با طرح در شورای مدیران معاونت بین الملل
برنامهریزی پیرامون برگزاری نخستین هماندیشی بینالمللی سازی در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد
برنامهریزی پیرامون نحوه برگزاری نخستین هماندیشی "بینالمللی سازی در دانشگاه علوم پزشکی تهران "در شورای مدیران معاونت بینالملل انجام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست شنبه اول خرداد با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس ها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برگزار شد.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل در آغاز از تلاش برای برگزاری اولین هماندیشی بینالمللی سازی در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: جذب دانشجویان خارجی؛ فرصتها و چالشها موضوع اصلی برگزاری این گردهمایی خواهد بود.
دکتر شعبانی افزود: عدم اطلاع بدنه دانشگاه از فعالیتهای بینالمللی و ارتباط بیشتر با اساتید دانشجویان خارجی در راستای بررسی فرصتها و چالشهای بینالمللی سازی از اهداف اصلی برگزاری هماندیشی مذکور است.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل تصریح کرد: اساتید دانشجویان خارجی گاه با مسائلی رو به رو میشوند که انتظار داریم این گردهمایی آگاهی ما را نسبت به دغدغههای آنها افزایش دهد.
دکتر شعبانی ادامه داد: برای این هماندیشی کمیتههای مختلفی با موضوعاتی چون تجربه دانشگاه در آموزش، امور دانشجویی و پژوهش، امور کنسولی، زبان بینالمللی و تجربهی دانشکدههای زیرمجموعه دانشگاه در بینالمللی سازی پیشبینی شده است.
دکتر عرب خردمند نیز با اشاره به اینکه معاونت بینالملل برای سال جاری برگزاری دو گردهمایی بینالمللی سازی را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار داشت: در تلاشیم نشست نخست در سطح دانشگاه و با حضور تمامی اساتیدی که در مقوله بینالمللی سازی به ویژه آموزش دانشجویان خارجی نقش داشتهاند، برگزار شود.
معاون بینالملل دانشگاه تصریح کرد: هدف ما صرفاً برگزاری یک هماندیشی نیست بلکه مایلیم از زبان کسانی که به نوعی در ارتباط با دانشجویان خارجی بودهاند، به راهکارهای تازهای در این عرصه دست یابیم.
اعضای شورای مدیران معاونت بینالملل نیز به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند و مقرر شد، معاونت بینالملل فراخوان ثبتنام در کمیتههای هماندیشی بینالمللی سازی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را اعلام کند.
همچنین حاضران در خصوص اهمیت نتیجهبخش بودن این کمیتهها و ارائه گزارش آنها در جمعبندی این هماندیشی با حضور رئیس دانشگاه به اتفاق نظر رسیدند.
در ادامه، مشاور اجرایی معاونت بینالملل گزارشی از حضور نمایندگان دانشگاه در اولین همایش "آینده پژوهشی آموزش عالی؛ چشمانداز بینالمللی شدن دانشگاهها و چالشهای آن" به میزبانی دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین ارائه کرد.
دکتر همتی با اشاره به اینکه خوشبختانه دانشگاه در روز نخست این همایش نشان داد در بسیاری از مباحث پیشتاز سایر دانشگاههای کشور است، اظهار داشت: در روز دوم نیز با گردهمایی صاحبنظران این حوزه دیدگاههای تازهای مطرح شد که میتواند سرلوحه فعالیتها و اقدامات بینالمللی سازی دانشگاه قرار گیرد.
وی تأکید کرد: تعدادی از نمایندگان دانشگاههای شرکتکننده در این گردهمایی درخواست خود مبنی بر آشنایی هر چه بیشتر با فعالیتهای بینالملل دانشگاه را ارائه دادند که با نظر مثبت دکتر عرب خردمند، پاسخ مثبت به آنها داده شد.
بخش پایانی شورای مدیران معاونت بینالملل به ارائه پیشنهاد مدیر شعب بینالملل دانشگاه مبنی بر مشارکت دانشجویان خارجی در جلسات مهارتهای آموزشی دانشجویان در عرصههای مدیریتی، اجتماعی و فرهنگی و اطلاعرسانی در خصوص برگزاری دومین سمپوزیوم "ویروس زیکا، واقعیتهای علمی و چالشها" به میزبانی دانشکده پزشکی دانشگاه اختصاص یافت./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان