کالج بین الملل

کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دفتر توسعه آموزش کالج بین الملل دانشگاه از زمستان 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است .

این دفتر در قالب کمیته های مرتبط با حوزه آموزش در جهت ارتقاء و توانمندی اعضای هیات علمی، با هدف ارتقای کیفیت آموزش در حیطه برنامه ریزی ،ارزشیابی و پژوهش در آموزش تشکیل شد و در راستای دستیابی به اهداف اجرایی و برنامه های آموزشی کالج تلاش می کند.در نظر گرفتن الویت های دانشگاه در عرصه آموزش و پژوهش محور نمودن برنامه های آموزشی به منظور نیل به اهداف عالیه دانشگاه از مهمترین ماموریت های این دفتر است.

 

اهداف و وظایف :

1- برنامه ریزی آموزشی

  • استاندارد سازی برنامه های آموزشی
  • مشاوره و هدایت اعضای هیأت علمی در تدوین Course Plan Lesson Plan
  • پیگیری تدوینCourse Plan Lesson Plan
  • نظارت بر اجرای Course Plan Lesson Plan
  • مشارکت در ارزشیابی فرمت مدون و اجرای Course Plan Lesson Planدر کرسی های آموزشی
  • مشارکت در توسعه روشهای نوین آموزش و تدریس
  • انجام نیاز سنجی اعضای هیئت علمی و دانشجویان و جلب نظرات آنان

2- ارزشیابی

  • مشارکت در هدایت ، انجام و نظارت ارزشیابی درونی و بیرونی کرسی های آموزشی
  • مشارکت در هدایت ، اجرا و نظارت ارزشیابی عملکرد اعضا هیأت علمی
  • انجام ارزیابی آزمونها ، مستند سازی نتایج و ارائه بازخورد به کرسی ها
  • اطلاع رسانی و تهیه منابع آموزشی جدید مورد نیاز اعضای هئیت علمی

3- پژوهش در آموزش

  • ترغیب اعضای هیأت علمی کرسی ها جهت انجام طرحهای پژوهش در آموزش
  • ارایه مشاوره در زمینه اجرای طرحهای پژوهش در آموزش
  • مشارکت در اجرای نیاز سنجی کارگاههای آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان
  • مشارکت در برگزاری کارگاههای آموزشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان

4- مجازی سازی در آموزش

  • ارائه کارگاه های تخصصی ویژه و متناسب با نیازهای دانشگاه به شکل مجازی
  • ارائه دروس رسمی ارائه شده  به شیوه ترکیبی Blendedدر قالب تک درس مطابق مقررات دانشگاه
  • تولید محتوای الکترونیک جهت جلسات مجازی
  • جلب همکاری اعضا هیات علمی دانشکده و سایر مدرسین برای اجرای دوره های آموزشی
  • انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای همکاری برای برگزاری دوره های ترکیبی و مجازی
  • ایجاد و پیگیری بسترهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر و بیشتر دوره های آموزشی در قالب مجازی
  • کنترل و نظارت کیفی بر کلیه مراحل اجرای دوره های آموزش ترکیبی و دوره های مجازی
  • اعطای گواهی/ مدرک پایان دوره های مجازی
  • برقراری تله کنفرانس های مجازی

 


 

  • تاریخ انتشار : 1394/10/02 - 12:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با اعلام حمایت از سمپوزیوم طب سنتی ایران و چین برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش دفتر ارتباط دانش‌آموختگان پردیس بین‌الملل و جدیدترین رویدادهای بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر لطفی بخشایش،  دکتر خامی و دکتر کاظمی مطلق، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های فناوری‌های نوین پزشکی، دندانپزشکی و طب سنتی، دکتر صدرالدینی، مدیر گروه آموزشی زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر سبحانی، مسئول دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان پردیس بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل در این نشست که شنبه 28 آذر برپا شد، حضور داشتند.
دکتر سبحانی در ابتدا به تشریح گزارش عملکرد شش ماهه دفتر  ارتباط با دانش‌آموختگان پردیس بین‌الملل پرداخت و گفت: لیست دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل، پذیرفته شده و فارغ‌التحصیل از سال 86 تا کنون و آمار دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل، پذیرفته شده و فارغ‌التحصیل از سال 90 تا سال تحصیلی جاری بر اساس مقطع و رشته در این مدت تهیه شده است.
وی تصریح کرد: همچنین این دفتر نسبت به تهیه  آمار دانشجویان بین‌المللی مقطع دکترای عمومی پردیس بین‌الملل و تعداد دانشجویان فارغ‌التحصیل ایرانی و خارجی در تمامی رشته‌های تحصیلی پردیس بین‌الملل تا سال تحصیلی جاری اقدام کرده است.
دکتر سبحانی با بیان اینکه به منظور چاپ کتاب و جشن یکپارچه  دانش آموختگان طی شش ماهه اخیر فهرستی از اسامی تمامی رشته‌های تحصیلی دانشجویان احتمالی فارغ‌التحصیل داخلی و خارجی طی سال تحصیلی 95-94 آماده شده است، افزود: این دفتر اسامی رشته‌های تحصیلی دانشجویان داخلی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی پردیس بین‌الملل را جهت تکمیل اطلاعات سایت دانش‌آموختگان اعلام کرده است.
مسئول دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان پردیس بین‌الملل تهیه اطلاعات مربوط به روز ملی فارغ‌التحصیلان خارجی سال تحصیلی 95-94 بر اساس کشور محل زندگی، تهیه فرم عضویت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور ثبت اطلاعات دانشجویان خارجی در سایت دانش‌آموختگان، ارسال پیام تبریک به مناسبت‌های مختلف (کریسمس، تولد، روز ملی)  به دانش‌آموختگان خارجی، ثبت اطلاعات 133 نفر از دانشجویان ایرانی پردیس بین‌الملل در سایت ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و به روز رسانی سایت دانش‌آموختگان از طریق کارشناس پردیس بین‌الملل را از دیگر فعالیت‌های انجام شده توسط این دفتر اعلام کرد.
در پایان این بخش، معاون بین‌الملل دانشگاه گفت: از جمله اهداف ایجاد دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان پردیس بین‌الملل، ارتباط بهتر با فارغ‌التحصیلان داخلی و خارجی و معرفی دانشگاه در عرصه‌های بین‌المللی است.
دکتر عرب خردمند همچنین بر پیگیری مأموریت‌های دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تأکید کرد و گفت: در نشست بعدی طی ماه‌های آینده، پیشرفت برنامه‌های این دفتر را جویا خواهیم شد.
در ادامه، دکتر کاظمی مطلق، معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی موضوع سفر هیأتی متشکل از معاون آکادمی طب سنتی چین، رئیس دانشگاه طب سنتی چین و گروه همراهشان به ایران را مطرح کرد و گفت: Liu Baoyan، معاون آکادمی طب سنتی چین است که هم اکنون ریاست فدراسیون جهانی طب سوزنی را بر عهده دارد و شخصیت شناخته‌شده‌ای محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: آکادمی طب سنتی چین در راستای تبادل دانشجو میان دو کشور، آشنایی با طب سنتی ایران، کمک به معرفی هر چه مناسب‌تر طب سنتی ایرانی در عرصه بین‌المللی و حمایت از صنعتی کردن داروهای گیاهی در ایران اعلام آمادگی کرده است.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه طب سنتی پکن طی سال‌های اخیر قرارداد Joint Degree Program منعقد کرده‌اند، گفت: طی سفر هیأت چین، برگزاری دوره مشترک کارشناسی ارشد طب سوزنی بر مبنای توافقنامه مذکور را پیگیری خواهیم کرد.
دکتر کاظمی مطلق برنامه اصلی در راستای حضور هیأت مذکور در ایران را برگزاری سمپوزیوم یک روزه طب سنتی ایران و چین اعلام کرد.
وی یادآور شد: همچنین درصدد برگزاری تور یک روزه بازدید از دانشگاه علوم پزشکی تهران و نشست مشترک با دانشکده داروسازی دانشگاه با موضوع گیاهان دارویی در حاشیه این سمپوزیوم هستیم.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی زمان حضور هیأت چین در ایران را اواخر دی ماه سال جاری اعلام کرد و گفت: از معاونت بین‌الملل دانشگاه درخواست فراهم کردن شرایط اقامت این گروه در ایران به مدت سه تا چهار روز را داریم.
اعضای شورای مدیران معاونت بین‌الملل نیز ضمن اعلام موافقت با برگزاری این برنامه، قول مساعد همکاری با دانشکده طب سنتی در خصوص اقامت هیأت چین را دادند.
در ادامه، دکتر صدرالدینی، مدیر گروه آموزشی زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی نیز با اشاره به بخشی از فعالیت‌های بین‌المللی این گروه آموزشی، بیان داشت: این گروه بیشترین تعداد دانشجوی خارجی را در میان گروه‌های آموزشی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی جذب کرده است.
وی همچنین از تلاش برای برگزاری کارگاهی با موضوع پروتئومیکس خبر داد و تصریح کرد: پروتئومیکس (proteomics) به معنای بررسی گسترده پروتئین‌ها به خصوص از لحاظ ساختار و کارکرد آن‌ها است که موضوعی جدید در کشور به شمار می‌آید.
دکتر صدرالدینی برگزاری این کارگاه را زمینه‌ساز ایجاد بسترهایی برای اختصاص بخشی از آزمایشگاه جامع تحقیقات به پروتئومیکس، برگزاری دوره‌های منتهی به Degree و جذب دانشجویان داخلی و خارجی دانست.
مدیر گروه آموزشی زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ادامه داد: در همین راستا دکتر لیلا حجازی دارای مدرک فوق دکترا (Postdoc) از دانشگاه Minnesota آمریکا جهت تدریس در این کارگاه اعلام آمادگی کرده است.
وی در پایان درخواست دانشکده فناوری‌های نوین مبنی بر تهیه بلیط مدرس کارگاه پروتئومیکس را مطرح که با کلیات آن موافقت به عمل آمد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 56652
مهناز  وحیدی
Author

مهناز وحیدی

Enter your desired term to search
Theme settings