• تاریخ انتشار : 1403/08/07 - 09:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

گردهمایی دانشجویان ایرانی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی بزرگداشت سردار شهید سید باسل مصطفی شکر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این مراسم که عصر شنبه 5 آبان 1403 در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد؛ دکتر اکرم السادات سادات حسینی، معاون فرهنگی و دانشجویی پردیس بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جواد اسماعیل‌زاده، مبلغ بین‌المللی و از اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن دهقان، رابط بین‌الملل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، احسان رحیمی، کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس بین‌الملل، جمعی از اساتید و بیش از یک‌صد نفر از دانشجویان ایرانی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.

این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و با قرائت قرآن، زیارت عاشورا و نوحه‌خوانی آغاز شد.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسماعیل‌زاده، ضمن قدردانی از حضور حاضران در بزرگداشت شهید سید باسل مصطفی شکر، به بیان راه‌کارهای ثبات قدم در زندگی تا رسیدن به موفقیت پرداخت و بیان داشت که ثبات قدم در مسیر بود که شهدا را به اعلی درجه و نائل شدن به فیض شهادت رساند.

وی با اشاره به آیه «و کلاًّ نقصّ علیْک منْ أنْباء الرّسل ما نثبّت به فؤادک» موضوع ثبات قدم و تثبیت قلب را بسیار مهم دانست و زندگی انبیا را نمونه‌های بی‌شمار رسیدن به این مهم عنوان کرد.

دکتر اسماعیل‌زاده در ادامه سخنان خود به تشریح راه‌های رسیدن به ثبات قدم و آنچه باعث شد شهدا به این مقام برسند پرداخت و ملتزم بودن به خواندن آیاتی از قرآن کریم مانند آیه مبارکه «ربنا افرغ علینا صبرا» و همچنین دعای «یا الله یا رحمان یا رحیم، یا مقلب‌القلوب ثبت قلبی على دینک» از امام صادق علیه‌السلام و دعاهایی از این دست را بسیار موثر دانست.

وی تاثیر شگفت خلوت داشتن با خداوند متعال در قالب خواندن نماز شب و یا اعمال مشابه که حتی بر انبیای الهی نیز توصیه و تکلیف شده بود را به‌عنوان دومین دستورالعمل در این مسیر برشمرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر اسماعیل‌زاده در پایان سخنان خود بیان داشت: عبرت گیری از سرنوشت گذشتگان تاثیر بسیار مهمی در ثبات قدم دارد و نکته بعدی که باید به آن اشاره کرد موضوع فکر سالم و مبنای سالم است زیرا اگر ما آموزه‌هایمان را از جای مورد اعتماد اخذ کنیم و مطالعات و فعالیت‌هایمان را بر اساس مبانی صحیح پایه‌ریزی کنیم باعث می‌شود که ثبات قدم داشته باشیم و نهایتا راهی که شهدا پیمودند را طی کنیم.

 

شهید شکر: شما را به نماز، حجاب، ایمان، تقوای خداوند، طلب علم و ادامه مبارزه در مسیر حق وصیت می‌کنم

در ادامه سمر شکر دانشجوی بین‌الملل رشته پزشکی دانشگاه و فرزند شهید سید باسل مصطفی شکر به قرائت بیانیه‌ای درباره شهادت، راه امام حسین علیه‌السلام و جهاد در راه خدا پرداخت و سخنان خود را این‌چنین آغاز کرد: به نام جهاد، به نام شهادت، به نام زندگی و تولد، به نام مقاومت و رهبران، به نام فلسطین و یمن و عراق و سوریه و لبنان و به نام همه شهیدان و سلام بر حسین علیه‌السلام که به ما آموخت کسی که به حقیقت ایمان دارد؛ با جان و دل فداکاری می‌کند؛ سلام بر علی ابن الحسین که حتی با شهادت دیگران، راه را ادامه داد؛ سلام بر فرزندان حسین علیه‌السلام که به مسیر ایمان آوردند و جانشان را فدای آن کردند بدون اینکه از هزاران دشمن بترسند؛ سلام بر یاران حسین علیه‌السلام که به ما آموختند که خون‌ها کمترین چیزی است که برای هدفمان تقدیم می‌کنیم و سلام بر مجاهدان این مسیر که برای حسین علیه‌السلام جان خود را فدا کردند و بر خانواده‌های شهیدان صابر و بر همه کسانی که کربلا را مدرسه‌ای برای خود می‌دانند.

