برگزاری نخستین جلسه شورای هماهنگی آموزش بینالملل با تأکید بر ایجاد هماهنگی میان فعالیتهای پردیس بینالملل و معاونت آموزشی دانشگاه
به پیشنهاد معاونت بینالملل و موافقت معاونت آموزشی دانشگاه، نخستین جلسه شورای هماهنگی آموزش بینالملل (شهاب) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر وحید ضیایی، معاون آموزشی پردیس بینالملل با اعلام این خبر گفت: در این جلسه که یکشنبه 26 خرداد به میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه برپا شد، دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر قاضی خوانساری و دکتر غیاثوندیان، مدیران تحصیلات تکمیلی و امور آموزشی دانشگاه و دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بینالملل نیز حضور داشتند.
وی با اشاره به طرح مباحث مختلف طی این نشست گفت: گفتگو پیرامون آغاز پذیرش دانشجویان بینالملل در مقطع کارشناسی رشته علوم زیستی (Life Science) انجام و توافقات نهایی صورت گرفت.
دکتر ضیایی تصریح کرد: این رشته به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و ویژه دانشجویان خارجی طراحی شد و در کمیته تطبیق و متناسبسازی برنامههای آموزشی دانشجویان خارجی به تصویب رسید.
معاون آموزشی پردیس بینالملل افزود: فارغالتحصیلان کارشناسی علوم زیستی که تقریباً معادل علوم پایه پزشکی است، امکان پذیرش در دورههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ناپیوسته و یا سایر مقاطع فوقلیسانس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دیگر دانشگاهها را با توجه به معدل دوره لیسانس خواهند داشت.
وی با بیان اینکه اعضای حاضر در شورای هماهنگی آموزش بینالملل با فارغالتحصیلی دانشجویان بینالملل دوره پزشکی با مدرک MBBS موافقت کردند، گفت: با توجه به اخذ مجوز دوره MBBS برای دانشجویان بینالملل، دانشجویانی که در مقطع پزشکی عمومی دانشگاه پذیرش و مشغول تحصیل هستند، میتوانند پس از گذراندن دوره کارآموزی درخواست فارغالتحصیلی در این مقطع را بدهند.
دکتر ضیایی اضافه کرد: بدین منظور درخواست دانشجویان از طریق دانشکده پزشکی به کمیته جذب دانشگاه منعکس و با تأیید این کمیته، دانشجویان در مقطع MBBS فارغالتحصیل خواهند شد.
معاون آموزشی پردیس بینالملل ادامه داد: همچنین با توجه به موافقت هیأت امنای دانشگاه با پیشنهاد معاونت بینالملل در خصوص راهاندازی شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کشور عراق، موضوع ایجاد شعبه در شهر کربلا مطرح و مقرر شد ملاحظات آموزشی توسط مدیریتهای مختلف بررسی و در جلسات بعدی ارائه شود.
دکتر ضیایی از بیان نقطه نظرات پیرامون راهاندازی دورههای مشترک با سایر مراکز بینالملل خبر داد و بیان داشت: در این زمینه نیز قرار شد ملاحظات قانونی، مجوزهای لازم و الگوهای موجود ارزیابی و در نشست آتی مطرح شود.
وی در ادامه بر اهمیت تشکیل این شورا با توجه به افزایش تعداد دانشجویان بینالمللی دانشگاه و پذیرش بیش از یک هزار دانشجوی خارجی از بدو تشکیل پردیس بینالملل تأکید کرد و افزود: لزوم ایجاد هماهنگی بین فعالیتهای آموزشی پردیس بینالملل و معاونت آموزشی دانشگاه بیش از گذشته احساس میشود.
معاون آموزشی پردیس بینالملل با اشاره به اینکه بحث و تبادلنظر در خصوص سیاستهای آموزشی دانشگاه در بعد بینالملل و برنامهریزی دورههای جدید با توجه به نیاز کشورهای هدف، مخاطبان بینالمللی و ظرفیتهای آموزشی دانشگاه به عنوان اهداف فرعی در قالب شورای هماهنگی آموزش بینالملل پیگیری میشود، خاطرنشان کرد: بررسی نحوه گسترش فعالیتهای آموزشی دانشگاه در کشورهای منطقه و راههای ارتقاء فعالیتهای بینالملل گروههای آموزشی و گسترش ارتباطات علمی و آموزشی در قالب گروههای دانشگاه با مراکز بینالمللی نیز در دستور کار خواهد بود.
دکتر ضیایی یادآور شد: در حال حاضر بیش از 780 دانشجوی بینالمللی در دورههای آموزشی منجر به مدرک دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و تاکنون بیش از 180 نفر نیز فارغالتحصیل شدهاند.
توضیح اینکه اعضای شورای هماهنگی آموزش بینالملل (شهاب) را معاونان آموزشی و بین الملل دانشگاه، مدیران تحصیلات تکمیلی و امور آموزشی دانشگاه، معاون آموزشی پردیس بین الملل و رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل تشکیل می دهند.
خبر: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان