• تاریخ انتشار : 1397/11/09 - 14:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 35
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با رویکرد استفاده از ذخایر علمی نخبگان ایرانی و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری روی داد

جذب 27 دانشمند و متخصص ایرانی غیرمقیم در دانشگاه علوم پزشکی تهران

رویا انصاری پور، رابط معاونت بین‌الملل دانشگاه با پایگاه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور از جذب 27 دانشمند و متخصص ایرانی غیرمقیم در دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سه سال گذشته خبر داد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، وی ضمن بیان این مطلب گفت: تیرماه 1394 در راستای نیل به اهداف بلندمدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی متخصصان و نخبگان ایرانی غیرمقیم، دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین موافقت‌نامه تخصیص و اعطای وجوه حمایتی بابت انجام طرح‌های فناورانه را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضاء رساند.
وی افزود: طی این موافقت‌نامه مقرر شد در دوره‌های تحقیقاتی اعم از پسادکترا، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، پروژه‌های فناوری کوتاه‌مدت و بلندمدت، برگزاری سخنرانی‌ها و کارگاه‌های تخصصی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این افراد استفاده شود.
انصاری پور با اشاره به اینکه متخصصان و محققان ایرانی غیرمقیم با ورود به سامانه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به آدرس  http://international.bmn.ir امکان ثبت‌نام خواهند داشت، اظهار داشت: درخواست‌ها پس از بررسی اولیه در صورت برخورداری از شرایط لازم به دفتر همکاری با متخصصان و محققان ایرانی غیرمقیم  واقع در مدیریت توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی معاونت بین‌الملل دانشگاه ارسال می‌شوند و سپس براساس مقطع تحصیلی و زمینه‌های همکاری به واحدهای دانشگاه جهت اعلام نظر فرستاده خواهند شد.
انصاری پور تصریح کرد: پذیرش و یا عدم پذیرش متقاضیان در پروفایل آن‌ها ثبت‌ شده و در صورت موافقت واحدهای زیرمجموعه قراردادی میان متقاضی، مراکز مربوطه، استاد راهنما و معاونت بین‌الملل دانشگاه منعقد می‌شود.
رابط معاونت بین‌الملل دانشگاه با پایگاه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با بیان اینکه نخستین متخصص ایرانی غیرمقیم اسفند ماه 94 در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به فعالیت شد، اظهار داشت: طی سال‌های 95، 96 و 97 به ترتیب 8، 11 و 8 متخصص ایرانی غیرمقیم در دوره‌های پسادکترا، استاد مدعو جذب شده‌اند و یا نسبت به ارائه سخنرانی و برگزاری کارگاه‌های تخصصی در دانشگاه اقدام کرده‌اند.
وی افزود: پذیرفته‌شدگان از میان 250 متقاضی که در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ثبت‌نام کرده بودند، انتخاب شدند.
انصاری پور با بیان اینکه آخرین موافقت‌نامه دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شهریور سال جاری به امضاء رسید، گفت: این موافقت‌نامه اعتباری دو ساله دارد و در صورت توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.
کارشناس مسئول مدیریت توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی معاونت بین‌الملل افزود: براساس موافقت‌نامه‌های امضاء شده، آیین‌نامه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به تفکیک هر سال تدوین شده که مطابق با آن فارغ‌التحصیلان صد دانشگاه و مرکز علمی اول دنیا طبق رتبه‌بندی پایگاه‌های QS و  یا Times امکان ثبت‌نام خواهند داشت.
وی در پایان از بازخورد مثبت حضور متخصصان و دانشمندان ایرانی غیر مقیم در واحدهای مختلف دانشگاه خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این رویکرد ضمن ایجاد فرصت استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این افراد در دانشگاه به ترغیب، تشویق و ایجاد انگیزه برای بازگشت دانشمندان و محققان غیرمقیم به کشور و فراهم‌سازی شرایط مناسب جهت توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در کشور بیانجامد.

خبر: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274518
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین