• تاریخ انتشار : 1397/07/25 - 12:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتقال ریاست بین المللی مجمع جهانی سلامت به نماینده دانشگاه علوم پزشکی تهران در برلین

در مراسمی ریاست بین‌المللی مجمع جهانی سلامت در سال 2019 به دکتر علی جعفریان رئیس قبلی دانشگاه و مشاور وزیر بهداشت منتقل شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجمع جهانی سلامت متشکل از دکتر علی جعفریان رئیس پیشین و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در مجمع جهانی سلامت، دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر صحرائیان معاون پژوهشی دانشگاه و دکتر تکیان معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و نماینده دانشگاه در پیمان گروه 8 در نشست مجمع جهانی سلامت 2018 حضور یافتند.
همچنین دکتر محمود نیکنام به نمایندگی از فرهنگستان علوم پزشکی ایران در این همایش شرکت داشتند. این دهمین سالگرد برگزاری مجمع جهانی سلامت بود که دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 2016 در آن عضویت دارد.
در نشست امسال دکتر جعفریان در کارگاه سلامت جهانی در مؤسسات آکادمیک  و دکتر تکیان در کارگاه پوشش همگانی سلامت  و پانل  بیماری های غیرواگیر حضور و سخنرانی داشتند.
همچنین روز دوشنبه 24 مهر 97  در مراسمی ریاست بین‌المللی مجمع جهانی سلامت در سال 2019 به دکترعلی جعفریان رئیس قبلی دانشگاه و مشاور وزیر بهداشت منتقل شد.
دکتر جعفریان در سخنرانی خود ضمن دعوت از حضار برای حضور در هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع سلامت که قرار است در جزیره کیش برگزار شود، به پیشرفت‌های دانشگاه و نظام سلامت کشور و چالش‌های منطقه‌ای در حوزه سلامت اشاره کرد.
همچنین دکتر گنتن رئیس و بنیان‌گزار پیمان گروه 8 و مجمع جهانی سلامت، در سخنان خود با اشاره به آزادی محیط آکادمیک بر انتخاب میزبان نشست دوره‌ای بدون در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی موجود در جهان تأکید کرد.
اختتامیه دهمین نشست مجمع جهانی سلامت به صورت مشترک با افتتاحیه نشست سالانه «گرند چلنجز» که توسط بنیاد بیل و ملیندا گیتز برگزار می‌شود، اجرا شد و در آن بیل گیتز، دکتر تدروس دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، ارنا سولبرگ نخست وزیر نروژ و آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان سخنرانی کردند.
توضیح اینکه هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه 1398 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جزیره کیش برگزار می‌شود. این اولین نشست منطقه‌ای در غرب آسیا و شمال افریقا است که انتظار می‌رود 700 شرکت کننده و بیش از 150 میهمان بین المللی در آن حضور یابند.
این نشست با حمایت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با کمک مؤسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار خواهد شد.
همچنین گروه اعزامی دانشگاه با حضور دکتر هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در کشورمان با رییس مجتمع بیمارستانی دانشگاه چریته ملاقات و درباره راه‌های همکاری در آینده بحث و تبادل نظر کردند.

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 277205
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین