نخستین فستیوال آنلاین غذای بین الملل دانشگاه برگزار شد
به همت مدیریت توسعه امور بین المللی معاونت بین الملل و معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل نخستین فستیوال آنلاین غذای بین الملل دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، این برنامه چهارشنبه 31 اردیبهشت 99 با اهدافی چون ایجاد روحیه نشاط و شادمانی در میان دانشجویان، فعال کردن هر چه بیشتر دانشجویان بین المللی در فعالیت های دانشجویی و بسترسازی برای اجرای برنامه های آنلاین در خوابگاه ها اجرایی شد.
دانشجویان خارجی خوابگاه های نرگس، نیلو، حجت دوست و دمشق در این رویداد بین المللی تعدادی از غذاهای بومی کشورهای افغانستان، پاکستان، هند، اندونزی، نیجریه و غنا را طبخ کردند.
داوران نیز با در نظر گرفتن ملاک هایی چون چگونگی مراحل پخت (با رعایت پروتکل های بهداشتی)، چیدمان و تزیین و طعم و مزه به غذاهای طبح شده امتیاز داده و در نهایت تیم خوابگاه نیلو را به عنوان برگزیده این فستیوال انتخاب کردند.
توضیح اینکه فستیوال آنلاین غذای بین الملل به صورت زنده از اینستاگرام دانشگاه پخش و با استقبال دانشجویان رو به رو شد.
ارسال نظر