• تاریخ انتشار : 1397/10/19 - 14:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 29
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

برگزاری شورای مدیران معاونت بین‌الملل با تشریح گزارش حضور نمایندگان دانشگاه در کنفرانس عمومی سالانه انجمن ASAIHL

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش حضور نمایندگان دانشگاه در کنفرانس عمومی سالانه انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی در آغاز نشست روز شنبه 15 دی 97، گزارش حضور خود و دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در کنفرانس عمومی سالانه انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL) را تشریح کرد.
وی گفت: این کنفرانس 20 تا 22 آذرماه (11 لغایت 13 دسامبر 2018) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا شد.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی با اشاره به اینکه انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا از سال 1956 به ‌عنوان یک موسسه غیردولتی در بانکوک آغاز به کار کرد و هم‌اکنون  حدود 250 دانشگاه عضو آن هستند، اظهار داشت: از ایران دانشگاه آزاد اسلامی با  18 شعبه، دانشگاه‌های تهران، امیرکبیر، صنعتی شریف، خوارزمی و علوم پزشکی تهران (از اواخر سال 2016) به عضویت این انجمن درآمده‌اند.
دکتر شادمهر تم اصلی کنفرانس ASAIHL که سالانه دو بار برپا می‌شود را آموزش عالی اعلام کرد و بیان داشت: این کنفرانس حکم گردهمایی دانشگاه‌های عضو را در جهت همکاری‌های بین‌المللی دارد و در این میان با اعطای برخی تسهیلات و یا فلوشیپ باعث تحکیم بیشتر روابط می‌شود.
وی تصریح کرد: پیش از شرکت در دومین کنفرانس 2018 انجمن مذکور، اینجانب و دکتر شعبانی دو مقاله برای سخنرانی ارائه کردیم که بعد از پذیرش به صورت Full paper ارسال شد.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی در ادامه رویدادهای این کنفرانس سه‌روزه را تشریح کرد و گفت: جلسه اول بورد انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا روز قبل از اجلاس تشکیل شد و نهایتاً با پایان ریاست دو ساله دانشگاه آزاد، دکتر سوان سانات از تایلند به‌عنوان رئیس جدید انتخاب شد.
دکتر شادمهر با بیان اینکه پس از مراسم افتتاحیه اجلاس عمومی، برنامه ارائه سخنرانی‌ها در دو سالن آغاز شد، اظهار داشت: عصر همان روز در جلسه دوم بورد ASAIHL با دعوت رسمی دبیرکل انجمن شرکت کردم و در مورد TUMS Award توضیحات کاملی ارائه و بروشورها در میان حضار تقسیم شد.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی تصریح کرد: همچنین با نظر مثبت رئیس جدید انجمن، مقرر شد که لینک ثبت‌نام تهیه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تمامی دانشگاه‌های عضو ارسال شود.
وی این رویکرد را نه تنها موجب تبلیغ برای دانشگاه علوم پزشکی تهران بلکه زمینه‌ساز شناخته شدن TUMS Award و انتخاب بهتر طرح‌ها و پژوهش‌های ارسالی برای دریافت این جایزه دانست.
دکتر شادمهر از برگزاری نشست‌هایی با کاردار اول سفارت لهستان در ایران، معاونان بین‌الملل و پژوهشی و دو استاد ایران‌شناسی دانشگاه ورشو طی روز دوم این اجلاس خبر داد و بیان داشت: در دیدار با کاردار سفارت لهستان ضمن معرفی شرایط آموزش عالی و موقعیت دانشگاه در سیستم بهداشتی و درمانی کشور، مقرر شد تعامل و همکاری با دانشگاه‌های لهستان به صورت مستقیم از طریق ایشان پیگیری شود.
وی با بیان اینکه در جلسه‌ای مشترک با معاونان بین‌الملل و پژوهشی دانشگاه ورشو لهستان نیز بحث و بررسی پیرامون دوره‌های Joint Degrees ،Fellowship برای جراحی‌های فوق تخصصی و نیز Summer Course بین دو دانشگاه انجام شد، افزود: اساتید کرسی ایران‌شناسی نیز در خصوص آشنایی دانشجویانشان با فیلد ایران ابراز تمایل کرده و قرار شد برنامه‌ریزی لازم برای حضور چند هفته‌ای این دانشجویان در کالج بین‌الملل دانشگاه به صورت Summer Course صورت گیرد. 
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی همچنین به انجام مذاکرات با دکتر ساچین، نماینده دانشگاه Mahidol مالزی در حاشیه این اجلاس اشاره کرد و اظهار داشت: از این فرصت نیز جهت معرفی دانشگاه، ظرفیت‌های آن و بحث و تبادل‌نظر پیرامون همکاری‌ها و ارتباطات بین‌المللی آتی استفاده شد.
دکتر شادمهر توضیحاتی در خصوص سخنرانی خود و دکتر شعبانی در طول برگزاری اجلاس ارائه کرد و اصلاح لینک TUMS ASAIHL Award در وب‌سایت دانشگاه و تغییر زمان سررسید آن، ارسال ایمیل به رئیس فعلی ASAIHL برای بارگذاری لینک Award و پیگیری ارتباطات آتی با دانشگاه ورشو لهستان را از برنامه‌های پیش رو دانست.
در ادامه، پس از ارائه نقطه نظرات حاضران، دکتر حنفی بجد، سرپرست واحد ارتباطات دانشگاه با سازمان‌های بین‌المللی مرتبط با سلامت به بیان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در این زمینه پرداخت و گفت: هدف اصلی شناسایی سازمان‌های بین‌المللی حوزه سلامت و ایجاد بستر همکاری با دانشگاه در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی است.
وی افزود: با این رویکرد در گام نخست تهیه فهرستی از سازمان‌های بین‌المللی مرتبط با حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه که در تهران دارای دفاتر فعال هستند و گردآوری شرح فعالیت‌های آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.
دکتر حنفی بجد فهرستی از این سازمان‌های بین‌المللی را ارائه و تصریح کرد: همچنین طی مکاتبه‌ای با معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه از آن‌ها خواسته شد در صورت وجود سوابق همکاری و تعامل با مراکز و سازمان‌های بین‌المللی، داده‌های آن را در اختیار حوزه بین‌الملل دانشگاه قرار دهند.
سرپرست واحد ارتباطات دانشگاه با سازمان‌های بین‌المللی مرتبط با سلامت ادامه داد: تعیین روش‌های تعامل و همکاری دوجانبه دانشگاه با این سازمان‌ها پس از ارسال و تکمیل اطلاعات دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی امکان‌پذیر خواهد بود.
وی تهیه بانک اطلاعاتی گرنت های بین‌المللی مرتبط با سلامت و برگزاری نشست با نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مستقر در تهران را از مهم‌ترین برنامه‌های پیش رو دانست و پیشنهاد ارتقاء و به‌روزرسانی وب‌سایت انگلیسی برخی از دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی برای ارتباطات آتی، استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان دانشگاه در کشورهای مختلف برای تعامل با محافل بین‌المللی و دعوت دوره‌ای و برنامه‌ریزی‌شده از سفرای کشورهای مختلف برای بازدید از توانمندی‌های دانشگاه را مطرح کرد.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر ضیایی، دکتر اسماعیل‌زاده و دکتر متوسلی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل، دکتر حاجی فرج تبریزی، سرپرست مدیریت توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی معاونت بین‌الملل، دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی، دکتر حنفی بجد، سرپرست واحد ارتباطات دانشگاه با سازمان‌های بین‌المللی مرتبط با سلامت، انصاری پور، کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.

خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 83890
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین