• تاریخ انتشار : 1395/07/14 - 10:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معاونت بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی کارگاه مرور نظام‌مند کاکرین را برگزار می‌کند

معاونت بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی 16 تا 18 آذرماه کارگاه مرور نظام‌مند کاکرین را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر شایسته جهانفر، دانشیار دانشگاه British Columbia مدرس این کارگاه آموزشی خواهد بود.

بنابراین گزارش صدور گواهینامه کارگاه مذکور منوط به عضویت شرکت کنندگان در سایت جامع آموزش مداوم  پزشکی به آدرس http://www.ircme.ir است.

هزینه دوره برای افرادی که در کارگاه مقدماتی شرکت کرده‌اند، 120 هزار تومان و برای سایر افراد 150 هزار تومان تعیین شده است.

علاقمندان جهت شرکت در این برنامه باید حداکثر تا پایان وقت اداری 10 آبان ماه فیش مربوطه را با درج نام و نام خانوادگی، شماره تماس و نام برنامه به معاونت بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی تحویل و فرم ثبت‌نام را تکمیل کنند.

همچنین متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 61054120 تماس حاصل کنند.

خبر: مهناز وحیدی

• گروه خبری : اخبار معاونت