• تاریخ انتشار : 1402/07/03 - 11:29

بیستمین جلسه شورای آموزشی پردیس بین الملل دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی بین الملل، بیستمین جلسه شورای آموزشی پردیس بین الملل با حضور دکتر رضایت، معاون آموزشی پردیس بین الملل و سایر اعضاء، روز شنبه هجدهم شهریورماه 1402 در ساختمان معاونت آموزشی بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این نشست ضمن تلاوت آیاتی از کلام الله قرآن مجید، دکتر نسل سراجی، دبیر جلسه به تشریح موضوعات واصل شده به شورا، به عنوان دستور کار جلسه پرداختند.

دکتر کوثر اثنی عشری، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل درخصوص واحد درسی تربیت بدنی2 در قالب رشته های دارت و داژبال جهت دانشجویان بین الملل توضیحاتی را ارائه و پیشنهاد ایشان به تصویب رسید.

دستور کار بعدی بررسی راه کارهای حضور منظم دانشجویان بین الملل در کلاس ها بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه دکتر امید امینیان، دکتر منیره مرادزاده و دکتر نفیسه صادقی به تشریح گزارشی جامع از اقدامات و تمهیدات مورد نیاز جهت آماده سازی دانشجویان بین الملل دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پرداختند که ضمن تشکر از اقدامات انجام شده، پیشنهاداتی از سوی اعضاء مطرح گردید.

در پایان 19 مورد از درخواست های دانشجویی به تفکیک موضوع مطرح و درباره آنها تصمیم گیری شد.

تهیه کننده: مهناز خسروی

• گروه خبری : اخبار معاونت آموزشی پردیس بین الملل