• تاریخ انتشار : 1400/11/12 - 13:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اکران اختصاصی فیلم سینمایی منصور ویژه دانشجویان بین المللی شعبه جزیره کیش دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تعدادی از فیلم های سینمایی ایرانی با موضوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای دانشجویان در جزیره کیش اکران می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پردیس بین الملل کیش، اکران فیلم های منتخب با موضوع انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس با هدف ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و رشادت هایی که در طول این ایام صورت گرفته در دستور کار واحد دانشجویی این پردیس قرار گرفت. در همین راستا فیلم سینمایی منصور که داستان زندگی سردار رشید اسلام ستاری را روایت می کند برای دانشجویان در سانس اختصاصی سینما لبخند کیش اکران شد و بیش از چهل دانشجوی خارجی دانشگاه از کشورهای هند، پاکستان و نیجریه به تماشای این فیلم پرداختند.

به گفته مهناز خسروی نژاد مسئول امور دانشجویی شعبه جزیره کیش طی هماهنگی های صورت گرفته با واحد فرهنگی شعبه و نیز متولیان امور فرهنگی در سازمان منطقه آزاد بناست اکران اختصاصی فیلم های ماندگار حوزه انقلاب و دفاع مقدس علاوه بر ایام دهه فجر به تناوب در مناسبت های مختلف ویژه دانشجویان بین المللی صورت پذیرد.

گفتنی است این برنامه مورد استقبال فراوان دانشجویان قرار گرفته و در فواصل زمانی مناسب ادامه خواهد داشت.

• گروه خبری : گروه های مطالب,رویدادها و اطلاعیه های معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 206670