نشست معاون بینالملل دانشگاه با هیئترئیسه دانشکده توانبخشی
با هدف بررسی چالشها و بهبود همکاریهای بینالمللی با دانشگاه سبطین، جلسه ای با حضور دکتر کوروش جعفریان معاون بین الملل دانشگاه و هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، این نشست روز چهارشنبه، 12 دیماه 1403 در سالن شورای دانشکده توانبخشی با حضور هیئترئیسه دانشکده و معاون بینالملل دانشگاه و هیئت همراه برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر سید احمدرضا خاتونآبادی، رئیس دانشکده توانبخشی، ضمن خوشآمدگویی و تبریک به مناسبت حلول ماه رجب، بر اهمیت بهبود تعاملات بینالمللی با دانشگاه سبطین تأکید و اظهار کرد: توسعه همکاریهای بینالمللی نهتنها یک نیاز، بلکه ضرورتی برای پیشرفت علمی و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی دانشکده است؛ اما با توجه به ظرفیتهای موجود در دانشکده و محدودیتهای کنونی، این همکاریها باید با برنامهریزی دقیق و حمایت همهجانبه انجام شود. دانشکده توانبخشی با 45 عضو هیئتعلمی و محدودیت در تعداد اعضای هیئتعلمی برای ادامه همکاری با دانشگاه سبطین و ارائه خدمات با کیفیت آموزشی در هر دو دانشکده، نیازمند همفکری و حل برخی چالش هاست.
سپس دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به نحوه همکاری با دانشگاه سبطین، بر ضرورت تنظیم یک نظامنامه شفاف و دقیق برای این تعاملات تأکید و اظهار کرد: تعهدات ما در قبال دانشگاه سبطین نیازمند بازنگری است. این همکاری در شرایط فعلی فشار زیادی بر ظرفیتهای علمی و انسانی ما وارد کرده است. با توجه به اهمیت رعایت استانداردهای کیفی در اجرای این تعهدات و محدودیتهای دانشکده توانبخشی در تعداد نیروی هیئتعلمی، نیازمندیم تمهیداتی بیندیشیم تا کیفیت آموزشی و وجهه دانشگاه حفظ شود.
وی افزود: این همکاری باید با حفظ شأن و جایگاه اعضای هیئتعلمی دانشگاه انجام شود و برنامهای جامع برای کنترل کیفیت تدوین شود تا چالشهای پیش رو را کاهش دهد.
در ادامه دکتر خاتونآبادی ضمن تشکر از تلاشهای دکتر شادمهر بهعنوان بنیانگذار فعالیتهای بینالمللی دانشکده از اهمیت ارائه پیشنهادها برای بهبود شرایط سخن گفت و تصریح کرد: ادامه این مسیر نیازمند برنامهریزی دقیقتر و همکاری همهجانبه است.
سپس هر یک از اعضای حاضر گزارشی از فعالیتهای خود در حوزه تعاملات بینالمللی با دانشگاه سبطین ارائه کردند. موضوعاتی نظیر بهبود فرایندهای مدیریتی، ارتقای کیفیت آموزشی و نیاز به ایجاد زیرساختهای جدید، توجه به امکانات رفاهی اساتید در عراق ازجمله چالشهای مطرحشده در این جلسه بود.
این نشست با تأکید بر اهمیت حفظ استانداردهای کیفی در تعاملات بینالمللی و توافق برای بازنگری در همکاریها با دانشگاه سبطین به پایان رسید.
خبرنگار: لیلا یوسفی احراز
ارسال نظر