• تاریخ انتشار : 1395/01/25 - 17:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 27
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری نخستین جلسه شورای مدیران معاونت بین‌الملل در سال 95 با ارائه گزارش حضور دانشگاه در نمایشگاه Study Abroad Fair مالزی

نخستین جلسه شورای مدیران معاونت بین‌الملل در سال 95 با ارائه گزارش حضور دانشگاه در نمایشگاه Study Abroad Fair 2016 به میزبانی مالزی و فعالیت‌های نوآورانه آموزشی در راستای برنامه‌های جامع تحول در آموزش علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 21 فروردین با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر عزیزی، رئیس واحد زبان کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر خیلتاش، مدیر معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر سلیقه راد، عضو هیأت‌علمی دانشگاه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برپا شد.
این جلسه با ارائه گزارش حضور هیأت دانشگاه در نمایشگاه Study Abroad Fair 2016 به میزبانی مالزی توسط دکتر عزیزی آغاز شد و وی اظهار داشت: این نمایشگاه مارس 2016 در دانشگاه UTM مالزی برگزار شد و دانشگاه نیز فرصتی برای معرفی بخشی از توانمندی‌های خود به دست آورد.
رئیس واحد زبان کالج بین‌الملل دانشگاه گفت: همچنین در حاشیه این نمایشگاه امکان دیدار با رئیس انجمن ایرانی و رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه UTM فراهم شد.
وی تصریح کرد: در این دیدارها ضمن معرفی دانشگاه، همکاری‌های مشترک علمی و آموزشی مورد تأکید قرار گرفت.
دکتر عزیزی حضور در نمایشگاه مذکور را فرصتی برای کسب تجربیات تازه در حوزه بین‌المللی سازی دانست و بیان داشت: تاکنون مالزی موفق به جذب تعداد قابل‌توجهی دانشجوی خارجی شده که در صورت انجام تبلیغات مناسب برای دانشگاه در این کشور، فرصت خوبی برای جذب آن‌ها در مقطع Postgraduate به وجود خواهد آمد.
رئیس واحد زبان کالج بین‌الملل دانشگاه تعامل با سفارت مالزی در ایران را راهکاری عملیاتی برای دستیابی به این مهم عنوان کرد.
دکتر عزیزی با بیان اینکه در حال حاضر تبادل دانشجو با دانشگاه‌های کشورهای مختلف یکی از موضوعات مورد توجه دانشگاه‌های مالزی است، گفت: با توجه به اهمیت این مقوله در فعالیت‌های بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به نظر می‌رسد بستر مناسبی برای همکاری‌های آتی باشد.
دکتر سلیقه راد، عضو هیأت‌علمی دانشگاه نیز بر اهمیت این موضوع تأکید کرد: با این رویکرد دانشگاه نیازمند یک تیم متخصص تبادل دانشجو با دانشگاه‌های خارجی است که با در نظر گرفتن ظرفیت‌های دانشکده‌های زیرمجموعه به اجرایی شدن این برنامه کمک کند.
معاون بین‌الملل دانشگاه در جمع‌بندی این بخش مسیر بین‌المللی سازی دانشگاه را امیدبخش دانست و بیان داشت: برگزاری دوره‌های کوتاه مدت برای دانشجویان خارجی و تبادل دانشجو با دانشگاه‌های معتبر یکی از دغدغه‌های دانشگاه است و معاونت بین‌الملل از هرگونه سازمان‌دهی در این بخش حمایت می‌کند.  
در ادامه، دکتر خیلتاش درخواست گروه طب سالمندی جهت حمایت از کارگاهی با همین مضمون و با حضور اساتیدی از فرانسه را مطرح کرد و بیان داشت: گروه طب سالمندی از مدتی پیش به دنبال فراهم‌سازی فرصت‌های تازه‌ در این عرصه، برگزاری این کارگاه را در دستور کار قرار داده است.
وی تأکید کرد: این گروه آموزشی جهت تأمین هزینه بلیط، تدریس و اسکان مدرسان کارگاه مذکور نیازمند حمایت معاونت بین‌الملل دانشگاه است.
دکتر عرب خردمند نیز هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص کارگاه طب سالمندی را منوط به تهیه پروپوزال آن عنوان کرد.  
در ادامه، دکتر همتی در مورد فعالیت‌های نوآورانه آموزشی در راستای برنامه‌های جامع تحول در آموزش علوم پزشکی گزارشی را ارائه کرد و بیان داشت: پیرو درخواست معاونت آموزشی دانشگاه جهت پیگیری نامه معاونت آموزشی وزارت بهداشت، عملیاتی شدن گام پایش و ارزیابی فعالیت‌های هم راستا با برنامه‌های مدون در بسته‌های تحول در آموزش عالی علوم پزشکی مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: اولین مرحله پایش به فعالیت‌های نوآورانه در حوزه مأموریت‌های بسته‌های تحول پرداخته است و واحدهای عملیاتی دانشگاه موظفند که گزارشی در این باره آماده و تا اواخر فروردین به معاونت آموزشی ارسال کنند.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل اضافه کرد: به منظور تکمیل فرم های ارسال شده برای این مرحله، لزوم مطالعه بسته‌های تحول احساس می‌شود.
دکتر همتی به فهرستی از فعالیت‌های نوآورانه معاونت بین‌الملل دانشگاه که برای نخستین بار در سطح دانشگاه و یا کشور مطرح و اجرایی شده است، اشاره کرد.
در بخش پایانی این نشست، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل از حضور هیأت 15 نفره دانشگاه سانتیاگو د کامپوستلا طی هفته آینده در دانشگاه و بازدید از توانمندی‌های دانشکده‌های زیرمجموعه خبر داد.
دکتر نکوفر همچنین به آغاز فصل نوینی از همکاری‌های پنج دانشگاه تهران، شریف، امیرکبیر، ایران و علوم پزشکی تهران در قالب انعقاد قرارداد فعالیت‌های بین‌المللی مشترک نیز اشاره کرد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 59387
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین