گزارش فعالیتهای بینالمللی دانشکده پزشکی در شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه تشریح شد
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارش عملکرد معاونت بینالملل دانشکده پزشکی و مهمترین مسائل و چالشهای پیش روی این حوزه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل دکتر رضایی، معاون بینالملل دانشکده پزشکی در ابتدای این نشست که شنبه 12 آبان برپا شد، گفت: از حدود چهار سال پیش با آغاز فعالیت به عنوان معاون بینالملل دانشکده، تشکیل اتاق فکری از همکاران که دارای سوابق کاری در حوزه بینالملل بودند، در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بینالمللی سازی دانشکده و گسترش فعالیتهای بینالمللی به عنوان مهمترین اهداف این اتاق فکر تعریف شد.
دکتر رضایی با اشاره به تشکیل شورای بورس دانشکده پزشکی از سال 94، تصریح کرد: این شورا به بررسی اولیه درخواست اعضای هیأتعلمی متقاضی شرکت در دورههای فرصت مطالعاتی و مأموریتهای آموزشی داخل و خارج از کشور میپردازد.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی افزود: درخواستهای مورد تأیید به شورای بورس دانشگاه راه مییابند که در این زمینه لزوم اطلاع از زمان برگزاری نشستهای اصلی، با رویکرد برنامهریزی مناسبتر و کاستن ناهماهنگیها احساس میشود.
وی همچنین از صدور حدود 350 معرفینامه شرکت در همایشهای خارج از کشور اعضای هیأتعلمی توسط سفارتخانههای مربوطه خبر داد و گفت: این تعداد معرفینامه از سال 93 تاکنون صادر شده و به نظر میرسد میتوان با پیشبینی راهکارهای حمایتی انگیزه اساتید را برای حضور در این قبیل برنامههای بینالمللی افزایش داد.
دکتر رضایی به برگزاری 14 جلسه کمیته جذب متقاضیان خارجی دورههای تخصص و فوق تخصص از سال 94 اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون 171 پرونده متقاضیان خارجی طی این جلسات که با حضور رئیس دانشکده پزشکی، معاونان بینالملل و آموزش تخصصی و فوق تخصص این دانشکده و نمایندگان معاونت بینالملل دانشگاه برپا میشود، بررسی شدهاند.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی مجموع دانشجویان بینالمللی دانشکده پزشکی را 503 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: دوره دکترای عمومی با 446 دانشجو، موفق به جذب بیشترین متقاضیان بینالمللی شده است و این در حالی است که دورههای تخصص، دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی به تشکیل شورای فصلی معاونین بینالملل گروههای آموزشی و بیمارستانهای تابعه دانشکده پزشکی از سه سال پیش با هدف گسترش تعاملات و تسریع در فعالیتهای بینالمللی اشاره کرد و بیان داشت: برپایی این جلسات به دنبال صدور ابلاغهای معاونان بینالملل گروههای آموزشی و بیمارستانهای تابعه در دستور کار قرار گرفت و تاکنون دستاوردهای قابلتوجهی داشته است.
دکتر رضایی تصریح کرد: به دنبال تعاملات شکل گرفته، کتابی که نمایانگر فعالیتهای بینالمللی گروهها و بیمارستانهای تابعه دانشکده پزشکی است به چاپ رسیده و به زودی در سایت دانشکده پزشکی نیز جهت مشاهده علاقهمندان بارگذاری خواهد شد.
دکتر رضایی در ادامه به ارائه اطلاعاتی در خصوص بازدید مهمانان خارجی از این دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده پزشکی تلاش کرده دیدار با مهمانان خارجی هدفمند و براساس برنامه عملیاتی باشد و صرفاً به امضاء تفاهمنامههای همکاری اکتفا نکرده است.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی همچنین از برگزاری 143 جلسه سخنرانی اساتید دانشکده پزشکی به زبان انگلیسی طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: این برنامه با هدف ارتقاء سطح زبان انگلیسی اعضای هیأتعلمی اجرا شده و برپایی آنها در ادامه به معاونان بینالملل گروهها و بیمارستانهای تابعه دانشکده واگذار خواهد شد.
وی توضیحاتی در خصوص مدارس تابستانی و دورههای کوتاهمدت ویژه دانشجویان بینالمللی و دو مورد از بهترین تجربیات اجرای این برنامهها ارائه و تصریح کرد: ارتباط با دانشگاه خارکیف اوکراین به دنبال حضور رئیس و معاون این دانشگاه در نشست شورای فصلی معاونین بینالملل گروههای آموزشی و بیمارستانهای تابعه به میزبانی بیمارستان امام خمینی (ره) رقم خورد.
دکتر رضایی ادامه داد: این دیدار به دعوت از نمایندگان دانشگاه برای بازدید از ظرفیتهای دانشگاه خارکیف و اجرای برنامه رسمی تبادل دانشجویان و اساتید در جولای، نوامبر و دسامبر 2017 انجامید.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی اضافه کرد: این در حالی است که دومین گروه دانشجویان رشته پزشکی این دانشگاه تابستان سال جاری دوره خود را در این دانشکده گذراندند.
وی همچنین اجرای این برنامه با دانشگاه اراسموس هلند را تشریح کرد و افزود: در حال حاضر چهار دانشجوی دانشگاه مذکور مشغول گذراندن دورهای در دانشکده پزشکی هستند.
دکتر رضایی صحبتهای خود را با تشریح مسائل پیش روی این دانشکده در حوزه بینالملل پایان داد و گفت: در این زمینهها کاهش محدودیتهای همکاریهای بینالمللی، قدردانی از فعالیتهای بینالمللی اساتید و دانشجویان ایرانی و خارجی، اختصاص هدفمند اعتبارات بینالملل به بهبود زیرساختهای دانشکده پزشکی، افزایش فعالیتهای فوقبرنامه دانشجویان خارجی، تسهیل صدور ویزای خروج اضطراری برای دانشجویان بینالملل و تعریف دوره دکترای عمومی بدون اینترن شیپ ویژه دانشجویان متقاضی از کشورهای مختلف به ویژه هند و پاکستان پیشنهاد می شود.
سپس اعضای شورای مدیران معاونت بینالملل نقطه نظرات خود را بیان کردند.
دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه نیز ضمن قدردانی از تلاشهای دکتر رضایی در ارتقاء فعالیتهای بینالمللی دانشکده پزشکی گفت: با انتخاب معاونان بینالملل گروههای آموزشی، مراکز تحقیقاتی، بیمارستانهای تابعه، مسئولان میز کشورها و اتاقهای همکاریهای علمی و در نهایت انتصاب دکتر آل سعیدی و دکتر حاجی فرج تبریزی به عنوان مدیر بینالمللی سازی الکترونیک و سرپرست مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل، چارت تشکیلاتی نیروی انسانی مورد نیاز جهت دستیابی به اهداف بینالمللی دانشگاه تکمیل شد.
وی تصریح کرد: با تکیه بر ارتباط معاونت بینالملل دانشکده پزشکی با معاونان بینالملل گروههای آموزشی و بیمارستانهای این دانشکده، لزوم تعریف مدل یا برنامه بینالمللی برای این مجموعهها احساس میشود.
معاون بینالملل دانشگاه ادامه داد: این مدل میتواند زمینهساز فعالیت مستقل بیمارستانها و مراکز درمانی دانشگاه در اجرای همکاریها بینالمللی آموزشی، پژوهشی و خدمات تخصصی شود.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بینالملل، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل، دکتر حاجی فرج تبریزی، سرپرست مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی و دکتر آل سعیدی، مدیر بینالمللی سازی الکترونیک معاونت بینالملل، دکتر رضایی معاون بینالملل دانشکده پزشکی، دکتر همتی، مشاور معاون بینالملل دانشگاه و انصاری پور، کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بینالملل معاونت بینالملل در این نشست حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال نظر