فرهنگ کشورهای مسلمان در ماه بندگی خدا
دانشجوی بین الملل دانشگاه: مردم مسلمان کشور پاکستان از روزها پیش از رمضان برای فرا رسیدن ماه ضیافت خدا لحظه شماری می کنند
دکتر محمد علی رشید، دانشجوی بینالملل دانشگاه با اشاره به اهمیت ماه رمضان در بین مردم مسلمان پاکستان، گفت: شیعیان پاکستان در این ماه پرفیض و برکت در مساجد و (حسینه ها) حضور می یابند و دل به قرآن می سپارند و از این کتاب آسمانی برای «تزکیه نفس و خودسازی» مدد می جویند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، دکتر محمد علی رشید، دانشجوی بینالملل دانشگاه از کشور پاکستان، با اشاره به فرهنگ مردم در ماه مبارک رمضان؛ گفت: با توجه به اینکه بیشتر مردم کشور پاکستان مسلمان هستند، از چند روز قبل برای ورود به این ماه مبارک آماده می شوند و وسایلی که نیاز است را تهیه می کنند و ماه مبارک رمضان را با استقبال و شکوه خاصی برگزار می کنند و روزه می گیرند.
وی ادامه داد: در این ماه مبارک خیلی از افراد سلسلهوار مردم را برای صرف افطاری دعوت می کنند به طور نمونه؛ در شهرستان ها معمولاً همهی خانوادهها هر روز کل روستا را برای افطاری دعوت میکنند.
دکتر رشید افزود: در ایام لیالی قدر در این ماه شب های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم در مساجد و حسینیه ها احیا میگیرند و عبادت می کنند و در این روزها برای افطاری دادن خیلی از همدیگر دعوت می کنند.
وی با بیان اینکه در فرهنگ کشور پاکستان هم در ماه مبارک رمضان مرتبط با غذاهای خاصی است؛ گفت: یک سری غذاهایی داریم که در افطار مردم می خوردند که ما به زبان خودمان به آن پاکوره یا سمبوسه می گوییم، در این ماه مردم پاکستان خیلی شربت استفاده می کنند.
دکتر رشید با اشاره به اینکه حدود شش سال است که در دانشگاه علوم پزشکی تهران و کشور ایران حضور دارد؛ تصریح کرد: حال و هوای ماه مبارک رمضان در دانشگاه با شور و حال خاص برگزار می شود و اینکه به دانشجوهای خارجی هم در این ماه خیلی کمک می کنند. «مراسم انس با قرآن، افطاری دادن و برگزاری سخنرانی های مذهبی در خوابگاه ها»ا از اهمیت خاصی در دانشگاه برخوردار است.
دانشجوی بینالملل دانشگاه با تاکید بر اینکه «ماه رمضان فرصت خیلی خوبی برای خودسازی انسانها است»؛ خاطر نشان کرد: باید انسان در این ماه خودش را بسازد چرا که خیلی اعمالی است که اگر در این ماه انسان انجام بدهد در بقیه ماه ها اثرش بیشتر خواهد بود و اینکه ما باید به سمت خود سازی برویم و سعی کنیم که از کارهایی که خداوند منع کرده دوری کنیم. وقتی ما از سحر تا افطار روزه هستیم و آن سختی را تحمل می کنیم پس می توانیم سختیهای دیگر نفسمان را هم تحمل کنیم. از این فرصت باید استفاده کنیم و بیشتر قرآن بخوانیم و دعاهایی که منسوب به این ماه است را انجام دهیم تا خودمان را بسازیم.
ارسال به دوستان