اخذ گرنت برگزاری دوره مشترک از دانشگاه زوریخ
دانشکده پزشکی و دانشگاه زوریخ سوئیس مدرسه تابستانی بینالمللی برگزار میکنند
دکتر نیما رضایی، معاون بینالملل دانشکده پزشکی از پذیرفته شدن پروپوزال مشترک مدرسه تابستانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه زوریخ سوئیس و اخذ گرنت بینالمللی خبر داد.
د دانشگاه زوریخ، پروپوزال مشترکی با عنوان مدرسه تابستانی بینالمللی بیماریهای نقص ایمنی آماده شد.
دکتر رضایی با اشاره به پیشینه تعاملات گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی و مرکز تحقیقات نقص ایمنی با تعدادی از اعضاء هیأتعلمی دانشگاه زوریخ، اظهار داشت: طی سالهای گذشته این همکاریها، منجر به انجام فعالیتهای تحقیقاتی و چاپ مقالات مشترک شده است.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی تصریح کرد: مدتی پیش با اعلام اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس، پروپوزال مشترکی توسط کمیته دانشجویی فعالیتهای بینالملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه زوریخ تنظیم شد که پس از ثبت و پذیرش، گرنت 15 هزار فرانکی از این دانشگاه سوئیسی را اخذ کرد.
دکتر رضایی زمان مدرسه تابستانی بینالمللی بیماریهای نقص ایمنی را 8 تا 12 ژوئن 2020 (خرداد ۱۳۹۹) در دانشگاه زوریخ اعلام کرد و بیان داشت: طبق اطلاعات درج شده در پروپوزال و توافق طرفین، شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی یوسرن با همکاری کمیته دانشجویی فعالیتهای بینالملل دانشکده پزشکی برگزاری این مدرسه تابستانی را برعهده خواهند داشت.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار است که دانشکده پزشکی در دانشگاه زوریخ میزبان برنامهای بینالمللی است، افزود: تاکنون برنامههای متعدد و مشابهی در سطح دانشگاه اجرایی شده اما این مدرسه تابستانی که به پیشنهاد دانشگاه و در کشور دیگری برگزار می شود فرصت بسیار خوبی در مسیر تعاملات بینالمللی فراهم می کند تا تجربه حضور دانشجویان در محیط علمی جدید و همکاریهای مشترک در زمینههایی چون تبادل دانشجو (Student Exchange) را تسهیل کند.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی همچنین با اشاره به نقش شبکه جهانی یوسرن و کمیته دانشجویی فعالیتهای بینالملل دانشکده پزشکی در برگزاری این برنامه، گفت: یوسرن با برخورداری از ۸۲ گروه آموزشی و پژوهشی در مدت فعالیت چهار ساله خود میزبان برنامههای مختلف آموزشی و پژوهشی بوده است و این در حالی است که با آغاز به کار کمیته دانشجویی فعالیتهای بینالمللی در سال جاری، اقدامات جدیدی چون برپایی کارگاههای آموزشی و سخنرانیهای علمی برنامهریزی شده است.
دکتر رضایی اضافه کرد: با تکیه بر دستاوردهای موفق شبکه جهانی یوسرن و کمیته دانشجویی فعالیتهای بینالملل دانشکده پزشکی و از آنجا که به دنبال رقابت درونی نیستیم در برگزاری مدرسه تابستانی نقص ایمنی استفاده از ظرفیتهای دو مجموعه در دستور کار قرار گرفت تا فعالیت موثرتری اتفاق افتد.
وی همچنین به آماده شدن برنامه علمی مدرسه تابستانی بینالمللی نقص ایمنی طی روزهای آینده اشاره کرد و اظهار داشت: در مراحل پایانی تهیه پوستر این دوره هستیم و سایت و لینک ثبت نام نیز آماده خواهد شد.
معاون بینالملل دانشکده پزشکی تصریح کرد: جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه زوریخ تدریس مباحث آموزشی را برعهده دارند و دانشجویان مقاطع Undergraduate و دورههای تحصیلات تکمیلی نیز امکان شرکت در این مدرسه تابستانی را خواهند داشت.
دکتر رضایی خاطرنشان کرد: پیشنهاداتی مبنی بر حضور متقاضیان از سایر کشورها نیز از سوی دانشکده پزشکی مطرح شده که البته هنوز مورد توافق نهایی قرار نگرفته است.
دکتر نغمه معراجی، دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس نیز در این باره گفت: در راستای اهداف مشترک بینالمللی و به منظور استفاده بهینه از تجربیات و دانش طرفین ایرانی و سوئیسی در ارتقاء دانش و گسترش تعاملات بینالمللی، فرصتی برای اخذ گرنت جهت مدرسه تابستانه با همکاری دانشگاه زوریخ به دست آمد.
وی افزود: پس از انجام مکاتبات با دفتر روابط بینالملل دانشگاه زوریخ و همچنین مذاکره با معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین فراخوان مدرسه تابستانه مشترک در آذرماه سال گذشته از طریق اتوماسیون و وبسایت اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس اطلاعرسانی شد.
دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس با اشاره به اینکه مهلت ارسال درخواستها برای دوره اول 30 دی 97 تعیین شد، اظهار داشت: در خرداد ماه سال جاری نیز دومین فراخوان اعلام شد که خوشبختانه از سوی اعضای هیأتعلمی و دانشجویان دانشگاه مورد استقبال قرار گرفت.
دکتر معراجی تصریح کرد: در این مرحله اعضای هیأتعلمی دانشگاه باید پروپوزال مشترک با همکاری یکی از اساتید مشغول به کار در دانشگاه زوریخ ارسال میکردند که البته ثبتنام آنها توسط فرد سوئیسی و از طریق لینک ارسالی امکانپذیر بود.
وی با بیان اینکه برای اخذ این گرنت محدودیتی در موضوعات مورد پذیرش وجود نداشت، بیان داشت: پس از ارسال درخواستها و بررسی پروپوزالها، دو طرح طرحی از دانشکده بهداشت و دانشکده پزشکی موفق به اخذ این گرنت شدند.
دکتر معراجی این موضوع را موفقیت ارزشمندی برای خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و اظهار امیدواری کرد که اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس در آینده نیز بتواند تسهیل گر ارتباطات بینالمللی باشد
جهت مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص مدرسه تابستانی مشترک دانشکده پزشکی و دانشگاه زوریخ اینجا کلیک کنید.
خبر: مهناز وحیدی
ارسال نظر