• تاریخ انتشار : 1402/11/02 - 16:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 456
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست صمیمانه اعضای پایگاه همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولان و محققان مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد

با حضور دکتر سید مجتبی دقیقی، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و مهندس سید علی حسینی، معاون دفتر توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، نشست صمیمانه‌ای برای گفتگو با محققان برنامه همکاری با متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور و دریافت نظرات و پیشنهادات آنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این جلسه که یک‌شنبه 24 دی 1402 در سالن کنفرانس شهید حجت دوست پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد؛ دکتر ایمان قدرتی، دکتر رضا معماری، دکتر سید مهران شرفی، دکتر سید نصرالله طباطبایی به نمایندگی از دکتر محمد طالب، دکتر سیده رامونا وشتانی، دکتر سحر تهرانی و دکتر محبوبه نبوی نیا از محققان برنامه همکاری متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور، بهناز صالحی راد، کارشناس مسئول امور پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و مریم قاسمی، کارشناس دفتر توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری حضور داشتند.
در آغاز این نشست، دکتر دقیقی پس از خوشامدگویی به حاضران، برنامه همکاری متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور را برنامه‌ای خوب و کاربردی دانست و از وضعیت موجود پایگاه علوم پزشکی تهران در این برنامه همکاری گزارشی ارائه کرد.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه اظهار داشت: با توجه به افزایش تعداد محققان این پایگاه، راه‌کارهای تسهیل‌کننده‌ای برای محققان در نظر گرفته‌شده است و همچنین شرایط موجود پرداخت حقوق و اعتبارات پژوهشی به محققان توسط پایگاه، نسبت به سال‌های گذشته سرعت و وضعیت بهتری داشته است.
مهندس حسینی نیز حفظ ارتباط با محققان ایرانی خارج از کشور را پر اهمیت دانست و در ادامه به معرفی بیشتر برنامه Connect (برنامه همکاری متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور) پرداخت.
وی هدف از اجرای برنامه Connect را کمک به جذب و همکاری متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور از طریق حمایت دوره‌ی پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو، تاسیس شرکت‌های نوپا، سخنرانی و برگزاری کارگاه در پایگاه‌ها دانست.
معاون دفتر توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود از افزایش حقوق، مزایا و اعتبار پژوهشی در سال 1403 ضمن ویرایش آیین‌نامه مربوطه از سوی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.
در ادامه این نشست هم‌اندیشی، محققان پایگاه به بیان مسائل، مشکلات، سوالات و پیشنهادات خود پرداختند.
امکان دریافت گرنت بین‌المللی و انتقال به کشور، تعامل بیشتر محققان با یکدیگر، افزایش سقف اعتبار پژوهشی برای پروژه‌های آزمایشگاهی و کاربردی، نحوه برگزاری کارگاه‌ها و اعلام بازخوردها و نتایج آن به محققان، تجاری‌سازی محصولات منتج از پروژه‌ها، افزایش تعاملات بین پایگاه‌ها و تاسیس شرکت‌های نوپا از طریق مراکز رشد دانشگاه، از مهم‌ترین عناوین مطرح‌شده بود که نمایندگان پایگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری طی جلسه به بررسی موارد مطرح‌شده پرداختند.
برنامه همکاری متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور برنامه‌ای از سوی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری است که طی آن متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور با اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها به‌عنوان محقق، همکاری می‌کنند و هر یک از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخل کشور، از سوی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری به‌عنوان پایگاه این برنامه همکاری محسوب می‌شوند.
دکتر سید مجتبی دقیقی، اولین محقق پسادکتری این برنامه در پایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل و بهناز صالحی راد، کارشناس مسئول معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل به ترتیب به‌عنوان نماینده و رابط پایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری از سال 1401 منصوب‌شده‌اند.
پایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1395 با برنامه همکاری متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری همکاری داشته است.
 
  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 257328
الهام رضازاده
تهیه کننده:

الهام رضازاده

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین