کالج بین الملل

کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دفتر توسعه آموزش کالج بین الملل دانشگاه از زمستان 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است .

این دفتر در قالب کمیته های مرتبط با حوزه آموزش در جهت ارتقاء و توانمندی اعضای هیات علمی، با هدف ارتقای کیفیت آموزش در حیطه برنامه ریزی ،ارزشیابی و پژوهش در آموزش تشکیل شد و در راستای دستیابی به اهداف اجرایی و برنامه های آموزشی کالج تلاش می کند.در نظر گرفتن الویت های دانشگاه در عرصه آموزش و پژوهش محور نمودن برنامه های آموزشی به منظور نیل به اهداف عالیه دانشگاه از مهمترین ماموریت های این دفتر است.

 

اهداف و وظایف :

1- برنامه ریزی آموزشی

  • استاندارد سازی برنامه های آموزشی
  • مشاوره و هدایت اعضای هیأت علمی در تدوین Course Plan Lesson Plan
  • پیگیری تدوینCourse Plan Lesson Plan
  • نظارت بر اجرای Course Plan Lesson Plan
  • مشارکت در ارزشیابی فرمت مدون و اجرای Course Plan Lesson Planدر کرسی های آموزشی
  • مشارکت در توسعه روشهای نوین آموزش و تدریس
  • انجام نیاز سنجی اعضای هیئت علمی و دانشجویان و جلب نظرات آنان

2- ارزشیابی

  • مشارکت در هدایت ، انجام و نظارت ارزشیابی درونی و بیرونی کرسی های آموزشی
  • مشارکت در هدایت ، اجرا و نظارت ارزشیابی عملکرد اعضا هیأت علمی
  • انجام ارزیابی آزمونها ، مستند سازی نتایج و ارائه بازخورد به کرسی ها
  • اطلاع رسانی و تهیه منابع آموزشی جدید مورد نیاز اعضای هئیت علمی

3- پژوهش در آموزش

  • ترغیب اعضای هیأت علمی کرسی ها جهت انجام طرحهای پژوهش در آموزش
  • ارایه مشاوره در زمینه اجرای طرحهای پژوهش در آموزش
  • مشارکت در اجرای نیاز سنجی کارگاههای آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان
  • مشارکت در برگزاری کارگاههای آموزشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان

4- مجازی سازی در آموزش

  • ارائه کارگاه های تخصصی ویژه و متناسب با نیازهای دانشگاه به شکل مجازی
  • ارائه دروس رسمی ارائه شده  به شیوه ترکیبی Blendedدر قالب تک درس مطابق مقررات دانشگاه
  • تولید محتوای الکترونیک جهت جلسات مجازی
  • جلب همکاری اعضا هیات علمی دانشکده و سایر مدرسین برای اجرای دوره های آموزشی
  • انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای همکاری برای برگزاری دوره های ترکیبی و مجازی
  • ایجاد و پیگیری بسترهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر و بیشتر دوره های آموزشی در قالب مجازی
  • کنترل و نظارت کیفی بر کلیه مراحل اجرای دوره های آموزش ترکیبی و دوره های مجازی
  • اعطای گواهی/ مدرک پایان دوره های مجازی
  • برقراری تله کنفرانس های مجازی

 


 

  • تاریخ انتشار : 1394/05/21 - 14:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 6
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

بررسی راهکارهای گسترش تعاملات بین‌المللی دانشگاه با همکاری NGOها در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

شورای مدیران معاونت بین الملل با بررسی راهکارهای گسترش تعاملات بین المللی دانشگاه با همکاری NGO ها و فعالیت های آتی TUMS Ranking در سالن شورای این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در این نشست که شنبه 17 مرداد برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر امور شعب بین الملل دانشگاه، دکتر حسن زاده و دکتر هادیان، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل، دکتر دشتی، سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بین الملل، دکتر جزایری، عضو هیئت علمی گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت های آموزشی معاونت بین الملل حضور داشتند.

در آغاز دکتر جزایری با اشاره به سوابق فعالیت های خود در NGO ها اظهار داشت: هم اکنون در کنار تدریس در دانشگاه به عنوان عضو موسسه ملی تحقیقات سلامت، عضو هیئت مدیره جامعه علمی آزمایشگاهیان، نماینده انجمن عفونی اروپا، و عضو کمیته بین المللی عفونت نهفته هپاتیت فعالیت می کنم.

وی تصریح کرد: عضویت در NGOهای مختلف تاکنون زمینه ساز حضور 70 مهمان خارجی در قالب هشت کنگره در ایران شده است.

دانشیار گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت افزود: با تکیه بر توانمندی های موجود امکان همکاری در زمینه هایی چون تبادل دانشجو، عزیمت اساتید دانشگاه در قالب دوره های فرصت مطالعاتی و کوتاه مدت به خارج از کشور و همکاری های آموزشی و پژوهشی بین المللی با صرف کمترین هزینه ها وجود دارد.

دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه نیز با بیان اینکه پیشنهادات همکاری مطرح شده از مدت ها پیش در دستور کار این معاونت قرار دارد، افزود: هم اکنون شرایط حضور دانشجویان خارجی در قالب دوره های بلند مدت، کوتاه مدت و کارگاه های آموزشی با ارائه درخواست به دانشگاه و طرح در دپارتمان های زیرمجموعه دانشکده ها فراهم است.

وی با اشاره به تسهیلاتی که دانشجویان خارجی دانشگاه ارائه می شود، گفت: حتی به دانشجویان دوره های کوتاه مدت که زمان کمتری در ایران حضور دارند نیز تسهیلاتی چون ترانسفر فرودگاهی، اقامت در هتلهای ارزان قیمت و برگزاری تورهای داخلی ارائه می شود.

معاون بین الملل دانشگاه در خصوص عزیمت دانشجویان ایرانی به خارج از کشور جهت گذراندن بخشی از دوران تحصیلشان نیز اظهار داشت: مطابق با دستورالعمل های پیش بینی شده دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای 8 تا 10 ماه و دانشجویان PhD شش ماه از تحصیل خود را می توانند در خارج از کشور بگذرانند و این بازه زمانی جزء دوران تحصیل آنها محاسبه خواهد شد.

دکتر عرب خردمند شرایط عزیمت اعضای هیئت علمی دانشگاه برای دوره های فرصت مطالعاتی را نیز فراهم دانست و بیان داشت: این در حالی است که تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه، زمینه ساز اخذ ویزای مهمانان خارجی در کمترین زمان ممکن شده است.

وی ضمن قدردانی از دکتر جزایری به واسطه فعالیت های ارزشمند در زمینه معرفی بخشی از توانمندی های دانشگاه اظهار امیدواری کرد ارتباط ایجاد شده به گسترش هرچه بیشتر همکاری های بین المللی بیانجامد.

در ادامه این نشست معاون بین الملل دانشگاه به معرفی دفتر ارتباط با متخصصان و دانشمندان غیرمقیم پرداخت و گفت: این دفتر بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی متخصصان و دانشمندان برجسته ایرانی غیر مقیم در دانشگاه، ترغیب، تسهیل و ایجاد انگیزه برای بازگشت دانش‌آموختگان و محققان غیرمقیم به کشور، فراهم‌سازی شرایط مناسب جهت همکاری و توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در دانشگاه و فراهم کردن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی غیرمقیم به دانشگاه را به عنوان اهداف خود تعریف کرده است.

دکتر عرب خردمند افزود: تسهیلات دوره‌های پسا دکتری و فرصت‌های مطالعاتی، همکاری با اساتید مدعو و معین، حمایت از انجام سخنرانی و برگزاری کارگاه‌های تخصصی و حمایت از فعالیت‌های فناورانه (شرکت‌های دانش بنیان) به عنوان زمینه‌های همکاری این دفتر مطرح است.

بخش سوم این نشست به تشریح فعالیت های صورت گرفته در حوزه TUMS Ranking اختصاص یافت و دکتر عرب خردمند افزود: هدف از این اقدام، راه اندازی یک سیستم رنکینگ ملی و بعد از آن منطقه ای و بین المللی است بنابراین تصمیم گرفتیم نخست در دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به اجرایی شدن آن اقدام کنیم.

معاون بین الملل دانشگاه اضافه کرد: تاکنون طی سه مرحله سیستم TUMS Ranking را در دانشکده ها اجرایی کرده ایم تا موفق شدیم شاخص های بین المللی را به صورتی مناسب معرفی کنیم.

دکتر عرب خردمند ادامه داد: دانشکده ها نخست به صورت دستی اطلاعات خود را در این سیستم وارد می کردند که به تازگی ورود اطلاعات اتوماتیکی شده است.

وی با بیان اینکه راهکار جدید امکان بروزرسانی Fact های وارد شده توسط دانشکده ها را تسهیل خواهد کرد، افزود: وزن دهی به شاخص های تعریف شده در برنامه های آتی TUMS Ranking قرار دارد.

معاون بین الملل دانشگاه همچنین از حمایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت از برنامه TUMS Ranking خبر داد و یادآور شد: معاونت آموزشی وزارت بهداشت معاونت بین الملل دانشگاه را به عنوان متولی نظام رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی کرده است.

دکتر عرب خردمند اظهار امیدواری کرد این رویکرد به شناساندن شاخص های بین المللی رتبه بندی به دانشگاه های علوم پزشکی کشور و ایجاد فضای رقابتی میان آنها بیانجامد.

بخش پایانی این نشست به ارائه توضیحاتی در خصوص حضور نماینده QS در دانشگاه توسط مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل اختصاص یافت و وی اظهار داشت: Ashwin Fernandes که در زمینه مارکتینگ QS فعالیت می کند، علاقمندی خود را جهت برگزاری نشست هایی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرده است.

خبرنگار: مهناز وحیدی

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 53651
مهناز  وحیدی
Author

مهناز وحیدی

Enter your desired term to search
Theme settings