کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دفتر توسعه آموزش کالج بین الملل دانشگاه از زمستان 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است .

این دفتر در قالب کمیته های مرتبط با حوزه آموزش در جهت ارتقاء و توانمندی اعضای هیات علمی، با هدف ارتقای کیفیت آموزش در حیطه برنامه ریزی ،ارزشیابی و پژوهش در آموزش تشکیل شد و در راستای دستیابی به اهداف اجرایی و برنامه های آموزشی کالج تلاش می کند.در نظر گرفتن الویت های دانشگاه در عرصه آموزش و پژوهش محور نمودن برنامه های آموزشی به منظور نیل به اهداف عالیه دانشگاه از مهمترین ماموریت های این دفتر است.

اهداف و وظایف :

1- برنامه ریزی آموزشی

• استاندارد سازی برنامه های آموزشی
  • مشاوره و هدایت اعضای هیأت علمی در تدوین Course Plan Lesson Plan
  • پیگیری تدوینCourse Plan Lesson Plan
  • نظارت بر اجرای Course Plan Lesson Plan
  • مشارکت در ارزشیابی فرمت مدون و اجرای Course Plan Lesson Planدر کرسی های آموزشی
  • مشارکت در توسعه روشهای نوین آموزش و تدریس
  • انجام نیاز سنجی اعضای هیئت علمی و دانشجویان و جلب نظرات آنان

2- ارزشیابی

• مشارکت در هدایت ، انجام و نظارت ارزشیابی درونی و بیرونی کرسی های آموزشی
  • مشارکت در هدایت ، اجرا و نظارت ارزشیابی عملکرد اعضا هیأت علمی
  • انجام ارزیابی آزمونها ، مستند سازی نتایج و ارائه بازخورد به کرسی ها
  • اطلاع رسانی و تهیه منابع آموزشی جدید مورد نیاز اعضای هئیت علمی

3- پژوهش در آموزش

• ترغیب اعضای هیأت علمی کرسی ها جهت انجام طرحهای پژوهش در آموزش
  • ارایه مشاوره در زمینه اجرای طرحهای پژوهش در آموزش
  • مشارکت در اجرای نیاز سنجی کارگاههای آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان
  • مشارکت در برگزاری کارگاههای آموزشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان

4- مجازی سازی در آموزش

• ارائه کارگاه های تخصصی ویژه و متناسب با نیازهای دانشگاه به شکل مجازی
  • ارائه دروس رسمی ارائه شده  به شیوه ترکیبی Blendedدر قالب تک درس مطابق مقررات دانشگاه
  • تولید محتوای الکترونیک جهت جلسات مجازی
  • جلب همکاری اعضا هیات علمی دانشکده و سایر مدرسین برای اجرای دوره های آموزشی
  • انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای همکاری برای برگزاری دوره های ترکیبی و مجازی
  • ایجاد و پیگیری بسترهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر و بیشتر دوره های آموزشی در قالب مجازی
  • کنترل و نظارت کیفی بر کلیه مراحل اجرای دوره های آموزش ترکیبی و دوره های مجازی
  • اعطای گواهی/ مدرک پایان دوره های مجازی
  • برقراری تله کنفرانس های مجازی

• تاریخ انتشار : 1394/11/28 - 12:31

نشست معاون بین‌الملل دانشگاه و رئیس دانشگاه Andres Bello شیلی با بررسی زمینه‌های مشترک همکاری برگزار شد

دکتر José Rodríguez Pérez رئیس دانشگاه Andres Bello شیلی و دکتر علی عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه در راستای بررسی تعاملات آتی دو دانشگاه و زمینه‌های مشترک همکاری با یکدیگر دیدار کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که سه شنبه 27 بهمن در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و رحیمی، کارشناس بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز حضور داشتند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل در آغاز این نشست به تفکیک دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران پرداخت و بیان داشت: این دو دانشگاه که قطب اصلی آموزش عالی کشور هستند بیش از بیست سال پیش از یکدیگر جدا شده‌اند.
دکتر شعبانی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنار نزدیک به 50 دانشگاه علوم پزشکی دیگر هم اکنون زیرمجموعه وزارت بهداشت کشور به ارائه خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی مشغول است.
وی در خصوص دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه نیز توضیحاتی ارائه داد و گفت: این دانشگاه با قدمتی بیش از 80 سال، فعالیت خود را با دانشکده پزشکی آغاز کرده است.
دکتر شعبانی مجموع دانشجویان دانشگاه را بیش از 15 هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: این دانشجویان در 275 رشته و مقاطع متنوعی چون لیسانس، فوق‌لیسانس، PhD و تخصص مشغول به تحصیل هستند.
وی همچنین فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه طی سال‌های اخیر را تشریح و به تسهیلات آموزشی، رفاهی، بیمه‌ای و خوابگاهی ویژه دانشجویان خارجی اشاره کرد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران گسترش همکاری‌های بین‌المللی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر خارجی را طی سال‌های اخیر به عنوان یکی از مأموریت‌های خود پیگیری کرده است.
رئیس دانشگاه Andres Bello نیز ضمن قدردانی از برگزاری این نشست از فعالیت 60 دانشگاه در کشور شیلی خبر داد و بیان داشت: رشته‌های علوم پزشکی به ویژه پرستاری و مامایی در کشور ما علاقمندان خاص خود را دارد و سیستم آموزش عالی شیلی طی سال‌های اخیر کیفیت آموزش را به عنوان شاخصی مهم مورد توجه قرار داده است.
دکتر José Rodríguez Pérez تأکید کرد: دانشگاه Andres Bello با سابقه‌ای 27 ساله و برخورداری از 48 هزار دانشجو، یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های شیلی محسوب می‌شود.
وی همچنین به ملاقات با مسئولان دانشگاه‌های شریف و تهران و انجام توافقاتی برای همکاری‌های مشترک با آن‌ها اشاره و نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ابراز علاقمندی کرد.
در ادامه، دکتر عرب خردمند با بیان بخشی از فعالیت‌های دانشگاه در حوزه بین‌الملل، یادآور شد: هم اکنون 50 درصد دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقاطع Postgraduate مشغول به تحصیل هستند.
وی از آمادگی دانشگاه برای جذب دانشجویانی شیلیایی جهت تحصیل در رشته‌های مختلف مقاطع  Postgraduate خبر داد و تأکید کرد: همچنین برای تحصیل دانشجویان این کشور در مقطع PhD پرستاری و مامایی نیز شرایط و امکانات مناسبی فراهم است.
معاون بین‌الملل دانشگاه خاطرنشان کرد: این دوره‌ها می‌تواند در قالب Joint Program میان دو دانشگاه و یا به صورت مستقل توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود./ق
خبر و عکس: مهناز وحیدی

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
مهناز  وحیدی