اولین کارگاه منتورینگ در تاریخ 22 مهر ماه 1402 در معاونت دانشجویی برگزارشد.
اولین کارگاه منتورینگ در تاریخ 22 مهر ماه 1402 با حضور معاون دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل دانشگاه، سرکار خانم دکتر اثنی عشری و استادیار بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی، جناب آقای دکتر سعید پورحسن و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه و پردیس بین الملل در سالن کنفرانس ساختمان حجت دوست همراه با پخش آنلاین در بستر اسکای روم، برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر پورحسن در خصوص ضرورت منتوریگ و شاخصه ها و ویژگی های رابطه منتور و منتی نکاتی را بیان داشته و افزود: منتورینگ نیاز هر شخص در بدو ورود به یک محیط جدید است و دانشجو به سیستم های حمایتی بزرگ و کوچکی نیاز دارد که منتورینگ یکی از دنده های این چرخ دنده می باشد.
وی با بیان اینکه منتور قرار نیست تمام مشکلات منتی را حل کند، به ضرورت تفهیم نقش منتور به منتی پرداخت و اجزای لازم برای برقراری یک ارتباط موثر را تشریح کرد. در ادامه جلسه، استادیار بیمارستان شریعتی، دوازده مورد از چالش های مهم رابطه منتور و منتی را بیان کرده و به شکل مبسوط توضیح داد.
در پایان جلسه دکتر پورحسن، به ذکر مثال هایی در موقعیت واقعی ایده های مناسبی جهت برقراری ارتباط موثر و پیشگیری از آسیب های احتمالی پرداخته و به سوالات اساتید پاسخ داد.
ارسال نظر