• تاریخ انتشار : 1395/08/04 - 14:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 19
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با طرح در شورای مدیران معاونت بین‌الملل تصمیم‌گیری شد

بهره‌مندی از متخصصان ایرانی غیرمقیم در طرح‌های تحقیقاتی مصوب واحدهای دانشگاه

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با تصمیم‌گیری در خصوص بهره‌مندی از متخصصان ایرانی غیرمقیم برای طرح‌های تحقیقاتی مصوب در واحدهای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه اول آبان با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و رابط همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه با کشور عراق، مهندس عبداللهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برپا شد.
دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی در ابتدا گزارشی از سفر هیأت دانشگاه به سلیمانیه عراق و توافقات انجام شده ارائه کرد و بیان داشت: مقدمات این سفر با رویکرد ایجاد دفتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه سلیمانیه عراق فراهم شد.
وی تصریح کرد: پس از مذاکرات نهایی مقرر شد ایجاد این دفتر به عنوان یکی از مفاد توافقنامه‌ جامع میان طرفین مدنظر قرار گیرد.
رابط همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه با کشور عراق ادامه داد: شرح وظایف دفتر دانشگاه پیش از امضاء توافقنامه، نهایی شده بود و قرار است دانشگاه سلیمانیه  امکاناتی را جهت فعالیت این دفتر تأمین کند.
معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی افزود: همچنین طبق توافقات، انتخاب فردی که مسئولیت فعالیت در دفتر دانشگاه را خواهد داشت، برعهده دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.
دکتر خامی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود با توجه به اشتراکات فرهنگی با اقلیم کردستان، توافقنامه منعقد شده بستر همکاری‌های گسترده‌ای را فراهم کند، گفت: همچنین به نظر می‌رسد با تسهیل شرایطی چون خروج‌های ضمن اقامت دانشجویی، با استقبال بیشتری از سوی متقاضیان این منطقه روبرو شویم.
دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز بر اولویت‌بندی وظایف تعریف شده برای دفتر دانشگاه در سلیمانیه تأکید کرد و گفت: تحقیق و بررسی پیرامون فعالیت‌های دفاتر دانشگاه‌ها در کشورهای مختلف می‌تواند در این مسیر بسیار راهگشا باشد.
در ادامه، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل موضوع همکاری دانشگاه با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم را مطرح کرد و گفت: در بدو ارسال درخواست متخصصان از سوی بنیاد ملی نخبگان، این مدیریت با توجه به حوزه فعالیت آن‌ها، در قالب نامه‌ای واحدهای بین‌الملل دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی را در جریان قرار می‌دهد.
وی افزود: این واحدها موظف به ارجاع درخواست متقاضیان (پسادکترا، استاد مدعو، سخنرانی، کارگاه‌های تخصصی و فعالیت‌های فناورانه) به گروه‌های آموزشی مربوطه هستند.
معاون بین‌الملل دانشگاه در این بخش نیز با اشاره به اینکه رونوشت نامه مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی در خصوص درخواست متخصصان غیرمقیم باید برای روسای دانشکده‌ها نیز ارسال شود، بیان داشت: این در حالی است که تعیین اساتید راهنمای متقاضیان Postdoc و طرح پژوهشی که قرار است بر روی آن کار کنند نیز باید پیش از مراجعت آن‌ها مشخص شود.
دکتر عرب خردمند تأکید کرد: شرط فعالیت متخصصان غیرمقیم در دانشکده‌ها این است که گروه‌های آموزشی پروپوزالی در حال اجرا داشته باشند و یا پروژه جدید مصوب  و دارای اعتبار موجود باشد.
وی یادآور شد: طبق دستورالعمل همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم اعتباری تا سقف 20 میلیون تومان به واحد میزبان در صورت داشتن تأییدیه شورای پژوهشی دانشگاه اختصاص می‌یابد.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 63586
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین