمی از این دانشجویان در مقطع Undergraduate و مابقی در Postgraduate مشغول به تحصیل هستند.
معاون توسعه بین‌المللی دانشگاه ملبورن با اشاره به اینکه حدود 18 هزار دانشجوی خارجی از 130 کشور در دانشگاه مذکور تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: همچنین دانشگاه ملبورن از یکصد مرکز تحقیقاتی و 6 بیمارستان آموزشی برخوردار است.
پروفسور Kvan جایگاه این دانشگاه را در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تشریح کرد و به بیان توضیحاتی در خصوص همکاری‌های مشترک بین‌المللی با دانشگاه‌های کشورهای مختلف به ویژه در حوزه پژوهش پرداخت.
وی ضمن معرفی دانشکده‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه ملبورن، یادآور شد: با توجه به زمینه‌های فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حوزه‌های بایوتکنولوژی و نانو مدیسین، بسترهای همکاری‌های لازم وجود دارد.
دکتر عرب خردمند نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران را برترین و قدیمی‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور معرفی کرد که در کنار فعالیت‌های مختلف آموزشی و پژوهشی به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مشغول است.
معاون بین‌الملل با بیان اینکه بیش از 47 درصد دانشجویان این دانشگاه در مقطع Postgraduate تحصیل می‌کنند،  گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران هم اکنون با برخورداری از یک هزار و 600 عضو هیأت‌علمی، 11 دانشکده، 32 کتابخانه و 92 مرکز تحقیقاتی دارد.
وی تصریح کرد: همچنین در حال حاضر 7 بیمارستان آموزشی این دانشگاه به صورت جنرال و 9 بیمارستان نیز به شکل تخصصی ارائه خدمات مناسب سلامت به بیماران را برعهده دارند.
دکتر عرب خردمند به جایگاه دانشگاه در  آخرین رتبه‌بندی مؤسساتی چون URAP، SIR، THE،QS، ESI و ISC اشاره و تجربیات ارزشمند دانشگاه در زمینه پیوند اعضا را تشریح کرد.
معاون بین‌الملل بخشی از اقدامات دانشگاه طی سال‌های اخیر را متوجه بین‌المللی سازی و به ویژه جذب دانشجوبان خارجی دانست و یادآور شد: همچنین در ارتباط با سازمان‌هایی چون UNESCO، ISESCO، WHO، همکاری‌های بین‌المللی این دانشگاه گسترش یافته است.
در ادامه، حاضران ضمن ارائه نقطه نظرات در مورد بسترهای همکاری به ویژه تبادل دانشجو و انجام تحقیقات مشترک به اتفاق نظر رسیدند.
طرفین انجام همکاری‌های مشترک در حوزه‌های بایوتکنولوژی و نانو مدیسین را فرصت مناسبی برای آغاز این تعاملات عنوان کردند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکاس: مهدی کیهان

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 59338
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین