کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دفتر توسعه آموزش کالج بین الملل دانشگاه از زمستان 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است .

این دفتر در قالب کمیته های مرتبط با حوزه آموزش در جهت ارتقاء و توانمندی اعضای هیات علمی، با هدف ارتقای کیفیت آموزش در حیطه برنامه ریزی ،ارزشیابی و پژوهش در آموزش تشکیل شد و در راستای دستیابی به اهداف اجرایی و برنامه های آموزشی کالج تلاش می کند.در نظر گرفتن الویت های دانشگاه در عرصه آموزش و پژوهش محور نمودن برنامه های آموزشی به منظور نیل به اهداف عالیه دانشگاه از مهمترین ماموریت های این دفتر است.

اهداف و وظایف :

1- برنامه ریزی آموزشی

• استاندارد سازی برنامه های آموزشی
  • مشاوره و هدایت اعضای هیأت علمی در تدوین Course Plan Lesson Plan
  • پیگیری تدوینCourse Plan Lesson Plan
  • نظارت بر اجرای Course Plan Lesson Plan
  • مشارکت در ارزشیابی فرمت مدون و اجرای Course Plan Lesson Planدر کرسی های آموزشی
  • مشارکت در توسعه روشهای نوین آموزش و تدریس
  • انجام نیاز سنجی اعضای هیئت علمی و دانشجویان و جلب نظرات آنان

2- ارزشیابی

• مشارکت در هدایت ، انجام و نظارت ارزشیابی درونی و بیرونی کرسی های آموزشی
  • مشارکت در هدایت ، اجرا و نظارت ارزشیابی عملکرد اعضا هیأت علمی
  • انجام ارزیابی آزمونها ، مستند سازی نتایج و ارائه بازخورد به کرسی ها
  • اطلاع رسانی و تهیه منابع آموزشی جدید مورد نیاز اعضای هئیت علمی

3- پژوهش در آموزش

• ترغیب اعضای هیأت علمی کرسی ها جهت انجام طرحهای پژوهش در آموزش
  • ارایه مشاوره در زمینه اجرای طرحهای پژوهش در آموزش
  • مشارکت در اجرای نیاز سنجی کارگاههای آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان
  • مشارکت در برگزاری کارگاههای آموزشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان

4- مجازی سازی در آموزش

• ارائه کارگاه های تخصصی ویژه و متناسب با نیازهای دانشگاه به شکل مجازی
  • ارائه دروس رسمی ارائه شده  به شیوه ترکیبی Blendedدر قالب تک درس مطابق مقررات دانشگاه
  • تولید محتوای الکترونیک جهت جلسات مجازی
  • جلب همکاری اعضا هیات علمی دانشکده و سایر مدرسین برای اجرای دوره های آموزشی
  • انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای همکاری برای برگزاری دوره های ترکیبی و مجازی
  • ایجاد و پیگیری بسترهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر و بیشتر دوره های آموزشی در قالب مجازی
  • کنترل و نظارت کیفی بر کلیه مراحل اجرای دوره های آموزش ترکیبی و دوره های مجازی
  • اعطای گواهی/ مدرک پایان دوره های مجازی
  • برقراری تله کنفرانس های مجازی

• تاریخ انتشار : 1395/08/05 - 14:51

دیدار مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با استاد ایرانی دانشگاه هاروارد با رویکرد همکاری‌های مشترک

نشست مشترک دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دکتر فاطمی، دکترای روان‌شناسی و استاد دانشگاه هاروارد آمریکا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، در این نشست که یکشنبه 2 آبان در معاونت بین‌الملل برپا شد، دکتر خاتون‌آبادی، مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی نیز حضور داشت.
در آغاز، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل به صورت اجمالی دانشگاه علوم پزشکی تهران را معرفی کرد و گفت: این دانشگاه در دهه شصت شمسی از دانشگاه تهران تفکیک شده و در کنار مقوله آموزش دانشجویان در رشته‌های علوم پزشکی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران را نیز برعهده دارد.
دکتر شعبانی افزود: هم اکنون بیش از 13 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند ضمن اینکه بیش از 60 درصد آن‌ها را دختران تشکیل می‌دهند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از یک هزار و سیصد عضو هیأت‌علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، به معرفی دانشکده‌ها و واحدهای زیرمجموعه پرداخت.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل تصریح کرد: از سال 2011 میلادی فعالیت‌های بین‌المللی این دانشگاه به صورت نظام‌مند آغاز شده است که جذب 656 دانشجو از 34 کشور از نتایج این فعالیت‌ها است.
دکتر شعبانی ادامه داد: دانشجویان خارجی فعلی از میان 14 هزار متقاضی پذیرفته شده‌اند و نزدیک به 5 درصد از مجموع دانشجویان دانشگاه را تشکیل می‌دهند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با بیان اینکه دانشجویان بین‌المللی هم اکنون در 90 رشته تحصیل می‌کنند، افزود: از مدتی پیش کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اهداف اصلی آموزش زبان انگلیسی و فارسی به دانشجویان خارجی و افزایش توانمندی اساتید و کارکنان دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده است.
دکتر شعبانی با تأکید بر اهمیت تنوع کشورهای پذیرنده دانشجویان خارجی، یادآور شد: در دوره‌های منتهی به Certificate که دانشجویان به منظور افزایش مهارت‌های خود به این دانشگاه می‌آیند، شاهد تنوع متفاوتی از نظر تعداد کشورها هستیم.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل همچنین ضمن قدردانی از مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی به منظور ایجاد فرصت تعامل با دکتر فاطمی، بیان داشت: با توجه به سوابق ارزشمند این استاد برجسته، علاقمندیم از تجربه ایشان در تدریس و آموزش دانشجویان بین‌المللی استفاده کنیم.
دکتر فاطمی، نیز با اشاره به اینکه دوره دکترا خود را در دانشگاه British Colombia و یک دورهٔ پسا دکترای روان‌شناسی را در دانشگاه هاروارد گذرانده است، بیان داشت: فرصت تدریس در یازده دانشگاه آمریکایی برای من در طول سال‌های گذشته فراهم شده است.
استاد دانشگاه هاروارد به سوابق همکاری خود با دانشگاه‌های ایرانی و برگزاری تعداد زیادی کارگاه‌ و سمینارهای آموزشی نیز اشاره کرد و از آمادگی برای همکاری‌های مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
وی نقش هوش هیجانی در ارتباط، تفکر خلاق و تعالی سازمانی، بهبود عملکرد سازمانی، مهارت‌های نفوذ در سازمان، سواد رسانه‌ای، مدیریت استرس و حضور و پویایی در لحظه را از جمله موضوعاتی دانست که می‌تواند سرفصل کارگاه‌ها و یا دوره‌های آموزشی برای دانشجویان و کارکنان قرار گیرد.
دکتر خاتون‌آبادی، مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی نیز پیشنهاد برنامه‌ریزی مدون و بلندمدت جهت همکاری‌های طرفین را مطرح کرد.
دکتر شعبانی در جمع‌بندی این نشست ضمن قدردانی از تعامل این استاد برجسته با دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ادامه همکاری های مشترک تأکید کرد.
خبرنگار: مهناز وحیدی

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت