• تاریخ انتشار : 1395/12/24 - 10:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 13
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

آخرین نشست معاون بین‌الملل دانشگاه و معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها در سالجاری برگزار شد

نشست پایان سال هیأت‌رئیسه پردیس و معاونت بین‌الملل دانشگاه با معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که یکشنبه 22 اسفند برپا شد، دکتر عرب خردمند معاون بین الملل دانشگاه، ضمن قدردانی از همکارانی که طی سال 95 به منظور پیشبرد اهداف بین‌المللی سازی دانشگاه گام برداشته‌اند، گفت: خوشبختانه در اغلب گزارش‌هایی که توسط واحدهای مختلف ارائه می‌شود فعالیت‌های بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر عرب خردمند تصریح کرد: در سال 96 نیز اجرای سیاست‌های حوزه بین‌الملل دانشگاه در دانشکده‌ها مورد حمایت معاونت بین‌الملل دانشگاه خواهد بود.
وی همچنین از برگزاری سمینار بین‌المللی سازی آموزش عالی در 9 و 10 اردیبهشت 96 خبر داد و بیان داشت: برنامه‌ریزی برای این سمینار در چهار پنل آموزش، پژوهش، تبادلات دانشگاهی و تفکر استراتژیک انجام شده ضمن اینکه پیش‌بینی دوDiscussion Panel  و میزگردهایی با موضوع اعتباربخشی و رتبه‌بندی نیز شده است.
دکتر عرب خردمند افزود: علاوه بر دعوت از صاحب‌نظران داخلی برای سخنرانی در پنلهای مختلف این همایش، میزبان اساتید شناخته‌شده بین‌المللی نیز خواهیم بود.
در ادامه، معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها نیز نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را با رویکرد توسعه اقدامات بین‌المللی بیان کردند.
هدفمند شدن ارتباطات بین‌المللی با کشورهای مختلف، افزایش انگیزه فعالیت‌های بین‌المللی در دانشگاه، توسعه کشورهای هدف جذب دانشجویان خارجی، ایجاد زمینه آشنایی با مکانیزمهای اخذ گرنتهای بین‌المللی، ایجاد بازار داخلی بین‌المللی سازی در دانشگاه، لحاظ شدن فعالیت‌های بین‌المللی در سیستم شعاع، یکسان‌سازی محتوای غرفه‌های دانشکده‌ها در نمایشگاه‌های جانبی برنامه‌های بین‌المللی، پیاده‌سازی مد‌لهای جدید تعامل با دانشگاه‌های خارجی با هدف معرفی بهتر ظرفیت‌های دانشگاه، توسعه جذب دانشجویان خارجی در مقطع PhD by Research و تعریف رمزینه پاسخ سریع یا QR Code در تابلوهای راهنمای انگلیسی دانشکده‌ها از جمله مباحث مطرح شده توسط معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها بود.
در ادامه، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل توجه حاضران را به فعالیت‌های تحقیقاتی استاد محور و پروژه محور جلب کرد و اظهار داشت: در مقاطع Undergraduate نیز باید علاوه بر آموزش، فیلدهایی به پژوهش و درمان اختصاص داده شود.
مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل نیز با بیان اهمیت دو زبانه شدن تابلوهای راهنما در دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه در راستای اهداف بین‌المللی سازی، تصریح کرد: یکسان‌سازی این تابلو در کنار جلوه مشابهی که به دانشکده‌ها می‌دهد، راهنمای بهتری نیز برای دانشجویان و مهمانان خارجی خواهد بود.
دکتر حسینی سده همچنین از معاونان بین‌الملل خواست پیگیری موضوع تبدیل وضعیت کارشناسان بین‌الملل دانشکده‌ها را در دستور کار خود  قرار دهند.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل نیز توضیحاتی در خصوص برگزاری کلاس‌های دروس مشترک دانشجویان بین‌المللی ارائه کرد و گفت: اقدام مذکور با بررسی سرفصل‌های آموزشی دانشجویان رشته‌های مختلف و تأثیرات این رویکرد در کیفیت محتوای آموزشی و تدریس اساتید مورد توجه قرار گرفت.
وی همچنین از تصویب شیوه‌نامه ارزشیابی هیأت‌علمی پردیس بین‌الملل در شورای آموزشی دانشگاه خبر داد و گفت: ارزشیابی‌ها تاکنون دستی انجام می‌شد اما از نیمسال دوم 96-95، با طراحی سیستمی جدید، به صورت آنلاین خواهد بود.
دکتر حسن‌زاده پیشنهاد برگزاری دوره‌های توانمندسازی کارشناسان حوزه بین‌الملل دانشگاه در زمینه‌هایی چون نحوه برقراری ارتباط و شناسایی فرهنگ‌های مختلف را نیز به مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور ارائه کرد.
دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه نیز با تأکید بر اینکه فعالیت‌هایی که در حوزه بین‌المللی سازی دانشگاه تاکنون انجام شده دستاورد بزرگی محسوب می‌شود، افزود: شاید وقت آن رسیده که مسئولان کشور به ویژه آن‌هایی که در  عرصه بین‌المللی فعالیت می‌کنند، بیشتر در جریان اقدامات انجام شده قرار گیرند.
وی با ارزشمند خواندن رویکرد دانشگاه در آموزش زبان فارسی به دانشجویان بین‌المللی نیز گفت: در این حوزه نیز لزوم معرفی توانمندی‌های دانشگاه و مهم‌ترین دستاوردهای آموزش‌های ارائه شده احساس می‌شود.
مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اینکه بخش مهمی از جریان بین‌المللی سازی، مباحث فرهنگی است، پیشنهاد تشکیل شورای راهبردی فرهنگی با حضور شخصیت‌هایی که هم اکنون مرتبط با این حوزه با دانشگاه همکاری می‌کنند را مطرح کرد.
دکتر عرب خردمند در جمع‌بندی این نشست گفت: بنابر درخواست‌های مطرح شده طی سال آتی برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مکانیزم های جذب گرنت های بین‌المللی برای معاونان و اساتید فعال در حوزه بین‌الملل در دستور کار قرار می‌گیرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه هر چه در مسیر اهداف بین‌المللی سازی دانشگاه جلوتر می‌رویم، تنوع رشته‌ها، دانشجویان و کشورهای پذیرنده دانشجوی خارجی بیشتر می‌شود، تصریح کرد: با وجود چالش‌هایی که با گسترش فعالیت‌ها پدیدار می‌شوند، دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش دارد نقش موثری در رسالت دانشگاه‌ها برای دستیابی به جایگاه علمی کشور ایفا کند.
وی انعکاس صحیح اقدامات انجام شده در حوزه آموزش زبان فارسی و مباحث فرهنگی مربوط به بین‌المللی سازی را از برنامه‌های سال آتی معاونت بین‌الملل دانشگاه عنوان کرد.
توضیح این که دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، دکتر سادات ابراهیمی و دکتر سوداگر، روسای دانشکده‌های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر درگاهی، معاون آموزشی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پزشکی، داروسازی، بهداشت، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، فناوری‌های نوین پزشکی، مجازی، پیراپزشکی و توانبخشی در این نشست حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 67021
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین