کالج بین الملل

کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

04 آذر 1403 یکشنبه

راهنمای فرآیند پیش ثبت نام در سامانه آموزشی کالج بین الملل دانشگاه

  1. پیشنهاد می گردد قبل از انجام فرآیند پیش ثبت نام، دوره مورد نظر خود را  "فهرست دوره های آموزشی " مندرج در آدرس https://college.tums.ac.ir/LecGroup انتخاب نمایید.
  2. سپس با مراجعه به آدرس اینترنتی https://college.tums.ac.ir/pre_reg و یا مراجعه به سامانه آموزش کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس https://college.tums.ac.ir ، گزینه «پیش ثبت نام در دوره‌های کالج» را انتخاب نمایید.
  3. در صفحه جدید با وارد نمودن کد ملی و شماره شناسنامه و تصویر امنیتی  و انتخاب دکمه "ایجاد درخواست" وارد سامانه شوید.
  1. پس از ورود به سامانه مقتضی است راهنمای فرآیند ثبت نام در دوره های آموزشی کالج را بدقت مطالعه نموده و پس از آن گزینه "مشخصات اصلی" را از منوی سمت راست صفحه انتخاب نمایید و فرم مربوطه را به دقت تکمیل نموده و پس از انتخاب گروه داوطلبی و عنوان دوره آموزشی مورد نظر خود بر روی گزینه "مرحله بعدی" کلیک نمایید. شایان ذکر است فیلدهایی که به رنگ طوسی رنگ هستند به صورت پیش فرض از سیستم فراخوانی شده اند.
  2. در صورت درخواست استفاده از سهمیه کارکنان، دانشجویان دانشگاه و خانواده شاهد و ایثارگر در بخش"اسکن مدارک"، مدارک مربوطه را  از جمله معرفی نامه محل خدمت یا کارت پرسنلی یا حکم کارگزینی،کارت دانشجویی، کارت ایثارگری و ...  با انتخاب گزینه "الصاق فایل" بارگذاری نمایید.
  3. با مراجعه به بخش "مرحله نهایی" و کلیک برروی گزینه «ارسال ثبت نام موقت» درخواست خود را ارسال نمایید.

نکات حائز اهمیت :

الف) پس از تایید پیش ثبت نام توسط کارشناس مربوطه، برای شما یک حساب کاربری در سامانه آموزشی کالج ایجاد می گردد و نام کاربری و رمز عبور برای شما متعاقبا پیامک خواهد شد. لازم به ذکر است مدت زمان تایید پیش ثبت نام توسط کارشناس مربوطه 2 روز کاری می باشد.

ب) کلیه متقاضیان می بایست در بازه زمانی مقرر نسبت به انتخاب دوره و پرداخت شهریه جهت تکمیل ثبت نام خود اقدام فرمایید. شایان ذکر است برای افرادی که در مرحله اول موفق به شرکت در آزمون نشده اند، آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی مجددا در بازه های زمانی مقرر برگزار می گردد. متقاضیان می بایست پیش از تاریخ های اعلام شده نسبت به انتخاب دوره «آزمون تعیین سطح» و پرداخت شهریه مربوطه در سامانه آموزشی کالج اقدام فرمایند.

راهنمای فرآیند ثبت نام در سامانه آموزشی کالج بین الملل دانشگاه:

  1. مراجعه به آدرس اینترنتی https://college.tums.ac.ir/signin  و یا مراجعه به سامانه آموزش کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس https://college.tums.ac.ir  و گزینه «ورود به سامانه» را انتخاب نمایید.
  2. با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور که قبلا برای شما پیامک/ایمیل گردیده است و با زدن دکمه ورود می توانید به سامانه وارد شوید. همچنین با وارد نمودن شماره همراه/ایمیل خود و دریافت رمز موقت نیز می توانید به سیستم وارد شوید.
  3. شایان ذکر است با انتخاب گزینه "مرا به خاطر بسپار" اطلاعات کاربری شما در سیستم ثبت خواهد شد. در صورت فراموشی کلمه عبور می توانید پس از وارد نمودن نام کاربری روی گزینه "فراموشی کلمه عبور" در این صفحه کلیک کنید تا رمز موقت ورود به سیستم برای شما پیامک/ایمیل گردد.
  4. پس از ورود به سامانه گزینه "امور آموزشی" را انتخاب نمایید و سپس بر روی  گزینه " انتخاب واحد" کلیک کنید. در صفحه انتخاب دوره با انتخاب دکمه + در جدول فهرست دوره ها و انتخاب دکمه "انتخاب" می توانید ثبت نام خود را انجام دهید.   (همانند تصویر روبرو)
  5. پس از ثبت نام در دوره می بایست نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایید. برای انجام این کار ابتدا در صفحه ورودی سامانه گزینه "امور شهریه" را انتخاب نمایید، و پس از بازبینی اطلاعات مندرج در فرم پرداخت شهریه و کنترل مبلغ شهریه و تائید تعهدات لازم، دکمه "مرحله بعدی" را انتخاب نمایید تا وارد مرحله پرداخت الکترونیک در درگاه بانکی مربوطه شوید. مراحل پرداخت الکترونیک خود را با لحاظ موارد امنیتی انجام دهید. شایان ذکر است تخفیف در شهریه به صورت خودکار بر اساس گروه داوطلبی شما محاسبه می گردد.
  6. پس از پرداخت وجه مجددا باید در صفحه ورودی سامانه، گزینه "امور آموزشی" را انتخاب نمایید و سپس بر روی  گزینه " انتخاب واحد" کلیک کنید. در صفحه انتخاب واحد با انتخاب دکمه + در جدول فهرست دوره ها و انتخاب دکمه "اخذ" می توانید ثبت نام خود را نهایی کنید.

در صورت بروز سوال و مشکل لطفا با کارشناسان آموزش با شماره تلفن:88952961-021 تماس حاصل فرمایید.


 

  • تاریخ انتشار : 1402/05/04 - 10:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 417
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

چهارمین نشست کارگروه بین المللی سازی کلان منطقه 10 آمایشی سلامت کشور در دانشگاه شاهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه 1 مرداد ماه 1402 چهارمین نشست کارگروه بین المللی سازی کلان منطقه 10 آمایشی سلامت با حضور اعضای کلان منطقه 10، روسای دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، طب ایرانی دانشگاه شاهد و دبیر شورای بین الملل معاونت آموزشی وزارت بهداشت در مجتمع مراکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد برگزار شد.

در این نشست، ابتدا دکتر شعبانی ضمن تشکر از دانشگاه علوم پزشکی شاهد، به مروری بر دستور جلسه پرداخت.

سپس دکتر زمانی (رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شاهد)، ضمن خیر مقدم به ارائه مختصری در خصوص معرفی دانشگاه شاهد پرداخت و اذعان داشت این دانشگاهبا توجه به ضرورت  و لزوم رسیدگی به امور فرهنگی و تحصیلی فرزندان شهدا، آزادگان، مفقودان و جانبازان انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی برای ایجاد عرصه آموزشی و تحقیقاتی لازم در سطح عالی، در مهرماه ۱۳۶۹، با پذیرش ۱۶۵ نفر دانشجو در ۷ رشته تحصیلی (پرستاری، مامایی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، روانشناسی، ریاضی و نقاشی) فعالیت خود را آغاز کرد. دانشگاه دولتی شاهد اکنون با ظرفیت بیش از ۱۱۰۰۰ نفر در ۱۲۸ رشته دانشجو می‌پذیرد. ایشان دارا بودن رشته های وزارت بهداشت و وزارت علوم در دانشگاه را از مزایای دانشگاه شاهد نام برد و همچنین ایشان پیشنهاد تاسیس کالج بین الملل به سبک دانشگاه کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران را مطرح نمود.

در ادامه، دکتر قوسیان (رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد)، مقدم به معرفی این دانشکده پرداخت و اظهار داشت که  دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد در سال 1371 براساس مصوبه هیات امنای دانشگاه و شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با هـدف تربیت پزشک عمـومی تاسیس شده و اکنون به دنبال برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی، جذب دانشجویان فارسی زبان منطقه می باشد.

سپس دکتر رضوانی به معرفی این دانشکده پرداخت و ادامه داد که دانشکده دندانپزشکی فعالیت رسمی خود را از سال 1370 به منظور تربیت دندانپزشک در زمینه پیشگیری ‏و درمان بیماریهای دهان و دندان در مقطع دکترای حرفه ای براساس مجوز وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی آغاز ‏نموده است و با توجه به سابقه و کیفیت مناسب آموزشی این دانشکده داوطلبان با رتبه های برتر کنکور سراسری از طریق سازمان سنجش آموزش کشور قادر به ‏ورود به این دانشکده می باشند.

در ادامه، دکتر عمارتکار (ریاست دانشکده طب ایرانی دانشگاه شاهد)، بیان داشت با تلاش مسئولان دانشگاه شاهد و دانشکده پزشکی و با توجه به سوابق علمی و پژوهشی اعضای هیات علمی این دانشکده، برای نخستین‌بار در کشور، گروه طب سنتی ایرانی در دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد شکل گرفت؛ و درخواست پذیرش نخستین دورۀ آموزش رشته تخصصی طب سنتی برای پزشکان از سوی دانشگاه شاهد تأیید شد که با پذیرفتن 6 نفر دانشجو از مهر 1386 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

دکتر حیدری (ریاست دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه شاهد)، نیز به معرفی پرداخت و بیان داشت که دانشکده پرستاری و مامائی فعالیت رسمی خود را از سال 1369 با هدف تربیت کارشناس در زمینه پرستاری، مامائی و تکنولوژی اتاق عمل برابر مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز نمود و در حال حاضر این دانشکده دارای 193 دانشجو است که از این تعداد 141 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و 52 نفر مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی افزود این دانشکده با دارا بودن 10 عضو هیأت علمی تمام وقت در مقاطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته در رشته های اتاق عمل، پرستاری، پرستاری سالمندی، پرستاری مراقبت های ویژه به تربیت دانشجو می پردازد.

