کالج بین الملل

کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دفتر توسعه آموزش کالج بین الملل دانشگاه از زمستان 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است .

این دفتر در قالب کمیته های مرتبط با حوزه آموزش در جهت ارتقاء و توانمندی اعضای هیات علمی، با هدف ارتقای کیفیت آموزش در حیطه برنامه ریزی ،ارزشیابی و پژوهش در آموزش تشکیل شد و در راستای دستیابی به اهداف اجرایی و برنامه های آموزشی کالج تلاش می کند.در نظر گرفتن الویت های دانشگاه در عرصه آموزش و پژوهش محور نمودن برنامه های آموزشی به منظور نیل به اهداف عالیه دانشگاه از مهمترین ماموریت های این دفتر است.

 

اهداف و وظایف :

1- برنامه ریزی آموزشی

  • استاندارد سازی برنامه های آموزشی
  • مشاوره و هدایت اعضای هیأت علمی در تدوین Course Plan Lesson Plan
  • پیگیری تدوینCourse Plan Lesson Plan
  • نظارت بر اجرای Course Plan Lesson Plan
  • مشارکت در ارزشیابی فرمت مدون و اجرای Course Plan Lesson Planدر کرسی های آموزشی
  • مشارکت در توسعه روشهای نوین آموزش و تدریس
  • انجام نیاز سنجی اعضای هیئت علمی و دانشجویان و جلب نظرات آنان

2- ارزشیابی

  • مشارکت در هدایت ، انجام و نظارت ارزشیابی درونی و بیرونی کرسی های آموزشی
  • مشارکت در هدایت ، اجرا و نظارت ارزشیابی عملکرد اعضا هیأت علمی
  • انجام ارزیابی آزمونها ، مستند سازی نتایج و ارائه بازخورد به کرسی ها
  • اطلاع رسانی و تهیه منابع آموزشی جدید مورد نیاز اعضای هئیت علمی

3- پژوهش در آموزش

  • ترغیب اعضای هیأت علمی کرسی ها جهت انجام طرحهای پژوهش در آموزش
  • ارایه مشاوره در زمینه اجرای طرحهای پژوهش در آموزش
  • مشارکت در اجرای نیاز سنجی کارگاههای آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان
  • مشارکت در برگزاری کارگاههای آموزشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان

4- مجازی سازی در آموزش

  • ارائه کارگاه های تخصصی ویژه و متناسب با نیازهای دانشگاه به شکل مجازی
  • ارائه دروس رسمی ارائه شده  به شیوه ترکیبی Blendedدر قالب تک درس مطابق مقررات دانشگاه
  • تولید محتوای الکترونیک جهت جلسات مجازی
  • جلب همکاری اعضا هیات علمی دانشکده و سایر مدرسین برای اجرای دوره های آموزشی
  • انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای همکاری برای برگزاری دوره های ترکیبی و مجازی
  • ایجاد و پیگیری بسترهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر و بیشتر دوره های آموزشی در قالب مجازی
  • کنترل و نظارت کیفی بر کلیه مراحل اجرای دوره های آموزش ترکیبی و دوره های مجازی
  • اعطای گواهی/ مدرک پایان دوره های مجازی
  • برقراری تله کنفرانس های مجازی

 


 

  • تاریخ انتشار : 1402/01/31 - 09:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 37
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تشریح آیین‌نامه اجرایی دوره دکترای تخصصی استاد محور ویژه دانشجویان خارجی در هجدهمین نشست شورای بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

