نشست هماندیشی اعضای میز همکاریهای علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مراکز آموزش عالی کشور مجارستان برگزار شد
اولین نشست هماندیشی اعضای میز همکاریهای علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مجارستان از دور دوم برنامه میزهای همکاری علمی دانشگاه با کشورهای هدف، با حضور مسئول و اعضای این میز همکاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این جلسه که سهشنبه 24 بهمن 1402 بهصورت حضوری و آنلاین در سالن شورای معاونت بینالملل دانشگاه تشکیل شد؛ دکتر مجتبی مجتهدزاده، عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی دانشگاه و مسئول میز همکاری، دکتر سید منصور گتمیری، عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی و سرپرست دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه و عضو میز، دکتر فرنود نصرتی مسرور، عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی و بیمارستان سینا و عضو میز، دکتر مهرسا پاریاب، عضو هیئتعلمی دانشکده دندانپزشکی و عضو میز، دکتر الهام فیضآباد، عضو واحد توسعه تحقیقات بالینی مجتمع بیمارستانی یاس و عضو میز و مریم صابری پور، کارشناس مسئول روابط بینالملل معاونت بینالملل دانشگاه حضور داشتند.
این نشست با معرفی اعضا آغاز شد و در ادامه دکتر مجتهدزاده، مسئول میز همکاری، توضیحاتی درباره دیپلماسی علم و وضعیت کشور مجارستان ارائه و تاکید کرد که برای همکاری با این کشور، ابتدا باید یک ارزیابی صورت بگیرد تا پتانسیلهای همکاری در طرفین همکاری استخراج شود و در ادامه وارد مرحله برگزاری دوره یا ارائه خدمت و همکاری مشترک شد.
وی توضیحاتی درباره امکانات بیمارستان سینا نیز ارائه کرد و ICU این بیمارستان و امکانات موجود در آن را مدلی مورد توجه برای مهمانان اروپایی توصیف کرد.
سپس دکتر گتمیری درباره اقدامات و همکاریهای پیشین انجامشده توسط دفتر ارتباط با دانشآموختگان با دانشگاه سملوایز توضیحاتی ارائه داد و به تشریح زمینهها و فرصتهای همکاری موجود در این کشور بر اساس تجربیات و ارتباطات موجود پرداخت.
دکتر نصرتی نیز بر برنامهریزی و تعیین چشمانداز مشخصی برای همکاری در زمینه آموزش پزشکی، درمان و پژوهش تاکید کرد و اظهار داشت: بهتر است تقسیم وظایفی در میز همکاری صورت بگیرد و هر کدام از اعضا، بخشی از فعالیتها را بر عهده بگیرند و در مورد هر کدام از تعاملات بینالمللی مانند برگزاری وبینار علمی و یا تبادلات دانشجویی مشخص شود که چه اقدامی در چه زمانی باید صورت بگیرد.
دکتر فیضآباد نیز ضمن اشاره به تجربه بازدیدهای نظارتی بخشهای درمانی در سطح کلان، درباره اشتراکگذاری تجربیات این حوزه برای همکاریهای مشترک با کشور مجارستان و همچنین همکاری در موضوعاتی همچون آنکولوژی زنان و آموزشهای تخصصی حوزه سلامت زنان با توجه به ظرفیتهای واحد توسعه تحقیقات بالینی مجتمع بیمارستانی یاس سخن گفت.
دکتر پاریاب نیز بررسی مقالات و پژوهشهای کشور مجارستان و دانشگاه سملوایز با هدف استخراج موضوعات مورد پژوهش و توجه در این کشور را مطرح کرد و اظهار داشت: این بررسیها به شفاف شدن زمینههای همکاری و برای برنامهریزی بهتر کمککننده خواهد بود.
جذب رزیدنت از بین دانشجویان مجارستانی در بخش دندانپزشکی مشروط بر آشنایی آنان با بخشهای رزیدنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزاری آموزشهای مشترک در دورههای ترمیک فشرده، آموزشهای کارگاهی مشترک کوتاهمدت، همکاریهای مشترک پژوهشی بهویژه در زمینه اپیدمیولوژی نیز از دیگر پیشنهادات مطرحشده از سوی عضو هیئتعلمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه بود.
برگزاری جلسات میز همکاری بهصورت ماهانه، برگزاری نشست مشورتی با حضور دکتر محمدحسین نیکنام، مسئول پیشین میز همکاری بهمنظور بهرهمندی از تجارب در سیاستگذاری و برنامهریزیهای میز همکاری، برنامهریزی برای اجرای دورههای کوتاهمدت با دانشگاههای مجارستان بهویژه دانشگاه سملوایز بهعنوان برنامهای برای آغاز همکاری، استخراج ظرفیتهای موجود در حوزهها و گروههای آموزشی مرتبط با اعضای میز برای همکاری با مجارستان جهت ارائه در جلسات بعدی، برنامهریزی برای اجرای همایش مشترک بهصورت کنگره و کنفرانس در سال آتی با همکاری اعضای میز، تلاش برای جذب دانشجویان مجارستانی برای شرکت در مدارس فصلی دانشگاه، برگزاری نشست مشترک با رایزن فرهنگی یا نمایندگان کشور مجارستان در ایران و برگزاری نشست مشترک با سفیر مجارستان در ایران از مهمترین مصوبات و عناوین گفتگو در این نشست بود.
ارسال به دوستان