وی در ادامه ضمن اشاره به شهادت پدرش طی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان گفت: امروز و در کربلای این عصر در برابر خداوند ایستاده‌ام و در سوگ شهیدی هستم که زندگی و مرگش به من عزت بخشید و قبل از رفتنش به من آموخت که چگونه بعد از او سربلند زندگی کنم؛ آن‌چنان‌که وقتی سلاحش را در راه مقابله با دشمنان بلند کرد؛ جوانی مجاهد و حامی حق بود و اکنون برای خود به شهید که خود رهبری جهانی است تبدیل شد؛ و همان‌طور که شهید بزرگوارمان گفت من نیز می‌گویم که "الحمدالله که خداوند به خانواده‌ام نگاه کرد و از میان آن‌ها شهیدی انتخاب کرد" و الحمدالله که من و خانواده‌ام را در زمره خانواده‌های شهیدان پذیرفت.

وی پدر فرمانده و شهیدش را مومنی متواضع توصیف کرد که با وجود حضور در میدان‌های جنگ، روح و صدایی آرام و شخصیتی مهربان در قلب فرزندانش به یادگار گذاشت و او را مصداقی برای آیه شریفه «شدید بر کفار و مهربان با دوستان» دانست.

 سمر شکر در قرائت بخشی از وصیت‌نامه سردار شهید سید باسل مصطفی شکر گفت: شما را به نماز، حجاب، ایمان، تقوای خداوند، طلب علم و ادامه مبارزه در مسیر حق وصیت می‌کنم . دلدادگان آرمان مقاومت مرزهای جغرافیا را نمی‌شناسند

 در پایان این مراسم نماینده دانش‌آموختگان گروه علوم پزشکی دانشگاه از سوی هیئت آرمان انقلاب اسلامی، ضمن تسلیت و تبریک شهادت شهید شکر به فرزندش به قرائت بیانیه این گروه پرداخت

در متن این بیانیه خطاب به سمر شکر و تمام فرزندان مقاومت آمده است: «برای ما دشوار است که اولین دیدارمان زمانی است که داغدار پدر بزرگوار و مجاهدت، سردار سید باسل مصطفی شکر هستی؛ اما تو را چه تسلایی بدهیم که افتخار شهادت پدر در چنین راه مقدسی، خود بزرگ‌ترین تسلی خاطر از جانب خدا برای شما است. درست است که این اولین دیدار ما است؛ اما جان‌های ما سال‌ها است که با هم آشنا است. ما همه پاره‌های یک‌تن هستیم که روح مقاومت آن را حیات بخشیده است. دلدادگان آرمان مقاومت مرزهای جغرافیا را نمی‌شناسند؛ از بیروت و دمشق تا تهران، از عراق و یمن تا لبنان. سند این یگانگی، خون‌های درهم‌آمیخته‌ی ما است؛ از حاج قاسم سلیمانی تا سید حسن نصرالله، از یحیی السنوار تا حاج عباس نیلفروشان، از اسماعیل هنیه تا حاج رضوان. عزیز دل ما، خوشحالیم که تو اینجا هستی تا در آینده‌ای نه‌چندان دور، همچون ما جامه‌ی سپید طبابت بر تن کنی؛ این جامه‌ی سپید، لباس شهرت و عافیت ما نیست؛ لباس رزم ما است که جز به خدمت در راه مقاومت در آن آرام نمی‌گیریم؛ کفن ما است که تا روز شهادت یا فتح و نصرت از تن بیرون نمی‌آوریم. دست‌هایت را به محبت می‌فشاریم و از خدای متعال عاجزانه می‌خواهیم تا با ظهور ولی‌اش حضرت صاحب‌الزمان دل‌های ما و شما و تمام مستضعفان عالم را تسلی بخشد و کلمه حق را در تمام عالم ظاهر و مستعلی گرداند. إنّهمْ یروْنه بعیداً و نراه قریباً»

اهدای نشان یادبود شهید شکر توسط فرزندش به شرکت‌کنندگان در مراسم و عکس دسته‌جمعی پایان‌بخش این مراسم بود.

  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل,اخبار معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل,گالری معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 282476
الهام رضازاده
تهیه کننده:

الهام رضازاده

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین