پنجاه و ششمین نشست فصلی شورای پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه
پنجاه و ششمین نشست فصلی شورای پژوهشی پردیس بینالملل، با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه و دکتر سید مجتبی دقیقی، معاون پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این جلسه که سهشنبه 17 بهمن 1402 در محل سالن کنفرانس شهید حجت دوست پردیس بینالملل تشکیل شد؛ دکتر لیلا آزادبخت، رئیس اداره انتشارات دانشگاه، دکتر امید امینیان و دکتر نفیسه صادقی به ترتیب روسای دانشکدههای پزشکی و داروسازی پردیس بینالملل دانشگاه، دکتر بهراد تنباکوچی، معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل، دکتر آزاده شادمهر و دکتر پریسا نوروزی به ترتیب اعضای هیئتعلمی دانشکدههای توانبخشی دانشگاه و داروسازی پردیس بینالملل و کارشناسان معاونت پژوهشی پردیس بینالملل نیز حضور داشتند.
در آغاز این نشست دکتر دقیقی ضمن خوشامدگویی به حاضران، بر ضرورت حضور اعضای اصلی شورای پژوهشی پردیس بینالملل برای رسمیت بخشیدن به جلسات و اعتبار مصوبات آن تاکید کرد و از حضور مستمر اعضا قدردانی کرد.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از تغییرات و بهروزرسانیهای اخیر سامانه انگلیسی پژوهشیار، ترجمه واژگان فارسی سامانه پژوهشیار به زبان انگلیسی با همکاری کالج بینالملل دانشگاه و بهروزرسانی برخی الگوهای پیشفرض و عناوین این سایت برای دو گروه مخاطب اساتید و دانشجویان بینالملل، تصریح کرد: به منظور انجام تغییرات و متناظرسازی فارسی به انگلیسی سامانه پژوهشیار و انجام مکاتبات مربوط به کمیته اخلاق به زبان انگلیسی با هدف تسریع در پاسخگویی دانشجویان بینالملل، هماهنگی های لازم با معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه به عمل آمد.
در این بخش از جلسه، مشکلات دسترسی دانشجویان بینالملل به هنگام بازگشت به کشورشان و ورود به سایت از طریق IP کشورشان، تعریف کد فراگیر برای دانشجویان بینالملل بهجای شماره پاسپورت معادل شده با کد ملی، از مهمترین مباحث مطرحشده درباره سامانه انگلیسی پژوهشیار بود.
دکتر دقیقی همچنین ضمن اشاره اجمالی به برگزاری سومین سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بینالملل دانشگاه در آذرماه 1402، اعتبار مورد نظر برای جوایز دانشجویان برگزیده این سمپوزیوم را مطرح کرد که جوایز پیشنهادی به تصویب اعضا رسید.
تعیین بودجه پایاننامهها و طرحهای پژوهشی مقاطع تحصیلات تکمیلی (MPH, M.sc, PhD) و مقاطع عمومی دانشکدههای پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی پردیس بینالملل برای دانشجویان بینالملل، دیگر دستور جلسه مطرح شد. در این نشست بود که پس از گفتگو و تبادل نظر و با توجه به مصوبه موجود قبلی درباره این موضوع، بودجه مقاطع مطرحشده به تصویب نهایی رسید.
همچنین در این جلسه 16 طرح پژوهشی و 1 طرح تحقیقاتی مشترک بینالمللی ثبتشده در سامانه پژوهشیار از سوی اساتید دانشکدههای داروسازی، پزشکی، توانبخشی و پژوهشکده سرطان مورد بررسی قرار گرفت و در مجموع 15 طرح بهصورت کامل و 2 طرح بهصورت مشروط و با تخصیص اعتبار 50 درصدی تصویب شد.
نحوه آدرسدهی پردیس بینالملل در مقالات منتج از پایاننامههای دانشجویان بینالملل مقاطع عمومی، تحصیلات تکمیلی و طرحهای مشترک پژوهشی بهعنوان آخرین دستور در این جلسه مطرح شد و چگونگی درج صحیح آدرسدهی دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پردیس بینالملل با هدف عدم حذف مقالات TUMS در زمان جستجو وارائه آماردقیق از مقالات منتشرشده با وابستگی پردیس بینالملل دانشگاه تصویب شد.
ارسال به دوستان