هجدهمین نشست شورای بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه آیین‌نامه اجرایی دوره دکترای تخصصی استاد محور (New Route PhD) ویژه دانشجویان بین الملل و بحث و تبادل نظر پیرامون آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین الملل، این نشست دوشنبه 28 فروردین 1402 با حضور دکتر محمد حسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، روسای دانشکده های پردیس بین الملل، مدیران و معاونان حوزه بین الملل دانشگاه و معاونان بین الملل دانشکده ها برگزار شد.
دکتر آیتی در آغاز با تبریک سال نو و آرزوی سالی پر خیر و برکت برای هه مردم ایران و از جمله خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت:سال 1401 را می توان سال همراهی دانشکده ها با حوزه بین الملل دانشگاه تلقی کرد. خوشبختانه در جلسات متعدد چون شورای بین الملل با طرح سیاستگذاری ها، فعالیت ها و برنامه ها از سوی ستاد، شاهد مشارکت جدی دانشکده ها بودیم.
معاون بین الملل دانشگاه افزود: به لطف خداوند و همراهی همه شما عزیزان، سال گذشته فعالیت ها و رویدادهای بسیار مثبتی در حیطه بین المللی سازی دانشگاه رقم خورد. هر چند هنوز با مسائلی در این حوزه روبرو هستیم اما ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه ای وجود دارد که امیدواریم در ارتباط موثر و سازنده با بدنه دانشگاه و گروه های آموزشی بالفعل شوند.
وی با اشاره به ارسال گزارش عملکرد شش ماهه دوم 1401 برای ریاست محترم دانشگاه، اظهار داشت: در نخستین روز سال جاری نامه قدردانی از سوی ایشان دریافت کردیم که بسیار مسرت بخش بود و بدون شک بر تلاش همه فعالان حوزه بین الملل و به ثمر نشستن زحمات آنها تأکید دارد.
وی سپس به تغییراتی در نحوه برگزاری حلسات شورای بین الملل طی سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: با اعلام آمادگی دانشکده ها، بخشی از جلسات شورا در سال 1402 به میزبانی این مجموعه ها برگزار خواهد شد. این اقدام فرصتی را برای تمرکز هر چه بیشتر بر فعالیت ها و برنامه های بین الملل دانشکده ها و آگاهی هر چه بیشتر از مسائل و دغدغه های آنها را فراهم می کند.
پس از آن آیین نامه اجرایی جذب دانشجوی خارجی دکترای تخصصی استاد محور (New Route PhD) توسط دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین الملل ارائه شد.
وی گفت: آیین نامه مذکور در سال 94 برای اولین بار تدوین و پذیرش دانشجویان دوره دکترای تخصصی استاد محور از نیمسال دوم سال 96 در دانشگاه آغاز شد.
معاون آموزشی پردیس بین الملل تصریح کرد: در حال حاضر 21 دانشجوی بین الملل New Route PhD در 13 رشته دانشگاه تحصیل می کنند و دانشکده های دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت، علوم تغذیه و رژیم شناسی، توانبخشی و تعدادی از پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی میزبان آنها هستند.
دکتر رضایت با اشاره به اینکه پیرو بازخورد دانشجویان این دوره ها و نظرسنجی از اساتید و وجود مسائلی چون واضح نبودن مراحل پذیرش و فرآیند آموزش دانشجون و شفاف نبودن مباحث مالی، لزوم بازنگری در آیین نامه احساس شد، بیان داشت: آیین نامه اجرایی جذب دانشجویان بین الملل دکترای تخصصی استاد محور طی همکاری معاونت آموزشی پردیس بین الملل و مدیریت توسعه امور بین الملل مورد بازبینی قرار گرفت و کلیات آن پس از طرح در سه جلسه از شورای آموزشی پردیس بین الملل، طی آخرین جلسه شورای آموزشی دانشگاه در سال گذشته به تصویب رسید.
وی ادامه داد: طی این بازنگری، آیین نامه در 10 ماده و 7 تبصره اصلاح و واحدهای آموزش دهنده، شرایط اساتید راهنما و مشاور، تعداد واحدهای درسی تخصصی و پایه، فرآیند آموزش دانشجو از بدو ورود تا فارغ التحصیلی، مرجع تصمیم گیری محرومیت از تحصیل و نحوه پرداخت های مالی و اختصاصی درآمد خالص از برنامه مشخص شد.
معاون آموزشی پردیس بین الملل همچنین از تشکیل کمیته مشورتی تخصصی پذیرش دانشجوی بین الملل به عنوان دیگر موارد دیده شده در آیین نامه اجرایی یاد کرد و بیان داشت: مسئولیت کمیته پذیرش دانشجوی بین الملل با مدیریت توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل است.
دکتر رضایت با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در کشورهای مختلف، رفع نیازهای داوطلبان و دانشجویان خارجی و پژوهش در شناسایی نیازهای جامعه و رفع مشکلات و ارائه مشاوره مناسب به دست اندرکاران هدف اصلی از تعریف و برگزاری دوره دکترای تخصصی استاد محور برای دانشجویان است، افزود: این در حالی است که انتظار می رود توانایی های اعضای هیات علمی در تربیت نیروی انسانی در سطح بین الملل شناسایی و ارتقای دستاوردهای اساتید دانشگاه و توسعه فعالیت آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشگاه در عرصه بین الملل محقق شود ضمن اینکه اعضای هیأت علمی به درآمد متناسب با فعالیت های خود دست یابند.
وی توضیحاتی در خصوص هریک از ماده های آیین نامه از جمله فرآیند پذیرش، تعیین استاد راهنما، فرآیند آموزش، پایان نامه، ارزیابی پایان نامه، طول دوره و افزایش آن، مرخصی، انصراف و محرومیت از تحصیل، فرآیند فارغ التحصیلی و اعطاء مدرک و امور مالی نیز ارائه کرد.
در ادامه، اعضای شورای بین‌الملل دانشگاه به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و طرح سوالاتی در خصوص آیین‌نامه مذکور پرداختند که توسط دکتر رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل و دکتر زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل پاسخ داده شد.
در پایان، دکتر آیتی از فعالیت‌های انجام شده برای تدوین و تصویب آیین‌نامه اجرایی دوره دکترای تخصصی استاد محور، قدردانی کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه خاطرنشان کرد: یک گام رو به جلوی این آیین‌نامه، فرصتی است که در اختیار هیأت‌علمی پژوهشی دانشگاه قرار می‌گیرد تا دانشجوی بین‌الملل پژوهش محور جذب کنند و بیش از پیش در فعالیت‌های آموزشی مشارکت داشته باشند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 232878
مهناز  وحیدی
تهیه کننده

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *