• تاریخ انتشار : 1398/08/14 - 10:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست آشنایی اعضای شورای همکاری بین‌المللی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی با اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس برگزار شد

نشست آشنایی اعضای شورای همکاری بین‌المللی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی با اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس و ظرفیت‌های تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز علمی این کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که دوشنبه 13 آبان 98 در دفتر معاونت بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی برپا شد، دکتر نغمه معراجی، دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس و دکتر نصرالله طباطبایی، معاون بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر معراجی به معرفی اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس پرداخت و گفت: بیش از یک سال پیش این دفتر با حضور  وزیر علوم سوئیس، سفیر این کشور در ایران و رئیس و معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای سیاست‌های خارجی و نقشه راهبردی مورد توافق دو کشور راه‌اندازی شد.
دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس افزود: افزایش روابط علمی و آکادمیک میان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و سوئیس سرلوحه فعالیت‌های این دفتر قرار گرفته ضمن اینکه کارشناسی و انجام مطالعات در زمینه آموزش عالی کشور سوئیس، تسهیل همکاری واحدهای مختلف دانشگاه با واحدهای مشابه در کشور مذکور، تلاش برای افزایش تحقیقات مشترک اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دانشگاه و جذب گرنت‌های پژوهشی و تشویق آن‌ها برای افزایش ارتباط و همکاری با دانشگاه‌های سوئیس از جمله وظایف تعریف شده اتاق همکاری‌های علمی دو کشور است.
وی با اشاره به تعاملات شکل گرفته با مراکز علمی سوئیس از آغاز به کار اتاق همکاری‌های علمی، توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های تعامل با دانشگاه‌های این کشور ارائه کرد.
دکتر معراجی همچنین به معرفی گرنت مشترک تحقیقاتی ایران و سوئیس با حمایت اتاق همکاری‌های علمی آسیای جنوبی و ایران، مؤسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی (نیماد) و اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس با عنوان Bridging پرداخت و اظهار داشت: محققانی که سابقه همکاری مشترک با یک فرد سوئیسی را داشته باشند، می‌توانند برای ثبت‌نام  در این گرنت اقدام کنند.
دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس همچنین از ایجاد گروه اتاق همکاری‌ها علمی ایران و سوئیس در شبکه اجتماعی LinkedIn خبر داد و گفت: 60 نفر از محققان و اساتید ایرانی و سوئیسی با رویکرد شناخت بیشتر، همکاری‌های علمی جدید و تبادل اخبار علمی مشترک دو کشور به عضویت این گروه درآمده‌اند.
وی تصریح کرد: اعضای هیأت‌علمی و محققان فعال در حوزه علوم پزشکی می‌توانند به عضویت این گروه درآیند ضمن اینکه اساتید سوئیسی عضو نیز علاقه‌مند تعامل با استادان ایرانی هستند.
سپس اعضای شورای همکاری بین‌المللی دانشکده فناوری‌های نوین نیز دیدگاه‌های خود را در مورد مباحث مطرح شده بیان و همچنین چالش‌های همکاری با دانشگاه‌های سوئیسی را تشریح کردند.



خبرنگار: مهناز وحیدی
عکس: ساناز عزی ایرانی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 273924
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین