• تاریخ انتشار : 1394/12/19 - 10:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 26
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اعلام حمایت معاونت بین‌الملل از برگزاری مدرسه تابستانی دانشکده بهداشت و موسسهBernard Nocht آلمان

نشست شورای مدیران معاونت بین‌الملل با بررسی درخواست دانشکده‌های بهداشت و فناوری‌های نوین پزشکی مبنی بر حمایت از جدیدترین فعالیت‌های بین‌المللی دو دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه 15 اسفند با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر صدرالدینی، مدیر گروه آموزشي زيست فناوري پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و بایرامی، کارشناس معاونت بین‌الملل دانشکده بهداشت برپا شد.
در آغاز، کارشناس معاونت بین‌الملل دانشکده بهداشت موضوع برگزاری مدرسه تابستانی با همکاری موسسه Bernard Nocht آلمان را مطرح کرد و اظهار داشت: بنابر توافق طرفین این مدرسه تابستانی با محوریت اپیدمیولوژی از 6 تا 25 شهریور 95 برگزار خواهد شد.
بایرامی تصریح کرد: موسسه Bernard Nocht وابسته به دانشگاه هامبورگ است و در تعامل با موسسه DAD آلمان شرایط حضور شش تا هفت استاد را برای تدریس  در این مدرسه تابستانی فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه دانشکده بهداشت حضور 15 شرکت‌کننده ایرانی در این مدرسه تابستانی را پیش‌بینی کرده است، گفت: علاقمندانی که در حوزه اپیدمیولوژی فعالیت می‌کنند امکان شرکت در این گردهمایی را خواهند داشت.
کارشناس معاونت بین‌الملل دانشکده بهداشت افزود: همچنین در مذاکره با طرف آلمانی، حضور 15 شرکت‌کننده از آلمان و یا کشورهای دیگر قطعی شده است.
بایرامی اضافه کرد: با توجه به اینکه آموزش اپیدمیولوژی، میدانی است برای حضور شرکت‌کنندگان مدرسه تابستانی در یکی از ایستگاه‌های دانشکده بهداشت واقع در استان قم برنامه ریزی شده است.
وی هدف اصلی از میزبانی دانشکده بهداشت از این مدرسه تابستانی را ایجاد بسترهای جذب دانشجویان خارجی برای دوره‌های اپیدمیولوژی عنوان کرد و بیان داشت: همچنین امیدواریم زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با موسسه Bernard Nocht و دانشگاه هامبورگ در آینده فراهم شود.
بایرامی در ادامه، درخواست حمایت معاونت بین‌الملل از برگزاری مدرسه تابستانی اپیدمیولوژی را مطرح کرد.
دکتر عرب خردمند نیز ضمن استقبال از برگزاری این برنامه توسط دانشکده بهداشت، در خصوص تسهیل شرایط حضور مهمانان خارجی اعلام آمادگی کرد.
دکتر صدرالدینی، مدیر گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی نیز از آغاز فعالیت‌های جدی این دانشکده در حوزه پروتئومیکس خبر داد و بیان داشت: پروتئومیکس (proteomics) به معنای بررسی گسترده پروتئین‌ها به خصوص از لحاظ ساختار و کارکرد آن‌ها است که موضوعی جدید در کشور به شمار می‌آید.
وی تصریح کرد: پیش از این در خصوص برگزاری کارگاهی با همین موضوع در نشست شورای مدیران معاونت بین‌الملل به توافقاتی رسیده بودیم.
مدیر گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی با بیان اینکه به پیشنهاد معاون بین‌الملل دانشگاه موضوع فعالیت در این حوزه به ویژه در میان کشورهای منطقه مورد بررسی قرار گرفت، گفت: طبق این بررسی‌ها دانشگاه کویت، مرکزی را به پروتئومیکس اختصاص داده است.
دکتر صدرالدینی ادامه داد: طبق تعامل با این دانشگاه موضوع بازدید از مرکز مذکور و انعقاد تفاهم‌نامه با رویکرد همکاری در زمینه پروتئومیکس مورد توافق قرار گرفت.
وی افزود: پروتئومیکس یکی از پروژه‌های اصلی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی است ضمن اینکه ایجاد مرکزی مشابه دانشگاه کویت مورد توجه این دانشکده قرار دارد.
در بخش پایانی این نشست معاون بین‌الملل دانشگاه نیز موافقت خود را با سفر برنامه‌ریزی‌شده گروهی سه نفره به کویت و بازدید از امکانات پروتئومیکس این دانشگاه را اعلام کرد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 58805
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین