• تاریخ انتشار : 1397/06/06 - 09:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه توسعه گردشگری سلامت با حضور معاونان درمان و بین الملل دانشگاه

دکتر رضایی، معاون درمان دانشگاه در جلسه توسعه گردشگری سلامت گفت: از موانع توسعه گردشگری سلامت در دانشگاه ضعف اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب توانمندی هاست.


این جلسه روز یکشنبه 4 شهریور 97 در سالن شورای معاونت بین‌الملل دانشگاه با حضور معاونان درمان و بین‌الملل دانشگاه و رئیس و معاون بین‌الملل بیمارستان ضیاییان، رئیس گروه ارتقای کیفیت معاونت درمان، مشاور معاون بین‌الملل دانشگاه و نمایندگانی از معاونت بین‌الملل وزارت بهداشت و انجمن صنفی گردشگری سلامت برگزار شد.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در این نشست گفت: معاونت درمان، متولی اصلی امر گردشگری سلامت بوده و ما در معاونت بین‌الملل عهده‌دار بخشی از مسئولیت‌ها هستیم و در توسعه این بخش کمک می‌کنیم. وی در ادامه، فعال‌سازی بخش VIP بیمارستان‌ها را در جذب گردشگر سلامت مؤثر خواند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه با تأکید بر اهمیت موضوع گردشگری سلامت گفت: توسعه گردشگری سلامت در افق برنامه‌های میان‌مدت دانشگاه است. این موضوع جوانب متعددی دارد که شامل شناسایی بیمار در کشور مبدأ، انتقال بیمار به مراکز معتبر داخلی و در نهایت ادامه خدمت به بیمار در مبدأ ارجاع می‌شود. ما امروز در عرصه گردشگری سلامت به یک تکامل ذهنی رسیده‌ایم و شاید دیگر لزومی ندارد که بخواهیم همه خدمت را در یکجا ارائه دهیم. با این رویکرد جدید و با همکاری و مساعدت معاونت بین‌الملل و همچنین بهره‌گیری از تجربیات دکتر عفت پناه امیدواریم گام‌های مؤثری در توسعه گردشگری سلامت برداریم.
وی همچنین یکی از موانع توسعه گردشگری سلامت در دانشگاه را ضعف اطلاع‌رسانی و تبلیغات مناسب توانمندی‌ها خواند و افزود: برای معرفی قابلیت‌ها و پتانسیل‌های موجود دانشگاه در ارائه خدمات درمانی به کشورهای همسایه جهت جذب گردشگر سلامت نیاز به تبلیغات گسترده و حضور در نمایشگاه‌ها و سمینارهای بین‌المللی است.
عباس‌آبادی رئیس گروه ارتقا کیفیت دانشگاه گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه گردشگری سلامت ارائه کرد و گفت: بحث توریسم سلامت از شهریور 1393 از سوی وزارت بهداشت اعلام شد. وی همچنین به اهم اقدامات وزارت بهداشت، معاونت درمان و بیمارستان‌های تابعه در این حوزه اشاره کرد و تأکید کرد: بیمارستان‌ها تنها از ظرفیت مازاد خود می‌توانند جهت جذب بیمار خارجی استفاده کنند و برای این کار نیاز به مجوز IPD دارند.
دکتر نائلی از حوزه معاونت بین‌الملل وزارت بهداشت با پرداختن به ابعاد مختلف گردشگری سلامت گفت: تعیین استانداردها، بازاریابی مناسب، ارائه خدمات باکیفیت، تأکید بر توانمندی‌ها با استفاده از تبلیغات گسترده از رموز موفقیت گردشگری سلامت است.
دکتر جهانگیری عضو انجمن صنفی گردشگری سلامت گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از افتخارات ماست. ما باید در حوزه گردشگری سلامت بیمارستان‌های دولتی و خصوصی دانشگاه را یکسان ببینیم و اگر بخواهیم هر یک از آن ها را به‌عنوان برند معرفی کنیم باید استانداردهای لازم را پیاده کنیم. یکی از ظرفیت‌های امروز نظام سلامت قطعاً توسعه برنامه گردشگری سلامت است.

خبر: نجمه باهو

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 279732
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین