برگزاری شورای مدیران معاونت بینالملل با بررسی درخواست جدیدترین فعالیتهای بینالمللی دانشکده پزشکی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه درخواست گروه آموزشی میکروبیولوژی دانشکده پزشکی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه مبنی بر حمایت از جدیدترین فعالیتهای بینالمللی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست شنبه 28 فروردین با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر میرزازاده، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، دکتر فیضآبادی، عضو هیأتعلمی گروه میکروبیولوژی دانشکده پزشکی و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برپا شد.
در آغاز، دکتر فیضآبادی، عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه گروه آموزشی میکروبیولوژی با همکاری آزمایشگاه مرکزی بیمارستان ولیعصر (عج)، سمینار Microbiology of Infection Control را برگزار میکند، اظهار داشت: میکروبیولوژی کنترل عفونت یکی از مباحث مورد توجه دانشکده پزشکی است که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده است.
وی افزود: در همین راستا از پروفسور ویلم، استاد تشخیصی مولکولی میکروبشناسی دانشگاه لایدن هلند که در زمینه نوآوری و روشهای تشخیصی سریع، فردی شناختهشده محسوب میشود برای شرکت در این سمینار دعوت به عمل آوردهایم.
دکتر فیضآبادی با بیان اینکه همچنین از پروفسور ویلم خواسته شد زمینه حضور یکی از اساتید مطرح کنترل عفونت را در این سمینار فراهم کند، گفت: بر همین اساس یکی از اساتید برجسته بیمارستان لاهه هلند در این گردهمایی حاضر خواهد شد.
عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی تصریح کرد: گروه هدف برگزاری این برنامه پرستاران حوزه کنترل عفونت، پزشکان علاقمند و دانشجویان مقطع PhD هستند.
وی با تأکید بر اینکه بازدید از آزمایشگاه مرکزی بیمارستان ولیعصر (عج) و اجرای سخنرانیها با موضوعاتی چون روشهای تشخیصی و اهمیت آنها در کنترل عفونت از جمله برنامههای این دو مهمان خارجی خواهد بود، اضافه کرد: برگزارکنندگان این برنامه جهت انجام تبلیغات مناسب سمینار مذکور به زبان انگلیسی و فارسی و ارائه تسهیلات اقامت و ترانسفر داخلی مدعوین خارجی به حمایت معاونت بینالملل نیاز دارند.
در پایان این بخش، اعضای شورای مدیران ضمن موافقت با کلیات درخواست گروه میکروبیولوژی پیشنهاداتی چون فراهم شدن امکان بهرهمندی سایر دانشگاههای علوم پزشکی تهران از برنامههای این سمینار و برپایی تور فرهنگی برای مهمانان خارجی را مطرح کردند.
در ادامه، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه نیز از حضور دکتر Dean X. Parmelee از Wright State University آمریکا مقارن با هفته آموزش در دانشگاه خبر داد و بیان داشت: دکتر Parmelee، متخصص روانشناسی اطفال، عضو کمیته of Medical Examiners National Board و بازدیدکننده اعتباربخشی آموزش پزشکی عمومی آمریکا است.
دکتر میرزازاده افزود: وی با تجربیات ارزشمند در حوزههای کیفیت آموزش دورههای پزشکی عمومی و مقوله Active learning، این موضوعات را در دانشگاهها و مراکز علمی مختلف توسعه داده است.
وی با اشاره به اینکه هماهنگی برای سفر دکتر Parmelee در حدود یک سال به طول انجامیده است، افزود: در تلاشیم از حضور وی برای ارائه راهنماییهای لازم در جهت بازنگری در کوریکولوم های آموزشی پزشکی عمومی بهرهمند شویم.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، ملاقات با رئیس و معاون آموزشی دانشگاه، برگزاری نشست با دانشجویان مقطع PhD آموزش پزشکی، ارائه سخنرانی در جشنواره شهید مطهری و برپایی نشستی در دانشکده پزشکی با رویکرد ارائه اطلاعات در خصوص کوریکولوم های آموزشی را از برنامههای پیشبینیشده در زمان حضور این استاد برجسته در دانشگاه عنوان کرد.
دکتر میرزازاده همچنین درخواست خود مبنی بر تسهیل شرایط حضور و اقامت دکتر Parmelee در دانشگاه را مطرح کرد.
حاضران در این نشست نیز پیشنهاد ارائه گواهی Visiting Professor دانشگاه به دکتر Dean X. Parmelee و برگزاری دورههای مشترک بینالمللی با اساتید ایرانی را ضمن اعلام موافقت با موضوع مطرح شده ارائه کردند./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان