توافق دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بینالمللی درمان سرطان وارث مبنی بر همکاریهای آموزشی در حوزه رادیوآنکولوژی
دکتر فرشید فرهان، دبیر بورد رشته تخصصی رادیوآنکولوژی وزارت بهداشت و دکتر علی کاظمیان، مدیر گروه رادیوآنکولوژی دانشکده پزشکی با سفر به کشور عراق از بخش رادیوتراپی موسسه بینالمللی درمان سرطان وارث، وابسته به آستان مقدس امام حسین (ع) بازدید کردند و با مسئولان این مجموعه در خصوص آموزش دستیاران و پزشکان آنها به توافق رسیدند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، این سفر پنجشنبه و جمعه 22 و 23 آذر 1403 و به دعوت موسسه بینالمللی درمان سرطان وارث انجام شد.
دکتر کاظمیان در این باره گفت: در جریان سفر به کربلا فرصت بازدید از بخش رادیوتراپی موسسه سرطان وارث و امکانات و تجهیزات آنها فراهم شد و با رئیس موسسه و مسئولان این بخش نیز دیدار کردیم.
مدیر گروه رادیوآنکولوژی دانشکده پزشکی از انجام توافقاتی برای اجرای برنامه آموزشی مشترک ویژه پزشکان موسسه بینالمللی درمان سرطان وارث خبر داد و گفت: پزشکان فعال در این بخش دارای مدرک دیپلما در رشته رادیوتراپی از دانشگاه بغداد هستند و طی مذاکرات صورت گرفته، مقرر شد در گام اول طی آزمونی سطح علمی و میزان مهارت و دانش آنها سنجیده میشود.
وی تصریح کرد: پس از این سنجش، در خصوص برگزاری دورههای تکمیلی برای آنها با مشارکت دو مجموعه (بخشی از دوره در عراق و بخشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) تصمیمگیری خواهد شد تا آماده شرکت در آزمون بورد تخصصی شوند.
دکتر کاظمیان افزود: افرادی که آزمون بورد تخصصی را با موفقیت پشت سر بگذارند، از دانشگاه علوم پزشکی تهران گواهی (Certificate) پایان دوره دریافت میکنند و به عنوان هیأتعلمی در موسسه مذکور فعالیت خود را ادامه خواهند داد.
مدیر گروه رادیوآنکولوژی دانشکده پزشکی همچنین به انجام توافقاتی برای آموزش دستیاران جدید موسسه بینالمللی درمان سرطان وارث نیز اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا مقرر شد کوریکولوم آموزشی جدیدی به صورت مشترک آماده و یک دوره دستیاری در موسسه وارث راهاندازی شود.
وی یادآور شد: اعضای هیأتعلمی این موسسه که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش میبینند، مسئولیت آموزش دستیاران جدید را برعهده خواهند داشت.
ارسال نظر