• تاریخ انتشار : 1395/03/10 - 13:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 23
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید اساتید دانشگاه علوم کاربردی لایدن هلند از دانشکده‌های دندانپزشکی و پزشکی با تأکید بر اجرای برنامه‌های آموزشی مشترک میان دو دانشگاه

پروفسور Willen Van Leeuwen، استاد مدعو دانشگاه و دکتر Gerard Antonius، استاد دانشگاه علوم کاربردی لایدن هلند ضمن بازدید از دانشکده‌های دندانپزشکی و پزشکی با جمعی از هیأت‌علمی و مسئولان این دانشکده‌ها دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در نشست نخست که شنبه 8 خرداد در دانشکده دندانپزشکی انجام شد، دکتر نکوفر، عضو هیأت‌علمی این دانشکده و مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر خامی، معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و جمعی از هیأت‌علمی این دانشکده حضور داشتند.
در این نشست که با بیان چالش‌های باکتریایی و میکروبی در زمینه‌های مختلف دندانپزشکی به ویژه کنترل عفونت در درمان ریشه دندان توسط اساتید حاضر آغاز شد، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل در قالب ویدئویی به معرفی روش جدیدی باکتری زدایی در درمان ریشه پرداخت.
پروفسور Willen Van Leeuwen، استاد مدعو دانشگاه نیز ضمن ابراز علاقمندی در خصوص موضوعات مطرح شده، اظهار داشت: هر کدام از این مسائل می‌تواند در قالب تز دکترای تخصصی مورد تحقیق قرار بگیرد.
دکتر Gerard Antonius نیز با بیان روش جدیدی که در این زمینه دانشگاه علوم کاربردی لایدن استفاده می‌کند، گفت: نام این روش Phage است و شامل تزریق ویروس به محل مورد نظر جهت از بین بردن باکتری‌ها است.
وی ادامه داد: در این روش  که همچنان در مرحله تحقیق است ویروسی که در محیط طبیعی وجود دارد و یا به صورت مصنوعی در آزمایشگاه تولید می‌شود جهت درمان تزریق خواهد شد.
دکتر نکوفر نیز با ابراز علاقه نسبت به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روش، در خصوص تداوم همکاری با اساتید مذکور در قالب تبادل دانشجویان و اساتید و اجرای برنامه‌های آموزشی مشترک میان دو دانشگاه اعلام آمادگی کرد.
در ادامه، مهمانان از بخش‌های مختلف این دانشکده بازدید کردند.
در نشست دوم نیز که به میزبانی دانشکده پزشکی و با حضور دکتر امامی، رئیس این دانشکده، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل برگزار شد، دکتر فیض‌آبادی، عضو هیأت‌علمی دانشکده پزشکی گزارشی از سمینار پیشگیری و کنترل عفونت زخم جراحی با حضور دو استاد دانشگاه علوم کاربردی لایدن ارائه کرد.
وی با بیان اینکه تبادل تجربیات دو کشور مشخص کرد که زمینه‌های بسیاری برای انجام تحقیقات مشترک و گسترش همکاری‌های بین‌المللی وجود دارد، گفت: همچنین فرصت برای یک کارگاه بین‌المللی با موضوع Molecular Microbiology در دانشکده پزشکی فراهم است.
دکتر امامی نیز از حضور و فعالیت اساتید مهمان در دانشکده پزشکی و دستگاه اهدایی آن‌ها به این دانشکده قدردانی کرد.
رئیس دانشکده پزشکی همچنین در خصوص شرکت دانشجویان این دانشکده در برنامه‌های آموزشی 6 ماهه دانشگاه علوم کاربردی لایدن نیز ابراز علاقمندی کرد.
دکتر نکوفر نیز با بیان گزارشی از حضور این گروه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه گفت: زمینه همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی سه جانبه میان دو دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه و دانشگاه علوم کاربردی لایدن هلند وجود دارد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل همچنین یادآور شد: در قالب برنامه اراسموس نیز می‌توان روابط را در سطح اروپا گسترش و تبادل اساتید و دانشجویان و اجرای برنامه‌های مشترک آموزشی میان دو دانشگاه را توسعه دهیم./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 60592
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین