معاون پژوهشی پردیس بینالملل خبر داد
تصویب دستورالعمل جذب داوطلبان بینالملل پسادکترا در هیأت رئیسه پردیس بینالملل دانشگاه
دکتر احمد اسماعیلزاده، معاون پژوهشی پردیس بینالملل از تصویب دستورالعمل جذب داوطلبان بینالملل پسادکترا (Post Doctorate) با رویکرد تحقق اهداف نقشه علمی دانشگاه در حوزه فعالیتهای آکادمیک و به منظور توسعه زیرساختهای منابع انسانی پژوهشی خبر داد.
وی در گفتگو با روابط عمومی معاونت بینالملل با بیان این مطلب گفت: این دوره برای ارتقای تواناییهای آکادمیک دارندگان مدارک دکترای تخصصی (PhD) و یا دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی بالینی، در یک زمینه خاص مرتبط با فعالیتهای دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه و با در نظر گرفتن مفاد دستورالعمل برگزاری دوره پسادکترای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرایی میشود.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون پژوهشگر بینالملل پسادکترا جذب نکرده است و دستورالعمل مذکور با هدف تسهیل شرایط پذیرش این متقاضیان تدوین شده است.
دکتر اسماعیل زاده به تشریح شرایط متقاضیان بینالملل برای گذراندن دوره پسادکترا در دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: داشتن مدرک دکترای تخصصی (PhD)، دانشنامه تخصصی بالینی و یا فوق تخصص بالینی در رشتههای مورد تأیید و انتشار حداقل یک مقاله در مجلات معتبر داخلی یا خارجی نمایه شده در پایگاههای PubMed یا ISI به عنوان نویسنده اول یا مسئول و یا ثبت حداقل یک اختراع در زمینهای که متقاضی میخواهد دوره پسادکترا را طی کند، از جمله شرایط تعریف شده است.
وی افزود: همچنین کسب پذیرش از یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده یا مرکز مورد تقاضا به عنوان استاد راهنما که دارای حداقل یک طرح تحقیقاتی مصوب در رابطه با زمینه مورد تقاضای دوره پسادکترا در شورای پژوهشی دانشگاه یا شورای پژوهشی یکی از مراکز دارای ردیف مستقل مالی باشد، نیز ضروری است.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل با اشاره به اینکه حداقل طول دوره یک سال و حداکثر دو سال خواهد بود، بیان داشت: لازم است که طول مدت دوره در ابتدا توسط استاد راهنما تعیین و اعلام شود چرا که حداکثر یک بار قابل تمدید خواهد بود.
وی تصریح کرد: در پایان، گواهی گذراندن دوره با اعلام استاد راهنما و تأیید شورای پژوهشی دانشکده یا مرکز تحقیقاتی، به امضاء استاد راهنما و معاون پژوهشی دانشگاه صادر میشود.
دکتر اسماعیلزاده در ادامه شرایط استاد راهنمای دوره پسادکترا برای داوطلبان بینالملل را تشریح کرد و گفت: برخورداری از مرتبه استادی و یا دانشیاری، وابستگی تماموقت یا پارهوقت به دانشکده یا مرکز تحقیقاتی مربوطه، داشتن پروپوزال مصوب در راستای برنامه پژوهشی میانمدت یا بلندمدت دارای اهداف مشخص در یک حیطه معین و خاص و برخورداری از تألیفات علمی معتبر، شامل حداقل چهار مقاله در مجلات نمایه شده در ISI یا PubMed در حیطه مرتبط با برنامه پژوهشی ذکرشده در سه سال گذشته به عنوان نویسنده اول یا مسئول اهم شرایط استاد راهنما را تشکیل میدهند.
وی اضافه کرد: استاد راهنما در هر مقطع زمانی، میتواند هدایت یک پژوهشگر پسادکترا را به عهده گیرد و اساتید راهنمایی که دارای حکم تماموقت جغرافیایی هستند در هر مقطع زمانی میتوانند هدایتگر دو پژوهشگر پسادکترا باشند.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل با بیان اینکه در قالب دستورالعمل مذکور حقوق مادی و معنوی پژوهشگر نیز دیده شده است، افزود: هیئت علمی متقاضی برگزاری دوره، باید پروپوزال پژوهشی را به دانشکده یا مرکز تحقیقاتی مربوطه تسلیم کند و پروپوزالهای واصله از مراکز غیرمستقل، پس از طرح و تأیید در شورای پژوهشی مجموعه مورد نظر، باید در شورای پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه نیز به تصویب برسد.
دکتر اسماعیلزاده توضیحاتی در خصوص بررسی و تأیید شرایط هیئت علمی متقاضی و داوطلب شرکت در دوره ارائه کرد و یادآور شد: اساتید متقاضی میبایست پژوهشگر داوطلب شرکت در دوره را انتخاب و درخواست وی را به مرکز مربوطه ارائه کند تا پس از تأیید در شورای پژوهشی دانشکده یا مرکز تحقیقاتی، در شورای پژوهشی پردیس بینالملل هم تصویب شود.
وی خاطرنشان کرد: دستورالعمل جذب داوطلبان بینالملل پسادکترا در هشت ماده و 9 تبصره به تصویب هیئت رئیسه پردیس بینالملل دانشگاه رسیده و به تازگی پس از تأیید معاونت پژوهشی دانشگاه به دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه دانشگاه ابلاغ شده است.
جهت مشاهده دستورالعمل جذب داوطلبان بینالملل پسادکترا اینجا کلیک کنید.
خبر: مهناز وحیدی
ارسال نظر