• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 09:18

بازدید بخشدار کیش از شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محبوبه کرمی، بخشدار کیش از شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شعبه کیش پردیس بین‌الملل، دکتر کرمی پنجشنبه ۸ شهریور 1403، ضمن حضور در شعبه کیش، از مرکز آزمون الکترونیک این مجموعه نیز بازدید کرد.
وی همچنین طی نشستی، با اهدای لوح تقدیر از زحمات دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل و مهندس شیرین حسینی، سرپرست امور اجرایی شعبه کیش برای همکاری در برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قدردانی کرد.
در این نشست همچنین فرصتی برای تشریح فعالیت‌های علمی و آموزشی شعبه کیش و همچنین راه‌اندازی مرکز آزمون الکترونیک توسط مهندس حسینی فراهم شد.
دکتر کرمی ضمن تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتقای سطح علمی، آموزشی و گردشگری جزیره کیش، از فعالیت های مختلف این شعبه تشکر کرد.

نویسنده

نظر خود را وارد نمایید: