• تاریخ انتشار : 1402/03/02 - 14:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 102
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دهمین جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزارشد.

 

دکتر قناعتی: برگزاری جشنواره ها افزایش روحیه دانشجویان را در پی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه دهمین جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: لازم است دانشجویان در کنار سختی های درس خواندن در فعالیت های خود تنوع داشته باشند.

دکتر قناعتی: برگزاری جشنواره ها افزایش روحیه دانشجویان را در پی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه دهمین جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: لازم است دانشجویان در کنار سختی های درس خواندن در فعالیت های خود تنوع داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی،  اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با گرامیداشت هفته خوابگاه ها جشنواره غذا را با حضور 29 گروه دو نفره در بخش های غذاهای سنتی محلی، فانتزی، بین الملل و غذای سالم و نیز  4 گروه دونفره در بخش «پخت غذا در محل» برگزار کرد.

این مراسم یکشنبه 31 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 16:30 با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر ماشاء اله ترابی مدیر روابط عمومی ، دکتر قناعتی روز یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 با تمجید از کیفیت و تنوع غذاهای دانشجویی این جشنواره گفت: اصولا زندگی دانشجویی باید با تنوع همراه باشد، دانشجویان باید علاوه بر اینکه خوب درس بخوانند، بایستی ورزش هم بکنند، غذا بپزند، تفریحات سالم داشته باشند، فیلم ببینند و از طبیعت استفاده و کوهنوردی کنند زیرا این مواردی که نام بردم کمک می کند دانشجو بهتر درس بخواند و در محیط واقعی جامعه باشد.

رئیس دانشگاه افزود: این مهم است که دانشجو خودش را حبس نکند زیرا یک  دانشجوی رشته پزشکی که باید 7 سال در دانشکده تحصیل کند اگر صرفا بخواهد درس بخواند افسرده می شود بنابراین لازم است در کنار سختی های درس خواندن در فعالیت های خود تنوع داشته باشند.

دکتر قناعتی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره در معاونت فرهنگی و دانشجویی افزایش روحیه دانشجویان را در پی دارد و باعث می شود  دانشجویان با اشتیاق و امید بیشتری درس بخوانند افزود: این جشنواره به ویژه برای دانشجویانی که از شهرستان آمده اند و از خانواده دور هستند بسیار خوب است و محیط را برای آنها نشاط آور می کند بنابراین ما وظیفه داریم برنامه های تفریحی از جمله جشنواره را برای آنها تدارک ببینیم تا دانشجویان آرامش بیشتری پیدا کنند.

اعلام نتایج دهمین جشنواره غذای دانشجویان

پس از گذشت 45 دقیقه از زمان پخت غذای در محل توسط 4 گروه دونفره شرکت کننده، داوری در پنج بخش انجام و افراد برگزیده به شرح زیر معرفی شدند.

بخش غذای سنتی محلی:

رتبه اول: نوشین امید و نفیسه مبشری 100 امتیاز

رتبه دوم: سروش سراب هرسینی و علی غفاری 95 امتیاز

رتبه سوم: مریم کریم دهنوی و فاطمه خیراندیش 94 امتیاز

بخش غذای فانتزی:

رتبه اول: محمدسجاد منتظر و معین سلامی 74 امتیاز

رتبه دوم: زهرا گزمه و فاطمه آقایی 68 امتیاز

رتبه سوم: زهرا اسدی پیری و سمیه فراهانی 67 امتیاز

 

بخش غذای سالم:

با رای داوران در این بخش یک گروه به عنوان برگزیده انتخاب شد.

علی عبدی و سید ابوالفضل حسینی

بخش غذای بین الملل:

با رای داوران در این بخش یک گروه به عنوان برگزیده انتخاب شد.

ثریا شریف عسگری و لیلا رحما

بخش پخت در محل:مقام اول: مریم السادات میری و مریم زارع

مقام دوم: شبنم ابراهیم زاده و بهناز زمانی

مقام سوم: هانیه نبی خانی و پریا ختمی

مقام چهارم: علیرضا سرآمد و فرهنگ رشیدی

اهدای جوایز

با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر ماشاء اله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر فاطمه خوش نوا مدیر امور سلامت دانشجویان، دکتر نعمت الله روح بخش معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده توانبخشی و مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی از برگزیدگان تقدیر و به رسم یادبود به هر نفر ازگروه های برگزیده تندیس جشنواره و به ترتیب مقام اول تا سوم کارت هدیه به مبالغ 5 میلیون ریال، 4 میلیون ریال و 3 میلیون ریال اهدا شد و گروه چهارم پخت در محل نیز علاوه بر تندیس جشنواره مبلغ 2 میلیون ریال هدیه دریافت کردند.

توضیح اینکه، مریم بخشی (غذای بین الملل)، مهندس فرزانه فشنگچی (غذای سنتی - محلی)، هویک مارگوسیان (غذای فانتزی)، محمد صادق عادل مهربان (غذای سالم) و مسعود عابدینی (غذای پخت در محل) داوری جشنواره را برعهده داشتند و در انتهای مراسم تندیس جشنواره و هدایایی را به رسم یادبود دریافت کردند.

توضیح اینکه معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشکده ها، کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولان دانشگاه از میهمانان این جشنواره بودند که در کنار دانشجویان خوابگاهی برنامه متنوع و مفرح فرهنگی را مشاهده کردند.

از ویژه برنامه های این جشنواره برگزاری مسابقات حضوری توسط شرکت کنندگان، استندآپ کمدی توسط سیاوش قاسمی، پخش کلیپ به مناسبت جشنواره غذا و تولد حضرت معصومه (س) و برپایی غرفه های عکس پرسنلی، مرکز مشاوره و سلامت روان و کمیته جوانی جمعیت بود. موسیقی نیز توسط گروه دانشجویی فراز با همراهی علیرضا حیدری و محمد فروزان مهر دانشجویان دانشکده دندانپزشکی، احسان لرکی و علی خاتمی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی و مهدی عسگری دانشجوی پرستاری با اجرای 5 قطعه برگزار شد.

اتاق خوابگاهی نمونه بهداشتی

کارشناسان مدیریت امور سلامت به مناسبت هفته خوابگاه ها از تمامی اتاق های خوابگاه های دانشجویی (پسران و دختران) بازدید و در این جشنواره از 16 اتاق نمونه بهداشتی که توسط مدیریت امور سلامت دانشجویان انتخاب شد با حضور دکتر فاطمه خوشنوای فومنی، دکتر مهتاب بیات ریزی، فاطمه شهسواری و مهندس فرشاد میرزایی با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه دو میلیون ریالی به هر نفر از دانشجویان ساکن در اتاق تقدیر شد.

 

توضیح اینکه در انتهای مراسم و پس از داوری با حضور دکتر مهدی ابراهیمی، دکتر ماشاء اله ترابی، دکتر فاطمه خوش نوا، دکتر نعمت الله روح بخش معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده توانبخشی و مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی از برگزیدگان دهمین جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر و به رسم یادبود تندیس جشنواره و هدایایی اهدا شد

  • گروه خبری : اخبار معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل
  • کد خبر : 235161
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *