• تاریخ انتشار : 1394/06/03 - 13:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 23
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بررسی زمینه‌های مشترک همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی گراش در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

زمینه‌های مشترک همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش در نشست شورای مدیران معاونت بین‌الملل مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 31 مرداد با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر بهمنی، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و یزدانی، مسئول پذیرش دانشجویان خارجی معاونت بین‌الملل برگزار شد.

در ابتدا دکتر بهمنی به معرفی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گراش پرداخت و اظهار داشت: تأسیس این دانشکده در سال 1368 توسط شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور مورد موافقت اصولی قرار گرفت.

وی افزود: کلنگ این مجتمع در سال 1369 با حضور دکتر ملک‌زاده، وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زمین زده شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گراش تصریح کرد: تمامی هزینه‌های ایجاد ساختمان‌ها و فضای سبز، توسط خیرین پرداخت شده است.

دکتر بهمنی با بیان اینکه دانشکده مذکور هم اکنون 500 دانشجو از سراسر کشور دارد، گفت: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی گراش با دو دانشکده پرستاری و پیراپزشکی،  مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین (ع)، مرکز بهداشت شهرستان و مراکز بهداشتی وابسته به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: این دانشکده با برخورداری از امکاناتی چون 30 کلاس آموزشی مجهز، خوابگاه ویژه دختران و پسران، آمفی‌تئاتر 305 نفره، سالن دفاعیه 136 نفره و نزدیکی به فرودگاه بین‌المللی لارستان شرایط مناسبی را برای جذب دانشجویان فراهم کرده است.

دکتر بهمنی با اشاره به اینکه دانشکده علوم پزشکی گراش طی سالهای اخیر بیشتر بر درمان تمرکز داشته است، افزود: هم اکنون  مقوله‌های پیشگیری و آموزش در رأس فعالیت‌های این دانشکده قرار دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گراش تعاملات این دانشکده با کشورهای عربی را مناسب ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران زمینه‌ساز گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی شود.

معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با اشاره به سوابق دانشگاه در خصوص فعالیت‌های بین‌المللی، گفت: در مقوله پذیرش دانشجویان خارجی به شیوه آزاد، تاکنون 254 دانشجو از 34 کشور جهان جذب شده‌اند.

دکتر عرب خردمند ادامه داد: با آغاز تدریس مقطع Undergraduate و دکترای حرفه‌ای به زبان انگلیسی خوشبختانه شاهد روند رو به رشد تعداد متقاضیان خارجی بوده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه در اساسنامه پردیس بین‌الملل ایجاد شعب داخل و خارج از کشور دانشگاه لحاظ شده است، افزود: دانشکده علوم پزشکی گراش با برخورداری از امکانات و زیرساخت‌های مناسب در کنار امکان تعامل با کشورهای منطقه می‌تواند فرصت‌های لازم را برای ایجاد یکی از شعب داخل کشور دانشگاه فراهم کند.

معاون بین‌الملل دانشگاه این رویداد را زمینه‌ساز ارتقاء روزافزون علمی و آموزشی دانشکده گراش دانست و ایجاد زمینه‌های گسترده‌تر همکاری را نیازمند بررسی و تعامل بیشتر اعلام کرد.

در ادامه این نشست، گزارش عملکرد مدیریت توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل در سال 93 توسط مسئول پذیرش دانشجویان خارجی معاونت بین‌الملل ارائه شد.

یزدانی با تأکید بر اینکه در طول سال گذشته 30 درصد متقاضیان تحصیل در دانشگاه را علاقمندان به پزشکی عمومی تشکیل داده اند، تصریح کرد: مقاطع کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و دندانپزشکی عمومی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی ادامه داد: در این مدت 31 کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شده و 415 پرونده موافقت این کمیته را به دست آورده است.

مسئول پذیرش دانشجویان خارجی معاونت بین‌الملل تأکید کرد: تاکنون 240 دانشجوی دوره‌های بلندمدت و 14 دانشجوی دوره‌های کوتاه مدت در دانشگاه مشغول به تحصیل و 20 نفر نیز فارغ‌التحصیل شده‌اند.

یزدانی همچنین در خصوص تسهیلات و امکاناتی که طی سال 93 به دانشجویان خارجی ارائه شده است نیز توضیحاتی ارائه کرد.

خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 53752
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین