افتتاح پروژه توسعه آزمایشگاه ایمونولوژی دانشکده پزشکی
دکتر خردمند از آمادگی دانشگاه برای اشتراک تجربیات بینالمللی سازی در میان دانشگاههای کشور خبر داد
پروژه توسعه آزمایشگاه ایمونولوژی دانشکده پزشکی با حضور معاون بینالملل دانشگاه، جمعی از اعضای هیأتعلمی دانشکده پزشکی و مهمانانی از دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران افتتاح شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل دانشگاه در ابتدای این مراسم که دوشنبه 18 مرداد برگزار شد، دکتر نیکنام، مدیر گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی و مدیر شعب بینالملل دانشگاه خلاصهای از فعالیتهای این گروه آموزشی ارائه کرد.
وی گفت: گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی سالانه تدریس حدود 300 دانشجوی Undergraduate و Postgraduate را برعهده دارد.
دکتر نیکنام ضمن معرفی دورههای فوقلیسانس و دکترای تخصصی ایمونولوژی، تصریح کرد: این گروه آموزشی هم اکنون دارای 25 دانشجوی دکترای تخصصی، 15 دانشجوی فوقلیسانس و یک دانشجوی خارجی است.
مدیر گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی از پایهگذاری Hospital Rotation برای دانشجویان مقطع PhD خبر داد و بیان داشت: طی دو دوره گذشته دانشجویان این مقطع تحصیلی برای دورههای روماتولوژی، درماتولوژی، بیماریهای عفونی، آلرژی و نقص ایمنی در مرکز طبی کودکان حاضر شدهاند که این رویکرد منشأ طرحها و برنامههای جدید شده است.
مدیر شعب بینالملل دانشگاه در زمینه فیلدهای تحقیقاتی و انتشارات این گروه آموزشی نیز توضیحاتی ارائه کرد و از برگزاری دو سمپوزیوم توسط گروه ایمونولوژی مرتبط با نیاز کشور، جهان و مسائل روز پزشکی خبر داد.
وی در خصوص توسعه فضای آزمایشگاهی گروه ایمونولوژی نیز اظهار داشت: در کارهای تحقیقاتی اگر فضا و برنامه مشخصی وجود داشته باشد، تجهیزات به مرور اضافه خواهد شد.
دکتر نیکنام ادامه داد: برای تک تک وسایلی که به این آزمایشگاه اضافه شده است همکاران و اساتید گروه ایمونولوژی زحمات بسیاری متحمل شدهاند.
عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی همچنین از تلاشهای معاونت بینالملل دانشگاه در راستای توسعه این آزمایشگاه قدردانی کرد.
وی در بخش پایانی صحبتهای خود به ساختارمند کردن مصاحبه با متقاضیان خارجی توسط گروه ایمونولوژی به عنوان حرکتی مثبت در جذب دانشجویان خارجی اشاره کرد.
در ادامه، دکتر شریف، عضو هیأتعلمی گروه ایمونولوژی به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیتهای بینالمللی این گروه پرداخت.
دکتر عرب خردمند نیز ضمن تشکر از فرصت به وجود آمده برای معرفی بخشی از فعالیتهای بینالمللی دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران باید سهم خود را برای مرجعیت علمی در منطقه و در بخش آموزش عالی علوم پزشکی ایفا کند.
معاون بینالملل دانشگاه ادامه داد: این مهم به عنوان یک وظیفه و رسالت برعهده مراکز آموز عالی کشور است و به نظر میرسد تا افق بیستساله تمامی دانشگاهها باید از امکانات موجود جهت دستیابی به اهداف نظام و اعتلای جایگاه کشور بهره ببرند.
وی با بیان اینکه در طول پنج سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران تجربیات ارزشمندی در حوزه بینالمللی سازی به دست آورده است، گفت: ارائه درخواست بیش از 13 هزار متقاضی جهت تحصیل در این دانشگاه حاکی از آن است که معرفی صحیح در عرصه بینالمللی در شناخته شدن جایگاه دانشگاهها نقش بسزایی دارد.
دکتر عرب خردمند با اشاره به اینکه به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه از حمایت بخشهای مختلف از اهداف بینالمللی سازی قدردانی میکنم، اضافه کرد: امروز 4 درصد از مجموع دانشجویان دانشگاه را دانشجویان خارجی تشکیل میدهند که امیدواریم این رقم در آینده نزدیک به 20 تا 30 درصد افزایش یابد.
معاون بینالملل دانشگاه جذب دانشجویان خارجی را زمینهساز توسعه ارتباطات آکادمیک با اساتید برجسته خارجی و ارتباط با دانشگاهها و مراکز علمی معتبر بینالمللی دانست و بیان داشت: نشانههای کوچکی از این حرکت را میتوان در موفقیت دانشگاه طی پروژه اراسموس- مرحبا مشاهده کرد.
وی افزود: طی سال 94، سه دانشجو و در سال جاری 12 دانشجوی دانشگاه با بهرهگیری از بورس کنسرسیوم اتحادیه اروپا امکان حضور در دورههای سه ماهه تا یک ساله دانشگاههای اروپایی را به دست آوردند.
دکتر عرب خردمند در پایان به پروژه EducationIRAN و اهداف اصلی راهاندازی این پورتال اشاره کرد و یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران این آمادگی را دارد که تجربیات کسب شده را در اختیار دانشگاههای علاقمند در راستای بینالمللی سازی سیستم آموزش عالی کشور قرار دهد.
ادامه این برنامه به سخنرانی دکتر گلستانی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده و معرفی وبلاگ این مدیریت اختصاص یافت.
در پایان، آزمایشگاه جدید گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی با حضور تمامی مهمانان افتتاح شد./r
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان