دستاوردهای معاونت آموزشی پردیس بینالملل- بخش چهارم (جایگاه معاونت آموزشی پردیس بینالملل در سطح وزارت بهداشت و ملی)
دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل در ویدئویی، دستاوردهای حوزه آموزش بینالملل را حاصل کار جمعی و تیمی دانست. وی تصریح کرد: اگر میخواهیم بر قلههای مرجعیت علمی، جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران را حفظ کنیم نیازمند همراهی همکاران و اعضای هیأتعلمی آگاه و سختکوشی هستیم که بهترین خود را برای پیشبرد اهداف و برنامهها به کار گیرند و الحمدالله این اتفاق در حوزه آموزش بینالملل صورت گرفته و ما ممنون همه این عزیزان هستیم.
دستاوردهای معاونت آموزشی پردیس بینالملل- بخش سوم (شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل)
دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل در ویدیویی بخشی از پیشرفتهای شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل دانشگاه طی سه سال گذشته و فعالیتهای دفتر توسعه آموزش پزشکی (EDO) پردیس بینالملل دانشگاه را تشریح کرد. به گفته وی شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل به لحاظ امکانات زیرساختی در این مدت پیشرفت قابلملاحظهای داشته و فضای فیزیکی کلاسهای درس و خوابگاه دانشجویان بینالملل توسعه یافته است. این درحالی است که راهاندازی مرکز آزمونهای الکترونیک از تیرماه 1402 در این شعبه و کسب مجوز از مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور برای برگزاری آزمونهای علوم پایه و آزمونهای ملی وزارت بهداشت در آن، دستاوردی بزرگ برای شعبه کیش به شمار میآید. معاون آموزشی پردیس بینالملل همچنین تمرکز دفتر توسعه آموزش پزشکی (EDO) پردیس بینالملل را بر ارزشیابی آموزشی، برنامهریزی درسی، تدوین برنامههای آموزشی جدید ویژه دانشجویان بینالملل و توانمندسازی آموزشی اعضای هیأتعلمی و دانست و گفت: تدوین 18 برنامه آموزشی بلندمدت جدید و تصویب آنها در کمیته تطبیق و متناسبسازی برنامههای آموزشی دانشجویان خارجی وزارت بهداشت، محصول فعالیتهای این دفتر است.
دستاوردهای معاونت آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه – بخش دوم (شعبه بینالملل دانشگاه در کربلا)
دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل در گفتگو با روابط عمومی بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تأسیس شعبه بینالملل دانشگاه در کربلا؛ دانشگاه سبطین را حرکتی نوآورانه و بینظیر خواند. وی گفت: هماکنون حدود 570 دانشجو در پنج رشته در این شعبه مشغول به تحصیل هستند و اقداماتی نیز برای راهاندازی دورههای تحصیلات تکمیلی با دریافت مجوز ایجاد رشته مقاطع کارشناسی ارشد سلامت الکترونیک، سلامت در حوادث و بلایا، صنایع غذایی و تغذیه انجام شده است. معاون آموزشی پردیس بینالملل با اشاره به واگذاری مدیریت فعالیتهای آموزشی این شعبه به دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: در این مسیر علاوه بر جاری بودن قوانین و مقررات دانشگاه، نیمنگاهی نیز به قوانین وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق خواهیم داشت.
بزرگداشت روز حافظ توسط دانشجویان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشجویان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تهیه ویدئویی کوتاه از خوانش فارسی بیتی از ابیات غزلیات حافظ، 20 مهر، روز بزرگداشت حافظ شیرازی را گرامی داشتند. دانشجویانی از ملیتهای افغانستان، سوریه، عراق و لبنان در این ویدئو حافظ خوانی کردهاند. حافظا علم و ادب ورز که در مجلس شاه/ هر که را نیست ادب لایق صحبت نبود؛ بیتی بود که دانشجویان انتخاب کردند و به خوانش آن پرداختند. خواجه شمسالدین محمد شیرازی، مشهور به لسانالغیب، ترجمان الاسرار، لسان العرفا، ناظم الاولیا و متخلص به حافظ، یکی از بزرگترین شاعران غزلسرای ایرانی است که در سال 726 هجری قمری در شیراز متولد شد. در قرنهای 18 و 19 میلادی اشعار او را به زبانهای اروپایی ترجمه کردند و نامش به محافل ادبی جهان غرب راه یافت. یوهان ولفگانگ گوته، شاعر، فیلسوف و سیاستمدار مشهور آلمانی، دیوان شرقی خود را به نام حافظ و با الهام از افکار او تدوین کرد.
وظایف و دستاوردهای معاونت آموزشی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران- بخش اول
دکتر سیدمهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در ویدئویی به تشریح بخشی از وظایف این معاونت و فعالیتهای انجام شده ذیل آنها پرداخت. وی با اشاره به اینکه معاونت آموزشی پردیس بینالملل تمام وظایف معاونت آموزشی دانشگاه در ارتباط با دانشجویان بینالملل را برعهده دارد، گفت: برنامهریزی درسی، نظارت بر اجرای برنامههای درسی، تعریف برنامههای آموزشی جدید و رسیدگی به دغدغهها و مسائل دانشجویان در حیطه آموزشی برعهده این معاونت است. به گفته وی تحصیل بیش از یک هزار و 800 دانشجوی بینالملل در دانشگاه علوم پزشکی تهران از حدود 8 هزار دانشجوی خارجی رشتههای علوم پزشکی در کشور و موفقیت این دانشجویان هنگام بازگشت به کشورهایشان، حاکی از این واقعیت است که دانشگاه در عرصه جذب دانشجویان بینالملل هم از لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی جایگاه نخست کشور را در اختیار دارد.
گزارش ۲۰۲۵ نظام رتبه بندی بین المللی تایمز اعلام شد
صعود مقتدرانه دانشگاه علوم پزشکی تهران به جمع ۶۰۰ دانشگاه برتر جهان
گزارش 2025 نظام رتبهبندی بینالمللی تایمز، حاکی از صعود 100 پلهای رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به سالهای 2022، 2023 و 2024 است. دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه ارتقای رتبه دانشگاه از جایگاه 800-601 به 600-501 این نظام رتبهبندی جهانی را حاصل کسب امتیازات بیشتر در شاخصهای درآمد پژوهشی، درآمد صنعتی، بهرهوری پژوهشی، استنادها از اختراعات ثبت شده، سهم دانشجویان بینالملل و سهم مقالات از مشارکت بینالملل دانست. به گفته دکتر آیتی حضور دانشگاه در رتبهبندیهای بینالمللی عاملی تأثیرگذار در گسترش روابط بینالمللی، افزایش و بهبود جذب دانشجویان خارجی و توسعه دیگر فعالیتها در حوزه بینالملل از جمله تأسیس شعب دانشگاه در خارج از کشور است. وی همچنین از تصویب سند ارتقای رتبه دانشگاه خبر داد و گفت: در این سند وظایف تک تک دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی در ارتقای رتبه دانشگاه مشخص شده و به طور کامل قابل رصد است.
برگزاری مسابقه روز جهانی صلح و معرفی سه دانشجوی بینالملل برگزیده
مسابقه روز جهانی صلح با هدف حفظ همبستگی میان ملیتها و فرهنگهای مختلف از طریق مهربانی و احترام، پرورش روحیه مشارکتجویی، مسئولیتپذیری و تعامل و همدلی میان دانشجویان بینالملل، توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل برگزار شد.