 

دکتر پیکری (دبیر شورای بین الملل معاونت آموزشی وزارت بهداشت)، در ادامه افزود ظرفیت های دانشگاه شاهد برای فعالیت های بین رشته ای در نقشه آمایشی کشور است. همچنین در خصوص آموزش زبان فارسی  وزارت بهداشت با بنیاد سعدی تفاهم نامه ای امضا کرده اند که کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران نماینده وزارت بهداشت در این تفاهم نامه است و آماده همکاری در این زمینه با سایر دانشگاه ها می باشد.

دکتر شعبانی (رئیس کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران)، اظهار داشت بین المللی سازی ابعاد گسترده ای دارد و صرفا جذب دانشجو نیست و برای بین المللی شدن باید آموزش آن را از داخل دانشگاه آغاز کرد.

سپس دکتر حسین زاده داور زنی بیان کرد که توسعه بین المللی باید بر اساس شاخص های مرجع باشد و نباید به گونه ای رفتار کرد که در سال های آتی کیفیت آموزشی زیر سوال برود. خانم دکتر مجتهد زاده در تایید صحبت ایشان افزودند در جذب دانشجوی بین الملل باید بر افزایش نیروی انسانی آموزش دیده، افزایش امکانات و کیفیت آموزشی توجه نمود و همگام با توسعه بین المللی بر توسعه داخلی تاکید داشت.

آقای دکتر تکیان (مشاور رئیس دانشگاه)، در ادامه بیان کرد، بین المللی سازی شاخص های مختلفی دارد که یکی از آن ها جذب دانشجوی بین الملل است، شناخت قابلیت های ارزش آفرین دانشگاه ، استفاده از تجربه و دانش افراد نخبه دانشگاه در زمینه بین المللی سازی، برگزاری دوره های منجر به مدرک به صورت مشترک با سایر دانشگاه ها از جمله پیشنهاداتی بود که آقای دکتر تکیان به دانشگاه شاهد ارائه دادند. 

در ادامه، دکتر نمازی (مشاور اجرایی دبیرخانه کشوری EducationIRAN)، با ارائه اسلاید های خود به معرفی دبیرخانه کشوری  EducationIRAN  پرداخت و بیان داشت که دبیرخانه کشوری EducationIRAN در سال 92 با هدف تسهیل قرار گیری ایران در مسیر پیشرفت و توسعه علمی در میادین بین المللی، نیاز به سامانه جامع و یکپارچه در حوزه آموزش عالی بین الملل و با تکیه بر اسناد بالا دستی، تشکیل شد. این دبیرخانه در زمینه جذب دانشجوی بین المللی، بازاریابی، توانمندسازی اساتید و کارکنان دانشگاه در حوزه بین المللی سازی، پژوهش و... فعالیت دارد. شایان ذکر است در حال حاضر 87 دانشگاه زیر نظر وزارت بهداشت و وزارت علوم عضو EducationIRAN هستند.

اهداف اصلی EducationIRAN در سال 1402 بدین شرح است:

  • فراهم سازی زیر ساخت های لازم جهت تسهیل فرآیند جذب دانشجوی بین المللی و گسترش شبکه های همکاری داخلی و بین المللی
  • توانمند سازی و مهارت افزایی ذینفعان آموزش عالی بین الملل (به ویژه دانشگاههای علوم پزشکی کشور)
  • تسریع و افزایش کیفیت فرآیندهای عملیاتی آموزش عالی بین المللی در ایران به صورت جامع و یکپارچه
  • برنامه ریزی جهت ارتقای کیفی و کمی بازاریابی و گسترش اطلاع رسانی به صورت استاندارد و کارآمد در حوزه آموزش بین الملل (به ویژه دانشگاههای علوم پزشکی کشور)

در ادامه در خصوص امتیاز دانشگاههای عضو در EducationIRAN که شامل بهره مندی از بستر مناسب جهت معرفی دانشگاههای عضو، تعامل مناسب و موثر با رابط دانشگاه جهت رفع مشکلات مربوطه، ارائه خدمات پشتیبانی در وب سایتEducationIRAN  به کاربران، معرفی دانشگاه در شبکه های اجتماعی، ارائه مشاوره در خصوص تهیه محتوای تبلیغاتی مناسب، معرفی ظرفیت های دانشگاه در نمایشگاههای بین المللی و داخلی مرتبط و برگزاری کارگاههای آموزشی برای اساتید و کارکنان دانشگاه توسط دبیرخانه و...، اشاره شد.

سپس دکتر شعبانی پیشنهاد پیمان همکاری مشترک بین بین روئسای کلان منطقه 10 را مطرح نموده و در این رابطه خانم وطن پرور اذعان داشت که می توان از کنسرسیوم همکاری 5 دانشگاه برتر که پیشتر وجود داشت الگو برداری کرد.

در پایان نیز حاظران پیشنهادات خود را در خصوص موارد طرح شده در جلسه بیان داشتند.

  • گروه خبری : اخبار کالج بین الملل
  • کد خبر : 240749
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین