ارائه گزارش حضور نمایندگان دانشکده دندانپزشکی در کنگره سالانه ADEE در شورای مدیران معاونت بینالملل
انطباق آموزش دندانپزشکی دانشگاه با استانداردهای اغلب دانشکدههای دندانپزشکی اروپا
شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه با ارائه گزارشهای برنامه اعتباربخشی بینالمللی دانشکده دندانپزشکی و حضور نمایندگان این دانشکده در چهل و چهارمین کنگره آموزش دندانپزشکی اروپا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 13 مهر 98 برپا شد، دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر محمدحسین نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر امید امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بینالملل، دکتر کوروش جعفریان، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، دکتر محمدرضا خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل، دکتر رضا حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی و دکتر مینا حاجی فرج تبریزی، سرپرست مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل، دکتر احمد اسماعیلزاده و دکتر الهه متوسلی معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل و دکتر پویان امینی شکیب، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی حضور داشتند.
در آغاز، دکتر امینی شکیب، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی توضیحاتی در خصوص برنامه اعتباربخشی این دانشکده ارائه کرد و گفت: از اوایل سال گذشته مقوله اعتباربخشی برنامهای دانشکده دندانپزشکی توسط انجمن آموزش دندانپزشکی اروپا (ADEE) به صورت جدی پیگیری شد.
وی هدف اصلی را ارزیابی برنامه آموزشی دکترای عمومی دندانپزشکی از سوی این انجمن معتبر بینالمللی دانست و اظهار داشت: از سال 1998 تا 2016 میلادی نزدیک به 50 دانشکده در سطح جهان توسط انجمن آموزش دندانپزشکی اروپا مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی افزود: از سال 2014 این انجمن برنامه خود را به Dental Excellence Program تغییر داد که مورد توجه دانشکدهها در آسیا و اروپا از جمله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفت.
دکتر امینی شکیب ادامه داد: بر همین اساس گزارش خودارزیابی دانشکده دندانپزشکی پس از برگزاری جلسات متعدد طبق فرمت انجمن مذکور آماده و ارسال شد که نهایتاً به بازدید هیأت انجمن آموزش دندانپزشکی اروپا در اواخر فروردین 98 از این دانشکده به منظور راستی آزمایی گزارش ارسالی منجر شد.
وی با اشاره به اینکه نتایج این سفر در قالب گزارش تحلیلی 17 صفحهای در سایت ADEE منعکس شده، بیان داشت: طبق این گزارش دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در وضعیت خوبی قرار دارد و با استانداردهای اکثر دانشکدههای دندانپزشکی اروپا منطبق است.
معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی تصریح کرد: پیرو تأکید رئیس دانشکده دندانپزشکی نتایج حاصل از ارزیابیهای هیأت مذکور اعم از نقاط قوت و ضعف در جلسات متعدد کمیتهای که به همین منظور در دانشکده شکل گرفت، تحلیل و بررسی شد تا در صورت امکان تغییرات مورد نیاز اعمال شود.
دکتر امینی شکیب در بخش بعدی صحبتهای خود از شرکت نمایندگان دانشکده دندانپزشکی در چهل و چهارمین کنگره آموزش دندانپزشکی اروپا به میزبانی شهر برلین خبر داد و گفت: به دنبال ارتباطات شکل گرفته با ADEE، هیأتی متشکل از دکتر رکن، رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنامی، معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر گودرزی پور، مدیر گروه رادیولوژی، دکتر شیرازیان و دکتر تنکابنی اعضای هیأتعلمی دانشکده و اینجانب در قالب سفر برنامهریزیشده در این گردهمایی که 30 مرداد تا اول شهریور 98 برپا شد، حضور یافتیم.
وی با تأکید بر اینکه گروه دانشکده دندانپزشکی در پانلهای مختلف این رویداد بینالمللی مشارکتی فعال و حضوری مؤثر داشتند، افزود: دکتر خامی و دکتر شیرازیان در مورد روشهای نوین آموزش دندانپزشکی در این کنگره سخنرانی کردند.
معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی اضافه کرد: همچنین فرصتی برای دیدار رئیس دانشکده دندانپزشکی با رئیس چهل و چهارمین کنگره آموزش دندانپزشکی اروپا و رئیس هیأت بازدیدکننده ADEE از دانشکده دندانپزشکی به وجود آمد.
دکتر امینی شکیب به بازدید این گروه در دو نوبت از ظرفیتهای دانشکده دندانپزشکی چریته برلین اشاره کرد و گفت: امکانات این مجموعه به ویژه تجهیزات بخش پری کلینیک دانشکده بسیار مورد توجه قرار گرفت.
وی توضیحاتی در خصوص ملاقات هیأت دانشکده دندانپزشکی با مشاور بینالملل دانشگاه ایندیانا آمریکا ارائه کرد و بیان داشت: طی نشستی که در دفتر این دانشگاه در شهر برلین برگزار شد، توسعه همکاریهای مشترک به ویژه در زمینه دورههای فرصت مطالعاتی، انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک و مشارکت در برگزاری سمینارها و کنگرهها از سوی طرفین مورد تأکید قرار گرفت.
در ادامه، اعضای شورای مدیران معاونت بینالملل به بیان دیدگاههای خود پرداختند و دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه با تأکید بر اهمیت ارتباط با مؤسسات بینالمللی چون ADEE، گفت: نتایج حاصل از ارزیابیهای کارشناسی میتواند در نوع نگاه مسئولان واحدهای زیرمجموعه دانشگاه تأثیرگذار باشد.
وی با اشاره به بخشی از نکات مورد تأکید این تیم کارشناسی چون مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در فعالیتهای مختلف علمی و آموزشی، اظهار امیدواری کرد که این رویکرد در سطح دانشکدهها نهادینه شده و پیشرفتهای گستردهتری را به همراه داشته باشد.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان