برگزاری اولین جلسه از مجموعه کارگاه های بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران-کالج بین الملل، سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، اولین جلسه از مجموعه کارگاه های بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی با سخنرانی دکتر کوروش جعفریان معاون بین الملل دانشگاه و دکتر آرمان زرگران معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی دانشگاه در سالن دارالفنون ساختمان مرکزی برگزار شد.

مجموعه کارگاههای بینالمللیسازی آموزش علوم پزشکی به همت کالج بینالملل دانشگاه و با حمایت معاونت بینالملل آغاز شد. این کارگاهها با هدف توانمندسازی اعضای هیأت علمی در حوزههای آموزش، پژوهش و توسعه بینالمللی، به صورت رایگان برگزار میشوند.
در نخستین جلسه این دوره که روز سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه، ضمن تأکید بر اهمیت بینالمللیسازی آموزش عالی، به توسعه ظرفیتهای دانشگاه در عرصه جهانی پرداخت و بر لزوم آیندهنگری، بهرهگیری از فرصتهای بینالمللی و ارتقاء جایگاه دانشگاه در نظامهای رتبهبندی جهانی تأکید کرد.
دکتر روجا رحیمی، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، نیز با اشاره به برگزاری ۲۴ ساعت کارگاه آموزشی طی شش هفته آینده، از برنامهریزی برای ارتقای مشارکت اعضای هیأت علمی در فعالیتهای بینالمللی خبر داد. این کارگاهها با موضوعاتی چون آموزش و پژوهش بینالمللی، هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، علمسنجی، تشریفات بینالملل و تضمین کیفیت در آموزش عالی برگزار خواهند شد. برای شرکتکنندگان گواهینامه معتبر صادر شده و برخی کارگاهها دارای امتیاز توانمندسازی آموزشی هستند.
در ادامه این جلسه، دکتر آرمان زرگران درباره فرصتهای مشارکت اعضای هیأت علمی در بینالمللیسازی آموزش علوم پزشکی سخنرانی کرد و بر اهمیت برندسازی علمی و مدلهای همکاری بینالمللی تأکید نمود.
ارسال نظر