• تاریخ انتشار : 1398/04/10 - 09:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 35
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گزارش نظام رتبه‌بندی موضوعی شانگهای در سال 2019 منتشر شد

جایگاه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته‌های دندانپزشکی و داروسازی

دانشگاه علوم پزشکی تهران طبق آخرین گزارش نظام رتبه‌بندی موضوعی شانگهای (2019)، جایگاه نخست حوزه علوم پزشکی را در دو رشته دندانپزشکی و داروسازی میان دانشگاه‌های کشور کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، نظام رتبه‌بندی شانگهای در سال ۲۰۱۹ برای سومین سال، گزارش رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های برتر دنیا را منتشر کرده است.
رتبه‌بندی موضوعی شانگهای 2019 در ۵۴ رشته و در قالب پنج حوزه کلی مهندسی؛ ۲۲ رشته، علوم پایه؛ هشت رشته، علوم زیستی؛ چهار رشته، علوم پزشکی؛ شش رشته و علوم اجتماعی؛ ۱۴ رشته صورت گرفته است.
بنابراین گزارش تعدادی از دانشگاه‌های برتر کشور در رشته‌های زیرمجموعه حوزه علوم پزشکی شامل پزشکی بالینی، سلامت عمومی، دندانپزشکی و علوم دهانی، پرستاری و داروسازی و فناوری پزشکی در جمع بهترین دانشگاه‌های دنیا قرار گرفته‌اند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در دو رشته دندانپزشکی و علوم دهانی و داروسازی و علوم دارویی رتبه برتر را میان دانشگاه‌های کشور به دست آورده است.
این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته پزشکی بالینی به همراه دانشگاه‌های علوم پزشکی بقیه‌الله اعظم (عج)، کرمانشاه و مازندران، در رشته سلامت عمومی در کنار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در رشته پرستاری با همراهی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و دانشگاه تربیت مدرس جایگاه نخست را کسب کرده است.

 

شاخص   
PUB         تعداد تولیدات علمی در هر موضوع دانشگاهی
TOP         تعداد تولیدات علمی در مجلات برتر در هر حوزه
IC            درصد همکاری‌های بین‌المللی در تولید مقالات
CNCI       میانگین تأثیر مقالات (استنادات نرمال شده)
AWARD    تعداد برندگان جوایز مشهور بین‌المللی

 

همچنین در رشته فناوری پزشکی نیز دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و آزاد سلامی به عنوان دانشگاه‌های برتر شناخته شده‌اند.
توضیح اینکه رتبه‌بندی شانگهای یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی‌های جهانی است که نتایج آن توسط دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ چین منتشر می شود. این رتبه‌بندی در قالب یک پروژه بزرگ برای اولین بار در ژوئـن سال ۲۰۰۳ میلادی منتشر شد و به صورت سالانه به‌روزرسانی می شود.
تنها دانشگاه‌هایی می‌توانند در این حوزه‌ها مورد ارزیابی قرار گیرند که از حداقل تعداد تولیدات علمی در بازه زمانی ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ در پایگاه Web of Science برخوردار بوده‌اند.
شانگهای در سال ۲۰۱۹ از پنج شاخص تعداد تولیدات علمی در هر موضوع دانشگاهی (PUB)، تعداد تولیدات علمی در مجلات برتر در هر حوزه (TOP)، درصد همکاری‌های بین‌المللی در تولید مقالات (IC)، میانگین تأثیر مقالات (CNCI) و تعداد برندگان جوایز مشهور بین‌المللی (Award) جهت ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر دنیا بهره گرفته است.

جهت مشاهده جدول رتبه بندی اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274241
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین