یکصدمین شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس و دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه برگزار
یکصدمین شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران
یک صدمین نشست شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس و دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، یک صدمین نشست شورای بورس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این نشست که چهارشنبه 29 آذر 1402 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برپا شد، دکتر سید فرشاد علامه، دکتر علی اکبری ساری، دکتر مهدی ابراهیمی به ترتیب معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر محمدرضا صالحی، دکتر مهدیه سادات موسوی، دکتر محسن امینی، دکتر احمدرضا خاتونآبادی، دکتر شعبان علیزاده، دکتر کاظم ندافی، دکتر محمدحسن جوانبخت و دکتر رضا فریدی مجیدی به ترتیب روسای دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، توانبخشی، پیراپزشکی، بهداشت، تغذیه و رژیمشناسی و فناوریهای نوین پزشکی و دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل دانشگاه نیز حضور داشتند.
در آغاز این نشست، دکتر حسین قناعتی از زحمات مدیران برای انجام وظایف متعدد و سنگین در مسیر پیشرفت دانشگاه قدردانی کرد و بیان داشت: انشاءالله همه ما به این ادراک و بلوغ برسیم که با اخلاص بیشتر کار کنیم و کارهایمان مورد رضایت خداوند باشد.
دکتر قناعتی با اشاره به فرموده حضرت علی علیهالسلام که میفرمایند: بر دو عبادت مخیر نشدم مگر اینکه سختترینش را انتخاب کردم؛ اظهار داشت: سخن حضرت امیر بیانگر این است که هر چه سختی بیشتری را متحمل شویم بهشرط اینکه با اخلاص باشد؛ باعث رشد ما و تقربمان به خداوند متعال است.
وی ارتباط معنوی با خداوند، بصیرت، فراست، آگاهی بیشتر و ادراکات معنوی که برای بسیاری از افراد میسر نیست را از پاداش دنیوی عمل با اخلاص از سوی خدای متعال دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه تصریح کرد: گسترش و تشویق افراد برای روابط بینالملل از نکات پراهمیتی است که شورای بورس یکی از شاخههای آن است و از همگی شما عزیزان میخواهم که با اطلاعرسانی در همه گروهها کمک کنید تا اعضای هیئتعلمی، برای توسعه روابط بینالمللی دانشگاهی با استفاده از ظرفیتهایی مانند ارتباطات شخصی تشویق شوند و این امر در دانشگاه بهنوعی تبدیل به فرهنگی رایج شود که هر عضو هیئتعلمی، چندین استاد معادل و متناظر خارجی خود را بشناسد و ارتباط موثر داشته باشد.
دکتر قناعتی اظهار داشت: تشویق به نوشتن مقالات مشترک با اساتیدی که در خارج از کشور هستند نیز خود فرصت مناسب دیگری برای گسترش روابط بینالملل دانشگاه است.
وی ظرفیت دانشگاه سبطین (ع) را مثال و نمونه خوبی دانست که میتوان از آن برای ایجاد ارتباط بیشتر اساتید دانشگاه با اساتید متناظر رشتههای خود در دانشگاههای کشور عراق استفاده کرد و اینگونه ارتباطات را موجب نزدیکی ملتهای منطقه دانست.
در ادامه، دکتر نکوفر گزارش مصوبات نشست قبلی شورای بورس دانشگاه مبنی بر پرداخت کامل کمکهزینه فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور قبل از انجام سفر و عدم کسر حق تماموقتی جغرافیایی از حقوق اعضای هیئتعلمی دانشگاه در زمان فرصت مطالعاتی را ارائه کرد.
سپس 5 درخواست فرصت مطالعاتی و تمدید فرصت مطالعاتی خارج از کشور، 6 درخواست ماموریت آموزشی و تمدید ماموریت آموزشی خارج از کشور، 6 درخواست سفر برنامهریزیشده خارج از کشور، 3 درخواست ماموریت آموزشی داخل کشور، یک درخواست کاهش مدتزمان تعهدات ماموریت آموزشی، 3 درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور دانشجویان PhD و یک درخواست پرداخت ارزی مورد بررسی قرار گرفت و درمجموع همه 25 درخواست به تصویب رسید.
همچنین موضوع عضویت کتابخانه مرکزی دانشگاه در انجمن بینالمللی کتابداران دانشگاه IATUL به تصویب رسید.
پسازآن پیشنهاد معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر اعزام 5 نفر از اعضای هیئتعلمی منتخب برای شرکت در دوره آموزشی و مهارتی پیشرفته مرکز بینالمللی ایرکاد با هدف یادگیری مهارتهای پزشکی پیشرفته برای آموزش به سایر اساتید و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم کشورمان پس از بازگشت از دورههای آموزشی مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، گزارش عملکرد دکتر الهام نواب، عضو هیئتعلمی دانشکده پرستاری و مامایی در فرصت مطالعاتی کانادا، گزارش ماموریت آموزشی و شرکت در دوره آموزشی و مهارتی پیشرفته آندوسکوپی گوارشی اینترونشنال در مرکز بینالمللی ایرکاد، گزارش حضور هیئت اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست مجمع جهانی سلامت در آلمان و گزارش سفر برنامهریزیشده اعضای هیئتعلمی اعزامی به دانشگاههای لاهور و کراچی پاکستان برای اعضای شورای بورس دانشگاه ارائه شد.
ارسال به دوستان