• تاریخ انتشار : 1400/10/28 - 13:27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخشش دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در مسابقات دارت همایش مجازی ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت

دانشجویان پسر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات دارت دومین همایش مجازی ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت موفق به کسب طلا و برنز شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دومین دوره همایش مجازی ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های علوم پزشکی از 18 تا 24 دی‌ماه 1400 با شرکت ورزشکارانی از سراسر کشور در رشته‌های دارت، فریزبی، طناب زنی، لیوان چینی، هنرهای فردی، دوچرخه‌سواری، روپایی، آمادگی جسمانی و هدف زنی والیبال، به صورت مجازی و ارسال فیلم برگزار شد.
در  رقابت رشته دارت که به صورت انفرادی، پرتاب 21 تیر و مجموع امتیازات برگزار شد، سید رئیس عباس، دانشجوی پاکستانی و احمد فراز وانی، دانشجوی هندی دانشگاه به ترتیب با کسب 407 و 395 امتیاز، جایگاه اول و سوم را کسب کردند.
در این مسابقات 118 ورزشکار از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور شرکت داشتند که دانشگاه علوم پزشکی تهران با شرکت پنج دانشجوی ایرانی و 10 دانشجوی بین‌الملل، رتبه یک مشارکت را به دست آورد.

• گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
نویسنده